![]() |
|
Citata:
Tu rasai : "mano atveju tv reikalingas nes kartais tenka masinoj netrumpai laukt sedint, tai ten ir is usb filmus paziureciau ir tv paziureciau, nzn kaip geriau uzmust laukimo laika masinoj" O dabar rasai, kad realiai USB tau tik dainom..... Tai gal tau istikruju nereikia to TV?? Jug jau kaskas gerai paminejo, kad laika padeda gerai uzmusti telefonas su internetu.. Man atrodo tu geriau ieskok ne komplektacijos, O STOVIO :).. Nes cia taip pavargsi sau priestarauti ir galu gale ant kokio "G" atsistosi, kad apsaugok viespatie.. |
Citata:
I lenkija po du kart i savaite laksciau tris metus, ne tau man pasakot apie kelius iki sienos. Matosi kad trolis rimtas esi, visur buves, viska dares, tik ant kiekvieno zodzio kasiakas |
apsimeti slanga ir puikiai zinai apie koki vingiuota kelia kalbu. Bet kokiu atveju su dusmanais ar furistais (kas tu toks?) nesiginciosiu nes zinau kad priskiriat save atskirai kastai keliuose :D
|
Kaip jums nepabosta su situo cirkininku gincytis ?
|
vingiuota kaip serpantinai via baltica.
|
bet šitas klaunas tikrai juokingas, klausia ar gražiau moldingai atrodo su parkais ar be, seniai taip nesijuokiau :xx::bum::D
|
zmones nuvaziavot i lankas, diskusija prasidejo kas geriau ar parktronikai kurie tri realia nauda masinos eksploatavime, ar tv, kuris realiai neturi jokios naudos, nebent upgreidini.
Siaip per koloneles as klausau tai kas man patinka, niekada neklausyciau vaikisku daineliu ar vaikisko filmuko igarsinimo :) vaikas turi taikytis prie manes, o ne as prie jo. imk plancete ir ziurek filmukuso as leisiu savo muzika :) ziaurus as aisku, bet nereik pataikauti vaikams. Na nebent nori nulekt iki vokieciu be sustojimo su vaiku, tada jau ko nepadarysi del kinderio kad istemptu.. |
Ka tu briedus rašai, didelis ekranas = navigacija normali, dvd žiūrėt gali, patogesnis valdymas, negaidiškai vidus atrodo ir t.t, jeigu pas tave mažas nereik skiest nesamonių, neva tau jis naudos neduoda, pats save apgaudinėji. o parkai irgi būtini tokioj mašinoj.
|
Citata:
Citata:
FINALE - Bajeriai padeda parduoti masina, tokiam pat dundukui. BET perkant sena masina SAU, siulyciau rinktis gera stovi, nes geras stovis apsaugos nuo galvos skausmo kuri sukelia pilni lavonai :). |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:08. |
|