![]() |
|
Citata:
Deja G lenkia, o jaigu dar G 6x6 :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
Nes nuo bazės tą modelį skyrė tik kelios opcijos, o 90proc skelbimuose esančių w215 ir turi tas kelias opcijas arba daugiau |
Techniniu dalyku nestudijavau nes ir nesitikiu kosmoso, man uztenka kad grazus, nebrangus ir retesnis. Bet testuojant nejutau dideles mases, tiesiog toks maloniai subalansuotas, tas gal paperka
|
Citata:
sitas ilgiau stovi, marijampoleje kiek prisimenu buvo su perkaitusiu motoru |
Citata:
O jeigu hunteriaus zodziuose yra tiesos, kad ji sveria daugiau uz S. Tai kas nors paaiskinkit, ka sitas modelis tokio duoda? Ar uz isskirtinuma tik? |
Daug sl'u matai gatvese?
|
[QUOTE=rafis;421765]tipo del sekundziu nesikraus pirkejas, o vat del ismetimo jau pirks mb amg :))
ismetimas svarbu, bet sekundes svarbiau modeliui, kuris yra skirtas lakstymams. Viskas svarbu bet sekunndes irgi labai svarbu. Man butu apmaudu jei as nusipirkciau amg mersa ml'a, o mano kaimynas nusipirktu bmw x5, ir prie bonkes apsilazintume kas ka padarys, ir as pralaimeciau.. Ir ne ne m, o paprastas... bet aisku cia labiau zaidzia patijos/antipatijos imant ar bmw ar mb, nes abi vienodai geros masinos, kaip matome bmw ties varikliais labiau padirbeja, mb ties kitais dalykais, audi dar kitose vietose.. nes realiai manau visos masinos yra vertos pinigu, kuriuos sumoki, tik vienos tuos tavo sumoketus pinigus investuoja i varikli, kitos i isvaizda, trecios i komforta Bmw ta pati mesla deda jau kiek laiko-naujo nieko tik turbinu kiekis |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:07. |
|