![]() |
taip, apie ta ventiliatoriu ir eina kalba, jis elektrinis, o prie variklio termomova stovi.
|
Citata:
Citata:
Citata:
Be kondishkes irgi pakyla daugiau nei reikia, aisku su kondishke temperatura didesne. Citata:
Viskas kaip ir aisku jau kas ir kaip, dauguma topiku rusu forumuose su sita problema perskaiciau nuo pirmo puslapio :) tesiog paeiliui viska keiti ir ziuri ar kas pasikeite, geriausiai viska pakeist, kad visai pamirst sita problema ilgam ;) Radiatoriaus plovimas (ir tarp radiatoriu) shiaip rekomenduojamas vos ne pirmu punktu :) rytoj isplausiu, bus matyt ar pasikeite situacija. |
siandien pravale man radiatoriu woodooo koreshas, rezultatas - tas pats :) stovint pakyla iki 107, isijungia papildomi ventiliatoriai ant max ir krenta iki 100 ir zemiau. Zodziu ryt vaziuoju pirkt nauja termomova..
Ir netiketas siurprizas - atvaziavau namo - kapotas neatsidaro, desines puses spyna neatleidzia...:dauzo: pagooglinau - yra sprendimo budu, ryt ziuresiu, gal kas pagelbes ji atidaryt.. :confused: |
pabandyk kad vienas zmogus trauktu rankena, o kitas spaudinetu kapoto kampa. buvo dar pries pora metu forume rasyta apie sia beda, kazkam taip buvo.
|
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/OQ2cwy8Xsck" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
juokauju aisku,kad neprireiktu tokio budo ;) |
Citata:
|
Nezinau kaip w140, bet w220 kiek atsimenu tai per star'a galima nustatyt ventiliatoriu veikimo buda pagal klimata.
O siaip tai auksta variklio temperatura gali buti ir del variklio problemu. Ant benzo irgi taip pat kaista? |
2 Attachment(s)
Prisijungsiu ir aš,
kaip tik vakar kamščiuose bandymą padariau, nes temperatūra irgi pakyla arti 100 ir galvojau ar čia ne per daug. 1 foto kai užkyla ir stovi toj temperatūroj. Važiuojant pradeda kristi iki~90 ir laikosi. Aišku į trasą išvažiavus dar pakrenta iki 85. 2 foto kai stovint toliau kamštyje biškį gazą palaikiau apie 2000aps/min ir temperatūra pakrito iki ~90 laipsnių. Paleidus, po kažkiek laiko vėl kyla. |
su varikliu pas mane viskas gerai.
Zodziu kaip supratau yra tris darbo rezimai papildomu ventiliatoriu (linkas), pas mane jie isijungia kai freono slegis mazdaug 15 (paziuret freono slegi galima per klimata, 7 punktas) ir kai variklis pasekia 105 laipsnius, tada jie pilnu pajegumu pucia. Tai vat kazkoks tarpinis rezimas kaip supratau neveikia. Nes ir klimos diagnostika man ismeta klaida: Auxiliary Fan 1st activation, open or short circuit Turi suktis berods tik vienas is ju prie tam tikros temperaturos. Zodziu jau uzsirases anksciau pas elektrina kitai savaitei, tai paziures ir sita dalyka. Na ir pakeisiu termomova pries tai vistiek del viso pikto :) Darvienas, paziurek per klimata (6 punktas) kokia tiksliai cia temperatura. Turi but nedaugiau 100 laipsniu. Skydelyje pas mane vizualiai atrodo daugiau, o realiai maziau :) |
termomova pakeista ir veltui, nes viskas tas pats, kyla temperatura nors tu ka, su kondishke ir be jos - tas pats. Stovejo termomova 2002 metu gamybos Sachs, originali, taip iseina, kad pilnai veikianti. Bet jau dzin, nevesiu atgal.
Zodziu man kolkas mintys baigiasi kur toliau ziuret, kita savaite vaziuosiu pas rimta elektrika, tikiuos jis kazhka patars, gal padarys tokia chemija kaip MATRIX sake, kad ventiliatoriai jungtusi nuo zemesnes temperaturos.. nes jau rimtai kantrybe baigiasi.. O kapota atidare ten pat, pro apacia, su kabliu tokiu ilgu, paprasta viskas. Ryte skambinejau po visus servisus, norejau, kad greiciau kas atidarytu, visi vejus snekejo i rageli, ypac pasizymejo Rimo servisas kaip visada, tipo isvis ten sunku atidaryt ji, trukdys difuzorius ir t.t., neaisku ka tau ir daryt dabar :D |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:40. |