![]() |
Citata:
|
o kaip laisvų įranga neveikia?
|
Citata:
|
Prisiminiau, aš savo banane NTG softą buvau atnaujinęs, tai prisijungiau (NTG'e matėsi telefono pavadinimas, o telefone rodė prisijungta prie BT įranginio), bet nieko nevyko :D Kažkaip keista. Su BMW daug paprasčiau šituo klausimu :) Šiaip siūlau nepagailėti eurų ir įsigyti VISEEO, mašininė laisvų įranga labai geras dalykas, dabartiniame merse naudoju, tikrai super patogu ir pareigūnai nenubaus :)
|
Citata:
|
čia tema yra apie upgrade NTG1 į NTG2.5, rasi kažką naudingo:
http://mbworld.org/forums/w211-amg/4...-question.html manau vampyras dar galėtų kažką papildyti, visgi ta tema senoka jau :) |
kokie to ntg privalumai lyginant su senesniu?
|
intike atsimenu buvau rades, koks ntg kokius telefonus prijima prie bluetufo, nepatingek :) susirask
pamegink cia gal ka rasi, kas naudinga linkas cia irgi biski info yra Linkas cia biski info apie commandus ir ju tipus Linkas Citata:
|
Citata:
|
Gal kas pasakys detales koda jai tox yra. Sito "tinkliuko" bagazinei. pas mane jo tvirtinimai yra, bet pacio tinklo nera. Manau, kad ne milijonus turetu ir silberyje kainuoti. Jai isvis yra tokiu dalyku. http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...559fc4ce4c.png
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Tinkliukai ant gumos ir bus standartinio dydžio. Laužynuose juo išmeta, nes niekam nereikia.
|
Citata:
|
Turėtų būti panašus. Pabandyk nuimti ir uždėti gale. Matysi kas bus. Blogiausiu atveju 211-am gale jie dideli irgi. Tik kad šviesų rasti gali būt sunku.
|
Citata:
|
Na tai problemų neturėtų būti laužyne rasti. Gal gale šiek tiek ilgesnis, bet jis kai ant gumos tai turėtų tikri. :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Ponas Vampyrai. Ta zinau :) tu kaip visada savam stiliui [emoji106][emoji106][emoji106]
Svarbu Lt brazilam pakrautu, nes jau nerwas ima :) Sent from my iPhone using Tapatalk |
:dauzo::dauzo::dauzo:Jau juodai ima :ne:
|
Už lietuvą :love::love::love:
|
gal kas galit parekomenduoti kokybiškas granules gerom kainom? tiekėjų pilna, bet gal esat kažkuriuos išmeginę ir likot patenkinti?
aplink Vilnių. tinka ir medžio granules ir granulinė anglis. |
Citata:
:laugh::laugh: |
|
sakė nori E63AMG :D o žmonai kažką kitą nupirks :D
|
Citata:
|
Citata:
|
jei žmogus gali sau leisti- kodėl gi ne :)
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
p.s. skoda :good: :good: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|