MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

vampyras 2011-04-22 23:45

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 143748)
tu chia rimtai ? Tas deshimt euru tai dzin,-tik jeigu taip, ish principo palauksiu kol visi kiaushus nusidazhys :xx:

zinoma rimtais, sesadienis darbo diena, tai ateina visokie kurie nori nuo uosvieniu pabegti, as gaunu triguba alga tai jie irgi turi trigubai moketi :D

samagonas 2011-04-23 00:09

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 143755)
zinoma rimtais, sesadienis darbo diena, tai ateina visokie kurie nori nuo uosvieniu pabegti, as gaunu triguba alga tai jie irgi turi trigubai moketi :D

ryshkiai tik mano koluki shvente, nei shtatuose nei kitur europj nera jokiu shvenchiu, visi sprendzhia problemas ir siuntinius man siunchia, o ash jau nuo ketvirtadienio nei duonos negaliu nusipirkti,-gluha kak v tanke,-besina :( Niekas nedirba,vaikshto muzhikai pasipuoshe ir alu kvasina.

Adodas 2011-04-23 18:09

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 143756)
ryshkiai tik mano koluki shvente, nei shtatuose nei kitur europj nera jokiu shvenchiu, visi sprendzhia problemas ir siuntinius man siunchia, o ash jau nuo ketvirtadienio nei duonos negaliu nusipirkti,-gluha kak v tanke,-besina :( Niekas nedirba,vaikshto muzhikai pasipuoshe ir alu kvasina.

Nesijausk vienisas, Norvegijoje lygiai tas pats - ketvirtadienis, penkdtadienis, sekmadienis ir pirmadienis iseigines visiems be isimties, o siandien dirbo iki pietu, kad neismirtu kas atsargu neuzkaupe :xx:

eSaS 2011-04-23 18:15

Citata:

Pradžioje rašė Adodas (Post 143800)
Nesijausk vienisas, Norvegijoje lygiai tas pats - ketvirtadienis, penkdtadienis, sekmadienis ir pirmadienis iseigines visiems be isimties, o siandien dirbo iki pietu, kad neismirtu kas atsargu neuzkaupe :xx:

ir sveduose 4d svente :xx:

vampyras 2011-04-24 03:48

yra dar gyvu?
su Sv. Velykom :xx:

mikis 2011-04-24 05:17

:) eik miegot velyka tu :))

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 143867)
yra dar gyvu?
su Sv. Velykom :xx:

Darius 2011-04-24 07:15

Su Šv. Velykom:wave:

ldalius 2011-04-24 09:39

Ir su margučiais, su šv. Velykom, Ir su pirmais pavasario žiedais! Palaiminto prisikėlimo ryto, Gyvenimo su džiaugsmo spinduliais! Su nuostabia pavasario švente sveikinu visus MB mylėtojus ir jiems prijaučiančius.

Shalomm 2011-04-24 10:07

Su Didžiuoju Prisikėlimu. Tegu išaušęs Šv. Velykų rytas atneša ramybę ir Dievo palaimą. Su šventėmis Jus ir Jūsų artimuosius! ;)

mancia 2011-04-24 10:48

Jums noriu palinketi is visos sirdies, kad sieloje gerumo geles skleistus.Kad jegos vel atgimtu su gamta, kad sviesia minti dar geresne keistu,kad duona ir medum kvepetu Jusu namai, kad baltas angelas-dangaus pasiuntinys-Juos saugotu, globotu, neapleistu. Su Sv. Velykom visus bendraminciams.:love:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:08.