![]() |
Citata:
|
Citata:
|
is EPC panaudoti paveiksliukai randasi kataloguose www.elcats.ru www.neoriginal.ru o EPC susiinstaliuot ir kad normalei veiktu tikras vargas :) per metus laiko man tik pavyko instaliuot, bet ir tai normaliai ne visada veikia
|
Citata:
|
gal gali pasufleruot,kokia w140 galinio lango kaina?
|
Citata:
|
Citata:
|
Aciu ,uz kodus... po laisvadieniu eisiu laimes ieškotis. Gero savaitgalio.
|
Citata:
Citata:
|
Ieškau poros deficitinių smulkmenų, ant W203. Žinau, kad temos pavadinime 203 nėra, bet gal bent ant kelio užvesi?
Gal originalūs lietų diskų dangteliai būtų? Ir priekinio buferio kilpos lizdo dangtelio reikėtų. P.S. Jei yra ryt paimčiau pakeliui į Vilnių. |
Citata:
Autokurtas turėjo prisiardęs W203, tik aš su jais bendros kalbos niekaip nerandu:( Pabandyk tu, mažu susikalbėsi:) |
Dėkui už patarimus. Bandysiu ieškot toliau.
Beje, gal kilpos dangtelio kodą galėtum pažiūrėti? Jis lygtai priklauso bamperio juostai. |
Citata:
|
Wdb2032071f882499
|
Citata:
|
Tie nikeliuoti iš http://www.skelbiu.lt/skelbimai/merc...i-9924684.html kaži tiktų?
Update: Užsakiau iš Silberio komplektą diskų dangtelių. Detalės kodas B6 647 0202 3 vnt. bus atliekamų. |
http://www.zimi.lt/saugykla/catalog/...1244600805.jpg
ar skirtingos jos eina 124 mersams? rusiskai vadinama primaja tiaga, Atsiprasau jei ne ten rasau |
cia pakabos detale ar kokia?
|
aha, pakabos, papuoliau, ne ta parinko..
|
nesuprantu kas cia per detale, seip pakaba turetu but visu vienoda, isskyrus sportline
|
nesuprantu nieko, pagal vin musa, kad pas mane ne sportline, o pakaba gaunasi sportline..ciudai
|
kas ne taip? cia centrine vairo trauke
|
nupirkau w124 modeliui, bet netinka, turi laisvuma tie sarnyrai tvirtinime, tai reik bandyti nuo sportline deti. Ar vis delto jie pagal varikli skiriasi?
|
Citata:
ten rasho kokiems modeliams tinka. Nezhinau koks tavo modelis,tik faktas,kad traukes skiriasi. P.S ne ta idejau :) tuoj pataisiau, ten net rasho,kad ant vieno verzhle ant 17,o ant kito 19, gal del to ir kliba pas tave,kad per ploni konusai? |
aciu samagonai, man reikia ant 19 konusu..nervina pardavejai, dabar jauciu ir neapkeis..
|
Edgi,mano slanguciu dar nera?
|
Citata:
|
gal krabas yra 260e 88m 4matik
|
Neturiu
|
Gal turi w202 nuo 98metu naujesnius bamperius su pazeminimais?ir jei turi kokia ju kaina butu?
|
Labas, spyruokles gal butu priekiui ir galui? w124 250D 88m
|
Sveikas, galui yra. Priekiui irgi yra, tačiau rezervuotos iki kitos savaitės vidurio.
|
Citata:
|
Galinės po 40Lt, priekinės po 100Lt
|
rezervuok tada gala, ketvirtadieniui arba penktadieniui. ok?
|
OK
|
reikia odinio salono, galines kaires faros, senesnes ir galinio buferio.jei turi laukiu ziniu.864656647
|
Citata:
|
Citata:
|
Sveikas. Gal turi krabą 124-am 88/10 metų, 2.3 motorui ?
WDB1240431A865425 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:19. |