![]() |
nu šviesos artimos tinka ,jei yra e žymėjimas ...
|
Citata:
Gavau jungtuka haliavai (auto buvo be priešrūkų visai) užtenka įdėt jungikli ir automatiškai pasijugia galinėse lempose, bet tas jungtukas kartu su priekiniu priešrūko įjungimu, tai nei neapsimoka dėti turbūt jeigu prieki jų net nėra? Užpasakojo šiandien kad nepraleidžia dėl tokios smulkmenos ???:dauzo: https://s31.postimg.org/c3s93krgn/s_l1600.jpg |
Citata:
|
Uzsuk pas normalius elektrikus ir jie geriausiai patars ir padarys
|
Citata:
|
Citata:
|
Ir gabaritai zibintuose?
|
juodas markeris ir tiek žinių
|
Įdėjau jungiklį, viskas ok priešrūkas iškart užsidegė gale be jokių klaidų. Gale led posūkiai orandžiniai ,mirkčiuoja tik įjungus posuky tai irgi ok. Tik va priekį kampuose atskirai nuo posūkio signalo dega lemputės orandžinės. Man jos patinka, išjungt nenoriu, pastebėjau dega ir ant europietiškų volvu ar land roveriu . Neturėtu prikibt? Kaip nuorodoj turiu omenyje
http://img.photobucket.com/albums/v69/vvg2002/B7-9.jpg |
Man TA prikibo, bet paziurejo kad masina is svedijos, tai nusprende kad turbut taip ir turi buti
|
Citata:
|
Citata:
P.S. pas mane amerikonas mersas, rugsėjį dariausi ekspertizę. |
Citata:
|
Sveiki, W210 spidometras grybauja. Istraukus rakta buna, kad sujuda apsuku rodykle. Kame beda ? Nes jei ji taip sokineja, tai nesinoretu, kad akuma iskrautu.
|
E žymėjimas ant amerikono nėra privalomas jau gal kokie 2m.
|
http://www.tuvlita.lt/lt/apsvietimo_...u_reikalavimai
Google paieškojus rašo taip: pagal SAE (Society of Automotive Engineers) standartą DOT ir reiškia, kad tinka ir usa standarto žibintai. SAE (Society of Automotive Engineers) standartas DOT yra tas pats kas euro standartas "E" su skaičiais 1,3,4,13( "E1","E3","E4","E13"). Šis žymėjimas ant žibintų suteikia teisę pgauti atitikties vertinimo sertifikatą arba techninės apžiūros taloną (kas liečia priekinius žibintus). |
Vienas sneka apie fl211 zibintus, kitas cituoja zibinto cerfikata, Zinoma gamintojas dabar sertifikuoja viena zibinto korpusa, ir ji zymi kaip nori, galiausiai galioja tik "sviesos suma" negali virsyti maximumo.
Taip pat gamintojas gali sudeti "sumas" netik lempose, bet ir ant "bamperiu" P.s. cia grynai is eu taisykliu, kiek ju taikoma lt nezinau :D |
Vampyras, esmė, kad tuvlitos psl.nuorodoje nėra reikalvimo su "E" žymėjimu, dėl ko ir buvo tas ginčas.
|
Citata:
Bet ziuriu vargu kalnai lietuvoje dar didesni, nei tikrintojai nei darytojai zino ka daro :) |
kieno ten 123 OVF koraluose stovi juodas? :ralis:
|
Sveiki, klausiau eksperto, kaip Robis sakė žymėjimas nebeprivalomas lempų, auto iš jav. O kur pas mane papildomi gabaritai orandžiniai irgi tinka, kadangi yra atskirai nuo posūkio lemputės ir orginaliai. Maniau, kad ten bus reikalų puse dienos, bet labai easy greit patikrino, geriausias pinigų praplovimas dar tai pasverti lengvają mašina, nesvarbu kad svoris parašytas :ohne: :D :D
|
Ziema buvau gaves bauda del automobilio be tech apziuros. Uz poros men stazas sueis 2 metu ir nezinau ar reikes perlaikyt ar ne. Pareigunai sake, kad nereikes, o regitroj rasoma "Pradedantysis vairuotojas, pažeidęs KET reikalavimus, per vienus metus nuo pažeidimo padarymo datos privalo baigti papildomus mokymus vairuotojų mokymo įstaigoje". Tai kaip dabar yra ?:)
|
nu pats pagalvok, ka reiskia plepalai ir ka reiskia istatymas
|
Laba diena,w211 2004m,ar bega tepalas isemus variklio tepalo lygio davikli?
|
100e kursai 6 valandu ir viskas
|
Jus man pasakykit, jei tai uzsidega tai uzgesta indikatorius kad generas nekrauna, gali buti kad sepeciai i pabaiga? Ar kai i pabaiga tiesiog nustoja kraut ir fsio? Nes itariu kad nuo pataikymo i duobe uzsidega indikatorius
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal yra forumieciu is Mazeikiu kurie turi 722.6 pavaru dezes tepalo matuokle? Parasykite :)
|
Citata:
|
kas esat pirke w211 priekinio zibinto laikikliu rem komplekta?
|
Citata:
|
kiek mokejai? nes dabar 53eu praso uz visas tris vienai lempai.. man tik virsutines reik
|
Citata:
|
Ar visi W211 FL 2.2 125 kw turi DPF'us? Kokios specifikacijos tepalas pilasi?
|
Sveiki, kaip w212 motorai 2.2 tie blueeficiency hybrid? Verta/neverta? Į ką atkreipt dėmesį?
|
gal kas is forumieciu sian vare link mados pro spaudos rumus su e klases universalu? rudos spalvos. ziauriai grazi spalva :seile:
|
lietuvoj 211 universalu gal 50000, forumieciu tokiu turi gal 8. Galvoji didele tikimybe kad bus forumietis?
|
kas ten zino:xx:
|
http://i1214.photobucket.com/albums/...0/100_0038.jpg
Kas per bagažinės dangtis? Lyg tai kaip eskinis, bet nėra chromo juostos. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:35. |