MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Hunter 2016-02-14 19:29

pelno mokestis fiziniam asmeniui neegzistuoja

Apple 2016-02-14 19:39

Susimokėti nuo pelno 15% teks, jei kiekvienais metais deklaruoji pajamas ir susigrazini mokescius. Jei to nedarai, gali buti, kad praslysi nieko nemokejes.

Tomskis 2016-02-14 20:09

Teoriskai taip, nuo to skirtumo 15% turetum sumoketi, bet praktiskai dar negirdejau kad kazka butu uz tai nuskausmine. Yra kas po 16masinu ant saves per metus kabina ir nieko. As tai rasau tokia suma kokios man reik, nebent perka lizingu, bet tada ir kaina jau nederinama. O jei pirkejui nepatinka ka rasau, eina jis, nupirks kitas

rafis 2016-02-14 20:18

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 421930)
Teoriskai taip, nuo to skirtumo 15% turetum sumoketi, bet praktiskai dar negirdejau kad kazka butu uz tai nuskausmine. Yra kas po 16masinu ant saves per metus kabina ir nieko. As tai rasau tokia suma kokios man reik, nebent perka lizingu, bet tada ir kaina jau nederinama. O jei pirkejui nepatinka ka rasau, eina jis, nupirks kitas

parduok daugiau nei 4-5 masinas 90proc kad kvies i vmi ir mokesi ne tik gpm'a, t.y. 15proc nuo pelno, bet dar ir uz veikla ikals per menesi apie 15euru. ir visa istorija 5 metu perziures.

razed 2016-02-14 20:24

Dekui visiem, vienu žodžiu mažiau reik sukt kiaušius, o pradet rimtai merso ieškot :D

ShotGun 2016-02-14 20:28

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 421925)
Susimokėti nuo pelno 15% teks, jei kiekvienais metais deklaruoji pajamas ir susigrazini mokescius. Jei to nedarai, gali buti, kad praslysi nieko nemokejes.

Pardavus automobili, nesvarbu, i pliusa ar i minusa, dekraruoti GPM yra privaloma. O siaip, tai juk sandoriu vertes priziuri Regitra. Cia taip yra teoriskai, praktika rodo, kad kartais praslystama nedeklaravus.

Mane asmeniskai yra kvietus ekonomine policija, tam, kad paliudyciau uz kiek pirkau masina, nes pardavejas sudeklaravo kad pardave pigiau, nei iplauke pevedimas is manes.

Apple 2016-02-14 20:38

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 421937)
Pardavus automobili, nesvarbu, i pliusa ar i minusa, dekraruoti GPM yra privaloma. O siaip, tai juk sandoriu vertes priziuri Regitra. Cia taip yra teoriskai, praktika rodo, kad kartais praslystama nedeklaravus.

Mane asmeniskai yra kvietus ekonomine policija, tam, kad paliudyciau uz kiek pirkau masina, nes pardavejas sudeklaravo kad pardave pigiau, nei iplauke pevedimas is manes.

Reik ant peciu kopusta nesiot, kad sutartyje rasyti mazesne suma ir paimti ne grynais o pavedimu :D total debiloid :D :D :D

Kviecia daznai ekonomine kai semia turginius.

P.S. o kas tau buvo uz tai, kad pasirasei ant mazesnes sumos?

ShotGun 2016-02-14 20:49

Jie prase tik patvirtinti, daugiau nieko neklause, as ten tame tyrime buvau kaip liudytojas, tai manes nekabino.

Markko 2016-02-14 21:08

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 421939)
Jie prase tik patvirtinti, daugiau nieko neklause, as ten tame tyrime buvau kaip liudytojas, tai manes nekabino.

Keista :) laisvai galima lipdyti bendrininka :)

rafis 2016-02-14 21:12

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 421941)
Keista :) laisvai galima lipdyti bendrininka :)

man tai keista, kai yra zmoniu kurie galvoja kad teisesauga neturi ka veikt kaip kabint bedradarbiavimus uz nesamones. Teisme 90proc irodytum savo nekaltuma.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:18.