![]() |
Sveiki.:wave:Norėčiau sužinoti, ar neturite MB W124 3.0l tdi variklio, jeigu yra, tai būtų gerai, kad žinočiau kainą. Ačiū iš anksto.
|
Oba! :)
|
Citata:
|
nepykit,gal zmogus suklydo arba nelabai gaudosi..maza kas:)
|
tai kad netgi nickas "w124 tdi" cia jau baust reikia uz tokius zodzius :D
|
Citata:
Citata:
|
Labai atsiprašau, kažkaip net nepagalvojau, kad jo I nėra. Nesmerkit labai :D suklydau. :)
TD man reikėtų. :) Kada maždaug bus toks variklis? |
Citata:
|
Apturėjau džiaugsmo ryte pamatęs mašiną be kalpokų.. Maža to, dar vėliau pastebėjau, kad ir :zenklas: ženklą nulupo nuo galinio bagažinės dangčio. Taigi, kokia kaina galinio :zenklas: ženkliuko ant gabažinės? MB W202.
|
kas čia jiem pasidarė su tais galiniais ženkliukais? pats ką tik pirkau, galinis naujas originalus ~50lt...
|
Nervai nelaiko paskaičius gėjai ubagai vagiai :cenzura:
|
Citata:
|
Sveiki, norėjau paklausti tokio klasusimo, man kažkoks velnias su kokia tai fura ar autovežiu perbrėžė visą mašinos dešinę pusę, todėl dabar teks keisti abi dureles. Pas mane mb c250 1996m. s202, tai priekines dureles radau be vargo, o galines sakė vienas žmogelis turi, tik nuo naujesnio, 2000m. modelio. Tai ar jos tiks manajam ar neverta gaišt laiko ?
|
Jei tai vis dar S202, tai tiks
|
gal kas pasakytu kiek naudotos spyruokliu gumos kainuoja?
P.S. ir kur ten ju aukstis parasytas? |
Citata:
|
Gal butu galinis w210 pakelejas vairuotojo puses? man tik pacio pakelejo na kad tas trosas butu geras ir susuktas gerai...
|
150Lt su sąlyga, kad rasiu. Kelintų metų jis, nes fyškės skiriasi.
|
Gal ir auto signalizaciju turi kokiu? reiktu pigios naudotos auto signalizacijos kurios pagrindine funkcija butu, kad veiktu centrinis nuo pultelio :) Man atrodo paprasciau nei keitineti spyneles :)
|
Domina,tiksliau pasakius reikia ,ir net labai:) tokiu smulkmenu :modelis butu W210, 01m,nuplyšo oro filtra laikanciu varžtu gumos,ir viršuje oro filtro guminiai laikikliai 8 formos>manau supratot ka norejau pasakyti.Nupirksiu du varžtus ,laikancius oro filtra kurie sukasi i variklio bloka,ir du guminius laikiklius,laikancius virsutine oro filtro dali.
|
Citata:
|
kaina nedidele ,tik užsakineti reikia,beje nelabai kas ir užsakineja,nes pliuso jokio:ne:
|
reikia s124 bagazines lentu, tos kur uzdengia daiktadezes. juodu. ir kilimo i tas daiktadezes
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
tokiu slangeliu reikia: 1040943682 ir1040943582. tiktu ir naujos,ir senos-svarbu gaut :).
|
Busiu dekingas,viršutines gumines savaržos galiu foto ikelt ,skaiciukai deja pasitryne ties plyšimu... Kaip ir sakau, niekas del tokiu smulkmenu net nenori bendraut,o man nera labai malonu,su plastikiniais užtraukejais prisirišus oro filtra važinetis.....
|
Citata:
Citata:
P.S. nepamiršk VIN |
slangeles imu ar jas dar reikes uzsakyt? pas mane jos jau tiek sukieteja,kad panasesnes i plasmane,nei i guma.
|
Citata:
|
Edgi,rašei kad priminciau del tu oro filtro varžtu ir viršutiniu savaržu:) primenu.busiu dekingas net jei ir nesigautu,nes kai cia kam nors užsimenu tai pasižiuri kaip i durniu,tipo "o ka be to šu.. mašina nevažiuoja"
|
Citata:
|
štai vin-as WDB2100071B318333:zenklas:
|
Citata:
|
Citata:
|
Dovanoju galinius guminius kilimelius 124-am
|
Citata:
http://i278.photobucket.com/albums/k...tras210007.jpg |
Šiaip manau butu nr 41 ruber buffer 2 vnt ir nr 44 (ten ko gero taip pat guminis amortizatorius prisukamas prie bloko varztu nr101) taip pat 2 vnt,nes dabar ten tik uzmautas tas korpusas ant gumuotu :) varztu ,o virsui užtempiau su plastikiniais užtraukejais.... Beje kaip reikes pasikeisti pinigais ir prekem,Šiauliai man apie 200 km,gal turi koki gera kolega Kaune?Aišku jei pats užsiimsi visu šiuo reikalu...
|
Viskas daug paprasčiau:) Aš surašau tau detalių kodus, tu su jais eini į Silberį ar kur kitur, kur turi naujų MB dalių ir užsisakai:) Turinti detalių kodus jie mielai tau užsakys dalis.
|
O tai labai gerai,ir aišku didelis aciu.Jei likimas suves butinai pastatysiu:vynas::)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:14. |