![]() |
Tokia, kuri atitinka gamintojo specifikaciją. 229.5 Tepalo gamintojas pagal kišenę ;)
|
As tai senam trantui rinkciausi klampesne alyva :D
|
Citata:
|
Sveiki. Mersas C220 S204, 2008m automatas 5g, nupirkau su tikra 330k rida, neaišku kada keisti greičio dėžės tepalai ir ar išvis kažkada keisti... Ką patartumėt? Nekeisti, dalinai keisti ar pilnai keisti su visos sistemos išvalymu?
|
keisti automatui reikia visada reikia, o toliau nuo tavo pinigines storio, jei gali ir nori daug moket tada pilnai plauk, jei ne tai dalinai ( skysciu keitimas su filtru be praplovimo) :)
|
Citata:
Kai dalinai pakeisti kainuoja 30e + tarpinė, filtras, jungtis ir 5 litrai tepalo. |
Visokie ex bmw audi fanai kai ateina su istorijom is fantastines literaturos bibliotekos auksto. :D
Pasikeisk arba prasiplauk. Paskutiniam 9 litrai jau pilnai pakanka. |
Citata:
|
Jei keist- tik pilnai. Neuzsiimkit zaidimais :)
|
Kiek žmonių, tiek nuomonių :) tai taip, aš galvoju keisti be praplovimo, tai ten dar lieka sistemoj keli litrai nešvaraus tepalo, pas mane s204 2008 metų, tai pilasi 7,5 litrai pagal VIN kodą, o servisas sako atsivežt reikia 15 litrų tepalo, nes tas plovimo aparatas pasiima dar...tai man pasirodė, kad chaltūrčikai čia dirba ("Aukščiausia pavara" autoservisas, Kaune).
Nebus problema pakeist dar kartą be praplovimo po metų ir bus pigiau nei su praplovimu...o tarpinę, filtrą ir jungtį tą, tai būtinai reikia keisti irgi. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:40. |