MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Robis 2016-02-05 18:45

Citata:

Pradžioje rašė liutasss (Post 420457)
dar vienas susiparino ,kad jo brangu laika sugaisinau:unreal:

o pas mb sildomos sedynes kaip veikia? reik kad sedetu zmogus ant jos? ar ne? nes galines tipo neveike nes nesedi niekas:)))))) pas mane tai niekas nesedi ir jos sildo :bebebe:

pasakas seka

Rykštė 2016-02-05 19:40

Citata:

Pradžioje rašė liutasss (Post 420457)
dar vienas susiparino ,kad jo brangu laika sugaisinau:unreal:

o pas mb sildomos sedynes kaip veikia? reik kad sedetu zmogus ant jos? ar ne? nes galines tipo neveike nes nesedi niekas:)))))) pas mane tai niekas nesedi ir jos sildo :bebebe:

isivaizduoju,kad dar bent 24 kartus girdejai,koks ten pilniausias individualas :).

sharrasitto 2016-02-05 19:43

320cdi turi simta kartu graziau ir tyliau dirbti uz plerpalini 270cdi...

Artunas 2016-02-05 19:45

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 420451)
nu jau koks ledas bebutu,bet jei nuvaziavus gauni tik salia pasedet,tai :cenzura: tegul ir vezinasi patys.

Šiandien buvau Marijampolės turgui, tam didesniam. Pastačiau kažkokiam garde mašiną, einu pro vartus, išbėga apsauginis, sako euras už stovėjimą.

Ai, turėkit jūs tas savo mašinas aikštelėje, pagalvojau, ir išvažiavau.

Suvalkietiška komercija vadinas :D

Rykštė 2016-02-05 19:48

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 420463)
Šiandien buvau Marijampolės turgui, tam didesniam. Pastačiau kažkokiam garde mašiną, einu pro vartus, išbėga apsauginis, sako euras už stovėjimą.

Ai, turėkit jūs tas savo mašinas aikštelėje, pagalvojau, ir išvažiavau.

Suvalkietiška komercija vadinas :D

o jei butu pastates ant kelio,pries zenkla,jokio reikalavimo nebutum isgirdes,tik tiek,kad 30 metru daugiau paejet butum gaves.:)

Artunas 2016-02-05 19:53

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 420464)
o jei butu pastates ant kelio,pries zenkla,jokio reikalavimo nebutum isgirdes,tik tiek,kad 30 metru daugiau paejet butum gaves.:)

Žinau :) čia kvaili mano principai. Geriau pijokui tas euras, nei tokiem durneliam verslininkam.

Rykštė 2016-02-05 20:00

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 420465)
Žinau :) čia kvaili mano principai. Geriau pijokui tas euras, nei tokiem durneliam verslininkam.

turbut kaprate nebuves,ten net gardo nera,sukale zenklus prie zvyrkelio ir prasom eura uz stovejima. :nene: kazin maxima kodel taip nesugalvoja,juk srautas nepalyginamai didesnis.
arba skelbimuos galetu nr nerodyt,kol nepervedei +/gidui 35 centu.

munde8 2016-02-05 20:02

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 420465)

o mazesniam negali uz tvoros statyt nes mentus kviecia,turi i vidu varyt ir susimoket :D

Artunas 2016-02-05 20:09

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 420466)
turbut kaprate nebuves,ten net gardo nera,sukale zenklus prie zvyrkelio ir prasom eura uz stovejima. :nene: kazin maxima kodel taip nesugalvoja,juk srautas nepalyginamai didesnis.
arba skelbimuos galetu nr nerodyt,kol nepervedei +/gidui 35 centu.

Kaprate nuo tada ir nesu buvęs kai pastatė tą automatą, apart gal porą kartų bariukui prekių pats vežiau.

Nesuprantamas man toks artistų verslumas....

Rykštė 2016-02-05 20:09

Citata:

Pradžioje rašė munde8 (Post 420467)
o mazesniam negali uz tvoros statyt nes mentus kviecia,turi i vidu varyt ir susimoket :D

kur tas mazesnis? yra kapratas,turgus,ridma,kad butu aisku apie ka kalbam.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:03.