![]() |
|
asmeniskai man masina tik zaislas, bedarbiui daug nereik, uztenk v8 duja :D
nelabai ta pakazucha gaunas su 10m senumo masina, nebent kurnors prie profkes laumem gazuosi |
Citata:
|
Manau baigiam offtopic'a. Kaip bebutu benzino megejai liks prie bezno, dyzelio megejai su savo niutonu metrais liks prie dyzelio :xx:
Mano manymu Daimler ne siaip sau AMG pertrauka padare po C30 :) benzas yra benzas :geda: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Dujos sprendimas geras,bet bet... Vazinejau su cl500 04m benzu. Dabar turiu traktoriu cls320 v6 dyzeli. Pastaroji n kartu smagesne, zvitresne, dinamiskesne. Sanaudos dvigubai mazesnes. Ir tai lyginant su 6 kaushu dyzeliu. Aisku deze duoda daug,bet cmon v8 benzas pagal jus jau kazkas tokio... man tai nelabai. Bet cia lyginu is lt puses, o ne is jav ar kz. Ir siaip lt.dyzeliam turetu mokescius didesnius ivedinet,per pigiai cia traktoristai gyvena. |
Labai protinga lyginti 5g CL ir 7g CLS, žvitrumas turbūt dėžių nesiskiria? Turėjau bananą 5.0 dabar 5.5 kuparikas, tai jo gręžt jau nereikia, nuo žemų jau geriau važiuoja nei bananas, tas 225kw motoras jau labai senas :) w221 eina 5.5
|
ramiai vazinejant dyzelis smagesnis ir greitesnis, ir ekonomiskesnis... o benzu tiesiog pirkt nera
|
eiline diskusija apie nieka :xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:01. |
|