![]() |
jus nustokit estis pastoviai kaip mazi vaikai. trukau 30sec suvest i google.
Like the previous generations, the chassis is a steel unibody. Unlike previous models, the new WK2 features four-wheel independent suspension for better on-road handling. The Grand Cherokee (with the 2011 Durango) WK2 platform uses a derivative based on Mercedes-Benz's W166 series. https://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_Grand_Cherokee |
Citata:
Nematau kam cia ir ka irodynet,jei paciam idomu pasiknisk,bet tau apart w220 nera kitu masinu |
prie ko cia w220 :D maziau kompleksuok
|
Citata:
|
Citata:
|
Pirkau sau,kaip pavazinesiu matysiu ar patiks.variklis 3.6
|
2 Attachment(s)
Paklydimas kiek ilgesniam laikui, seimoje lieka S203 ir naujas pirkinys X3 :)
|
Grazus tie Grandai. Ziurejau sau, ziurejau, bet taip ir nepavyko rast uz prieinama kaina.
|
Citata:
|
Citata:
Pas mane 4*4,bet siaip tuscias visai,as labiau durango norejau,jauciu anksciau ar veliau pasiimsiu durango |
As irgi 4x4 tik ziurejau. Vienas buvo variantas neblogas overlandas juodas be dezes, motoro ir be sedyniu. 9000 eu ismuitintas. Bet sustabde tik kad galu varomas, nors toje situacijoje ideti deze su razfatke ir pakeisti priekine vaziokle kad butu 4x4 buvo nesunku. Bet jau tai konstruktorius butu. Ziuresiu, jeigu parduosiu volvo bandysiu vel toki medzioti
|
Citata:
|
Ar 12 ar 13 metai. Bet priekines lempos dar ne facelift.
Kaip overland komplektacijai, manau gera ta kaina. Motoras+deze+kompai ir laidai 2300eu viska rades buvau. Faktiskai salono kaina dar dasidetu ir motoristu darbai Motoras ten 5.7 pagal dokus buvo, toki ir buvau rades |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
as nemegstu mazu masinu,bet su tokiu malonu det pro sona sportines masinas juos vertina uz dinamika,rida gerai butu iki 100k,kad butu,nes uzvaiko motorus |
Citata:
|
1 Attachment(s)
Noriu pasidziaugti su chebra. Perprogramuotas auto ir prasuktas ant DYNO Groundwirus bachuriuku.
205AG ir ~410NM. Esu labai patenkintis kiek dziaugsmo ir emociju suteikia sis automobilis :D bet tyliai mintyse:zenklas: :D Attachment 13967 |
Nu jau turi važiuot. Per kiek surenka 100?
|
Citata:
|
Skaičiavimai neįdomus :D sėsk ir pabandyk. Yra appsuwkur automatiškai pamatuoja.
|
Citata:
https://www.youtube.com/watch?v=Oe1cE9oTEEw cia berods naujesnis bet neesme:D |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Na kaip ant 1400kg mases nera blogai :gazuoja: |
Citata:
|
Laikinai paklydes- grizau i seima :)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...7f&oe=56245BBA |
sykart automatas gal? :)
|
panašu, kad om648, tai tik 722.6 ir bus
|
Ir vėl dyzelis ir vėl zvairys :D tai kam ana parduot reikėjo :D
|
Jo, automatas. Norejosi galingesnio, ir v8 5,0, bet pasitaike sitas OM648 ir pakankamai turtingos komplektacijos. Beto, keitimas 1:1 i Avensis, tai ilgai ir negalvojau.
|
gyvenimo ratas,211 i avansis,avensis i 211,bet svarbu pavyko atsikeist. :welcome:
|
Citata:
|
Gal ten Lada su Mercedes priekiu:bum:
|
O daugiau nerodysiu tos Lados... Visvien cia vieni hater'iai forume :)
|
S ar W?
|
Citata:
|
Kazi,ar forumieciu S dar nepralenkia kiekiu W?
|
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:53. |