![]() |
Nori draugu pazystami issinomuot Mustanga vestuvem ir dar keliom dienom. Niekad nesam nuomave automobilio, reiktu kokia sutartele pasirasyt, bet gal kas kokiu minciu turi kaip viska graziai apiformint? Kad neprifotkintu kokie greicio mautuokliai ar prisiparkuotu kur negalima.
|
manau užtenka turėti duomenis asmens, kuris vairuos automobilį, jei ateitų kvietimas už radarą, nurodytum tą asmenį ir tiek žinių. Policijai gi nerūpi ar tu išnuomavai, ar paskolinai automobilį.
|
nuomos sutartis būtina. Mane bet kas nurodo, aš atvykstu ir sakau persišvieskit galva - nevairavau, net ne mano automobilis, pirma kart matau ir girdžiu.
|
Citata:
|
Ne visada ir tie veidai matosi.
|
Ilgalaike nuoma ok, bet dviem dienom... pjankej... nu nu. Is manes prase savaitgaliui 911 isnuomot tai man ir 2k litu kuriu net nemoketu ko gero pasirode mazai. Bet koks gedimas, ivykis eini i minusa.
Net q7 turejau metine nuomos sutarti tai sumoj nekazka po remontu ir nuvertejimo dideliu pinigu neturejau |
Ka dar esi turejes?
|
Citata:
|
paguglink yra gera sutartis nuomoti masinai, tevas autobusa pagal ta nuomodavo, jokiu problemu su baudom
|
Geriau nenuomok arba nuomok su vairuotoju. Sudauzys ar suges, turesi pakeisti kita tokia pat masina, kitaip vestuves sugadintos ir t.t. vargo neatpirks tie keli simtai euru. Nebent uz 2k kai wzikas nuomoji tai jo, verta surizikuot, ir sutarties nerasyciau
|
911 anglą norėjo išsinuomoti už 2k., kai jo kaina europinio apie 15k. to modelio kaip tu turėjai. Kažkaip man čia nesiriša galai :)
|
toks jaumas, kad wzikas dalyvavo visose pasaulyje veiklose, tik ne politikoje. Gal šiuose seimo rinkimuose pretenduos? Nes daugiau jam nelabai yra ka veikt.
|
Citata:
|
Citata:
Rasiau 2k litu ir tai man nepasirode daug |
Citata:
|
|
Būtų visai fainas GAL, bet tos orandžinės juostos.... dar baisiai atrodo, jei daro juoda&balta kam dar tą chromą ant langų palikt... Beskonybė žodžiu
|
Citata:
|
S320 CDI :D labai tinka apdaila dyzeliui, šiaip gražus ALBES body kit`as ir gana retas :) Tik va po update versijos su orange juostom, dabar nesuprasi...
|
absurdu teatras dyzelis su tokiu body kitu. siaip esu mates kazkur pirkt internete ''widebody kit'' butent toki,gatava uzdejo produkta tik ji sugadino su tom oranzinem juostom...:cenzura::ohne:
|
tai čia dar ir saliarkinis? :)
|
pora variantu widebody :)
|
gyvai maciau siaures miestelyje, viskas labai OK, tik oranzine spalva panaikint reikia :)
|
Citata:
|
Citata:
Man net butu nuoma ne prie sirdies nors tenka ilga laika nuoma uzsiimt |
Wzikai, gauni baną mėnesiui už forumo teršimą. Arba anot tavęs kaimiečių trolinimą. Nes jau užknisai savo pievom iki negaliu, ir patikėk ne mane viena.
Vėliau, po mėnesio, galėsi vėl prisijungt, ir spėju vėl pezėsi čia savo pievas bei nesamones, po ko, aš kas be ko, tave iš čia ištrinsiu. Na bet gal tu padarysi išvadas, ir man to daryt nereiks, kuo aš labai abejoju. Vėliau, tu greičiausiai prisijungsi nauju niku, bet patikėk, aš ir visa forumo administracija pasistengs kad taves čia nebūtu. Bet aš tikiu kad nesi tiek idiotas kad prireiktu tokiu priemonių. (esu beviltiškas optimistas) Kolkas neblokuoju forumo registracijos tikėdamas kad būsi protingas, ir bent tą mėnesi čia neskiesi savo pievų. Bei gerbsi naujų narių teise prisijungti prie forumo, kaip kad priešingu atveju teks blokuoti naujų narių registracija. P.S. Turim dar vieną kandidatą panašiam likimui. Ir labai kai kuom panašų ;) |
Rafi? Nes daugiau nesugalvoju :)
|
Artunai !!! ka tu padarei :xx: ka pries miega skaitysiu :xx:
|
pasakos pries miega daugiau nebus :confused:
|
Sveiki. Tokia beda dukra palaidojo mano masinos rakta unitaze ir aisku nuleido vandeni :) likau su 1 raktu. Klausimas ar pvz nusipirkes as lauzyne (jai isvis jie parduoda rakta) galetu priristi kazkaip ar ne? Noreciau aisku to naujasnio su "blizguciais". Smulkmena, bet maloni, kai raktas grazesnis. Ar reikes darytis uz 150€ nauja ir tiek ziniu? Dekui
|
Citata:
|
Tai kogero bus panasiai :)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Jei gerai pamenu apie 280€ silberis pasakė, čia telefonu paklausus ir be jokių nuolaidų, naujausiems mersams brangiau, nes būtina gyvai mašiną atvežti, "online" užsakymas daromas
|
MB sprinter 2003 kas gali priristi rakta?kaunas
pameciau rakta ,kas gali padeti siuo klausimu,aciu
|
Citata:
|
Silberyje 315e pilnas raktas su gelezte, pries koki menesi dariausi sau, cia dar su 15% nuolaida
|
Belauktdamas moteriskiu is parduotuves spaudinedamas radau, kad yra "bliutufas". Ka jis daro? Nes mano tel. Jis neranda. Rado kazkoki audi tel. Aikstelei bestivint. Aciu. http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...96b9a80c95.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...63b4177eec.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Pas mane tai pamenu NTG Bluetooth rado telefoną, bet nepavykdavo suporuoti. Galvojau gal obuolys kaltas, kad seno standarto kokio nepalaiko.
|
Citata:
|
Seną telefoną reikia pabandyt, tada bus aišku ar spėjimas pasitvirtins. Nors Google nieko nerodo.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:37. |