MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

rafis 2016-01-26 22:37

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 418701)
nu as nupirkau ir per diena 4 skambuciai,tai zmones bent domisi. tvarkysiu aisku as ja,gal net sia savaite reikes bandyt.

kaina maza, tai ir skambineja. wzikas juk ml'a dyzelini kiek cia laiko ar ne puse metu pardavineja? is paziuros skelbimo puse velnio atrodo ir kebula dar padenge ta danga specialia, ir kaina ne pati didziausia..

sportbatis 2016-01-26 22:41

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 418792)
kaina maza, tai ir skambineja. wzikas juk ml'a dyzelini kiek cia laiko ar ne puse metu pardavineja? is paziuros skelbimo puse velnio atrodo ir kebula dar padenge ta danga specialia, ir kaina ne pati didziausia..

Dėl tos dangos ir neperka.

Rykštė 2016-01-27 06:52

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 418792)

280 su ta danga max 9k,bent jau man. lietuvoj pardavimuos baisesnio nera,dar kazin ar lengvai ta nesamone nusilupa.

Marius000 2016-01-27 07:41

Kam reikejo sugadint masina su ta danga? Ar cia pliusas turetu but?

wzikas 2016-01-27 08:26

Citata:

Pradžioje rašė Marius000 (Post 418803)
Kam reikejo sugadint masina su ta danga? Ar cia pliusas turetu but?

Danga funkcionali, as su tuo ml'u jei vaziuoju link karmelavos per smertes kalna varau, taip ne karta teko per krumus/sakas brautis. Ir pakeliau as ji nes man reikia klirenso. Danga istiesu funkcionali ir nesigailiu del siu eksperimentu. Beje, ir draudimas verkia kruvinom asarom jei reikia tokia dazyt. Nusveist tuos dazus manau net neverta bandyt.

Kas liecia pardavimus tai turiu pripazint kad pradziai as ji gan pigiai pardavinejau ir buvo besidominciu bet guobsumas mano kaip visada sugrojo. Dabar tik keitimo variantai ir neaiskus lizingai. Keitimas realiai domintu i sekancios kartos ML'a, Taurage, RXa ar FXa pageidautina amerikonus benzinus ir ant pavasario jo atsikratau.

rafis 2016-01-27 08:43

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 418794)
Dėl tos dangos ir neperka.

tai kad pries tai buvo sidabrinis. Man asmeniskai tokia danga daug geriau nei paprasta sidabrine. Cia kalbu is grozio puses - iskirtinesne ir spalva ir pati danga. Mane tai tenkintu. Kitas momentas aisku kaip kokybiskai tai padaryta.
Dar vienas aspektas, funkcionalumas. Argi nesagu kai su normalia masina nebaisu pro krumus pravaziuot ? cia aisku ne bobutem ta danga i parduotuve nuvaziuot ar vaikus i darza nuvezt, bet realiai kas turi sodyba, kas megsta zvejot/medziot tai super. tik aisku tokie praktiski zmones, kuriem reik zvejybai,medzioklei, dazniausiu atveju ims kazka penkis kartus patikimesni, kaip tojota, nissan, subaru ar pan :confused:

wzikas 2016-01-27 08:49

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 418807)
tai kad pries tai buvo sidabrinis. Man asmeniskai tokia danga daug geriau nei paprasta sidabrine. Cia kalbu is grozio puses - iskirtinesne ir spalva ir pati danga. Mane tai tenkintu. Kitas momentas aisku kaip kokybiskai tai padaryta.
Dar vienas aspektas, funkcionalumas. Argi nesagu kai su normalia masina nebaisu pro krumus pravaziuot ? cia aisku ne bobutem ta danga i parduotuve nuvaziuot ar vaikus i darza nuvezt, bet realiai kas turi sodyba, kas megsta zvejot/medziot tai super. tik aisku tokie praktiski zmones, kuriem reik zvejybai,medzioklei, dazniausiu atveju ims kazka penkis kartus patikimesni, kaip tojota, nissan, subaru ar pan :confused:

kas is to kad turiu Pajero - man su juo nekomfortiska ir 200 km autostrada pravaziuot nors komplektacija jo pilna bet ta vaziuokle tai zudo. Po miska palakstyt ar kur mieste trumpais atstumais tas tankas tinkamas o jei reikia i uzmiesti vaziuot imu zmonos mersa. Idealiai as ji norejau ir vaziuokle kiek kilstelt ir lankus sudet. Pravazumas merso ne ka prastesnis nei pajeriko, tik kad gaila drozt deze, manau cia vienintelis rimtas trukumas.

Del kontaktu tai analogiskai zmonai pastoviai pridauzo durelem prie parduotuviu, grozio salonu ir pan. Jeigu rimti kontaktai tai kiek apsitrina ta struktura todel apejus idemiai apziurejus matau nemazai tu kontaktu. Dazam butu sakes senai.

Manau kiekvienas turi pagal save vertinti - vieni negaili tukstanciu euru i ratlankius sumest su zemom gumom, kiti dralina kiekviena diena savo graba ir del menkiausio ibriezimo poliruoja. Pas mane labiau vartojiskas poziuris ir vieninteli ka rimtai kreipiu demesi - geros padangos ir techninis stovis.

Skautas 2016-01-27 09:07

Sveiki, gal kas nors žiūrėjot ? Na ir šiaip - nuomonės ir komentarai welcome.
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-4584516.html

Robis 2016-01-27 09:25

buvęs taksas

Skautas 2016-01-27 09:31

Citata:

Pradžioje rašė Skautas (Post 418809)
Sveiki, gal kas nors žiūrėjot ? Na ir šiaip - nuomonės ir komentarai welcome.
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-4584516.html

Dabar jau matau pakoreguotas skelbimas, nes dar vakar buvo parašyta rida gal 178k

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:49.