MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

mikis 2011-05-03 08:20

dasidesiu prie Tomskio ir pratesiu minti, ir pacius MB vairuojam :D

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 145151)
:uuu::xx:
Ir vėl viskas į moteriškas pievas :) o kur vyriški sandaliukai su mb inicialais :)

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 145152)
pas mus vyriski laikrodziai, ziebtuveliai ir telefonai su mb zenklais :)

vampyras 2011-05-03 12:50

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 145163)
Gerbiamieji - susipažinkite su nauja pedagogikos sritimi - neurodidaktika :xx:
Čia šviečiamojo pobūdžio ištrauka iš šio vakaro Shalomm traktato :uuu:

Kalbant apie neurodidaktiką (į smegenų veiklą orientuotą mokslą), mes matome dvi kryptis, kurios turi susilieti mūsų ateities labui:
1. Smegenys visada buvo svarbus žmogaus organas! Visada buvo pedagogų, kurie intuityviai nujautė apie smegenų veiklą ir jų įtaką mokymosi procesui.
2. Magnetinio rezonanso ir tomografijos išradimas (fMRI) šiandien leidžia moksliškai tyrinėti smegenų veiklą nedarant intervencijos į smegenis ir jų nepažeidžiant. Tuo būdu galime susipažinti su faktais, kuriuos pirma atrasdavome tik remdamiesi asmeninėmis nuojautomis.

Kadangi dvasia iki šiol nebuvo matuojama nei skaičiais, nei dydžiu, mokslas pasidalijo į dvi šakas: viena rėmėsi ideologija, kita - gamtos mokslo faktais. Kai švietimo klausimai, kaip socialinių mokslų dalis, šiuo metu savo kompetencija vis dar nusileidžia dvasiniams mokslams, biologai ir neurologai novatoriškomis idėjomis ir pasiektais rezultatais skverbiasi į priekį. Prieš tai tik ideologija besiremiantis mokslas pradeda vis dažniau bendradarbiauti su gamtos mokslais, kurie remiasi konkrečiais faktais.

Smegenys tapo nauju kontinentu, o gal net ir nauja visata, kurią žmonija pradeda pažinti.

reikejo gerai pasukti galva, pokol supratau minti :)

Shalomm 2011-05-03 18:42

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 145207)
reikejo gerai pasukti galva, pokol supratau minti :)

Iš tikrųjų tai labai įdomus dalykas tas neurodidaktinis ugdymas, ypač vaikams, kurie praradę motyvaciją mokytis. Kažkaip kvailai pagalvojau, gal būtų įmanoma taikyti ir darbe :)
Tęsinio nebus, nors Shalomm parašė apie 50 lapų ir jau atidavė profesūrai recenzuoti :) Sekite spaudą (ne populiariąją aišku) :uuu::xx:

jokerris 2011-05-03 21:07

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 145253)
Iš tikrųjų tai labai įdomus dalykas tas neurodidaktinis ugdymas, ypač vaikams, kurie praradę motyvaciją mokytis. Kažkaip kvailai pagalvojau, gal būtų įmanoma taikyti ir darbe :)
Tęsinio nebus, nors Shalomm parašė apie 50 lapų ir jau atidavė profesūrai recenzuoti :) Sekite spaudą (ne populiariąją aišku) :uuu::xx:

Tai tikiuosi p. dėstytoja Rita mane apšviesite apie neurodidaktika labiau, nes būna momentų kai prarandu motyvaciją mokytis:geda:

Shalomm 2011-05-03 21:17

Citata:

Pradžioje rašė jokerris (Post 145290)
Tai tikiuosi p. dėstytoja Rita mane apšviesite apie neurodidaktika labiau, nes būna momentų kai prarandu motyvaciją mokytis:geda:

Nėr bėdų, tik sniegą nusikaskite saulės mieste, baisu pavasariniais bateliais šiandien išlipt buvo :D

Edgis 2011-05-04 20:31

Tam yra muzikos tema:)
Beje, kaip ten mersiuku baigėsi? Pas kolegą neturėjau kada užsukti ir pasidomėti:)

Shalomm 2011-05-04 20:36

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 145431)
Tam yra muzikos tema:)
Beje, kaip ten mersiuku baigėsi? Pas kolegą neturėjau kada užsukti ir pasidomėti:)

Edgi... Muzikos tema irgi būtų galima pašnekėti, ypač apie mb stiprintuvus deficitinius :xx:
Nesibaige. Susipažinome. Penktadieni atvažiuoju visai dienai. Tai jau tikiuosi, kad pažintinis žygis po Šiaulius bus suorganizuotas, geriaui barai parodyti ir aišku sniegas nukastas :aciu:

Edgis 2011-05-04 20:40

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 145432)
Edgi... Muzikos tema irgi būtų galima pašnekėti, ypač apie mb stiprintuvus deficitinius :xx:
Nesibaige. Susipažinome. Penktadieni atvažiuoju visai dienai. Tai jau tikiuosi, kad pažintinis žygis po Šiaulius bus suorganizuotas, geriaui barai parodyti ir aišku sniegas nukastas :aciu:

Profilaktiškai praskambinu per kolegas, bet deficitas yra deficitas:)
Sniegas nutirpęs, pažintinę kelionę teks derinti su Jokerriu, bu aš nusi...apsi...užsidirbęs būsiu:xx: O baras geriausias, tai mano, bet mes perbėgom į kitas patalpas :) Kuo toliau nuo Humanitarinio:xx:

Shalomm 2011-05-04 20:43

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 145433)
Profilaktiškai praskambinu per kolegas, bet deficitas yra deficitas:)
Sniegas nutirpęs, pažintinę kelionę teks derinti su Jokerriu, bu aš nusi...apsi...užsidirbęs būsiu:xx: O baras geriausias, tai mano, bet mes perbėgom į kitas patalpas :) Kuo toliau nuo Humanitarinio:xx:

Nuo humanitarinio toliau :uuu::uuu: Atleisk jiems viešpatie, nes jie nežino ką daro... :xx::xx:
Jokerris kažko labai jau tylus, nežinia kokias mokslo ir gyvenimo gelmes analizuoja. Nepadoru trikdyti.
O dėl to deficito, tai kažkas pakuždėjo, kad kažkaip galima atburti tą mechanizmą, na žinia, kad grotų be tos stebuklų dėžutės, t.y. be stiprintuvo. Nieko nežinai apie "lydekai paliepus man panorėjus" :bounce:

Edgis 2011-05-04 20:51

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 145435)
Nuo humanitarinio toliau :uuu::uuu: Atleisk jiems viešpatie, nes jie nežino ką daro... :xx::xx:
Jokerris kažko labai jau tylus, nežinia kokias mokslo ir gyvenimo gelmes analizuoja. Nepadoru trikdyti.
O dėl to deficito, tai kažkas pakuždėjo, kad kažkaip galima atburti tą mechanizmą, na žinia, kad grotų be tos stebuklų dėžutės, t.y. be stiprintuvo. Nieko nežinai apie "lydekai paliepus man panorėjus" :bounce:

Jokerris visada tylus:) Na bent jau forume tylesnis už mane:xx: O dėl lydekų ir norų, tai sėkmingai gali pasikonsultuoti su mano kolega, pas kurį vyksi penktadienį. Jis elektroje daug geriau orientuojasi nei aš:geda:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:20.