MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Rawwslt 2016-09-03 12:08

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 442301)
Tikrinti reikia, bet tas tikrinimas turi apsiriboti isedai, uzvedei ir pravaziavai pro duobeta kelia, o tada sumetei visus begius ramiai iki 5 ir tada sumetei redline iki 5. Viskas. Apie masina galima sakyti zinai viska :xx:
cia aisku taupant savo laika. jei laiko turi i valias, tai gali 20 variantu pigiasiu ziuret po valanda laiko ir visur situacija bus panasi - investuoti 1000eu yra normalu.

O come on! O kur elektroniniai gedimai? Visokie veidrodeliu pasildimai, langu, ortakiu sklendes, lempu davikliai, blokeliai, visokie davikliai,can sistemos? Tokios atrodo kaip ir smulkmenos bet jos kai susideda ir gauni lavona su tvarkinga vaziuokle. Aisku kiekvieno zmogaus supratimas apie auto yra skirtingas. Gal su kompu uzgesintos klaidos? Be diagnostikos mano manimu niekaip!

rafis 2016-09-03 12:15

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 442305)
O come on! O kur elektroniniai gedimai? Visokie veidrodeliu pasildimai, langu, ortakiu sklendes, lempu davikliai, blokeliai, visokie davikliai,can sistemos? Tokios atrodo kaip ir smulkmenos bet jos kai susideda ir gauni lavona su tvarkinga vaziuokle. Aisku kiekvieno zmogaus supratimas apie auto yra skirtingas. Gal su kompu uzgesintos klaidos? Be diagnostikos mano manimu niekaip!

uzgesint klaidas gali pasalines gedima, nes jei gedimas aktyvus, tu neuzgesinsi klaidos.
Jei tau svarbu, kad absoliuciai visa elektronika, kuri yra masinoje veiktu taip, kaip veikia is gamyklos, iskaitant veidrodeliu sildymus, ir kitas tokias smulkmenas, tada tau reikia ieskoti ne pigiausios rinkoje, o atstovo su garantija parduodamos devetos masinos.
Kazkaip man visada atrode, kad zmones pirkdami 10m senumo nuvazineta masina, jiem svarbu kad tiesiog uzsivestu, variklis dirbtu graziai, ir vaziuotu salyginai normaliai, o ten visokios smulkmenos, gal kada nors :)

Rawwslt 2016-09-03 12:30

Nematau skirtumo tarp 10 metu ir 3 metu. Lygiai abi gali buti nudrostos ir lygiai abi gali buti tvarkingos. Tai kam pirkti nudrosta jeigu gali rasti tvarkinga? Nevisi pinigu medzius turi kur gali prisiskinti kiek reikia. Tad zmones iesko uz turimus pinigus tvarkingo automobilio. Kas per mastymas... Tai pagal tave jeigu perki w140 svarbu kad uzsikurtu ir vaziuotu o kad flinstonu automobilis tai dzin nes ko noreti is 20 metu automobilio?! Wow!

Hunter 2016-09-03 14:05

Iš dalies rafis teisus, bet kaip visada nuvažiuoja iki marazmo.
Tikrint su dažų matuokliu gali nors ir w210, kitas reikalas ko tikiesi ar kad bus nedažyta ar sužinoti kur kas ir kiek daryta, visgi matuoklio nuoma ne kosmosą kainuoja.
1000eur rafis skaičiuoja kritiniam gedimam dėl kurių sustosi kelyje, jis nei skysčių nekeičia, nei visokių neveikiančių veidrodėlių netvarko, nes jie netrukdo važiuoti
Dėl diagnostikos kaip ir minėjo, klaidų neužgesinsi jeigu gedimai yra, nebent "check engine" lemputę galima išjungti, bet tas matosi įjungus degimą

Rawwslt 2016-09-03 14:33

Kaip bebutu vistiek protingas zingsnis butu pasimti zmogu kuris turi ir moka naudotis stara. Manau tikrai sutaupytum ne viena 100 eur.
Aisku gal cia kaikam keleta simtuku nepinigas :)

rafis 2016-09-03 14:56

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 442308)
Nematau skirtumo tarp 10 metu ir 3 metu. Lygiai abi gali buti nudrostos ir lygiai abi gali buti tvarkingos. Tai kam pirkti nudrosta jeigu gali rasti tvarkinga? Nevisi pinigu medzius turi kur gali prisiskinti kiek reikia. Tad zmones iesko uz turimus pinigus tvarkingo automobilio. Kas per mastymas... Tai pagal tave jeigu perki w140 svarbu kad uzsikurtu ir vaziuotu o kad flinstonu automobilis tai dzin nes ko noreti is 20 metu automobilio?! Wow!

Mano moralas buvo tas, jog norint tvarkingos reikia autopliuse ne nuo pirmo puslapio ziuret, o nuo paskutonio.
O dazniausiai pirkejas isivaizduoja,kad pigi masina ne del to kad kazkas blogai,o kad pardavejui skubiai prireike pinigu,ar pardavejas nezino ka parduoda ir pan atvejai.

Rawwslt 2016-09-06 09:20

Kaip is zidinio isbaidyti siksnosparni?

brasil181 2016-09-06 09:21

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 442468)
Kaip is zidinio isbaidyti siksnosparni?

uzkurt zidini :D

Rawwslt 2016-09-06 09:24

Citata:

Pradžioje rašė brasil181 (Post 442469)
uzkurt zidini :D

Atidarysiu ir iskris man i kambari ta ziurke :wacko:

Rawwslt 2016-09-06 10:24

Skambinau siksnosparniu asocijacijos pirmininkui. Sako pajimk idek i batu deze. Idek vandens, padaryk mazas skylutes ir lauk kol sutems tada galesiu paleisti. Dar pafotkint ir atsiusti i e pasta nuotraukas :wacko:

DNL 2016-09-06 10:26

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 442474)
Skambinau siksnosparniu asocijacijos pirmininkui. Sako pajimk idek i batu deze. Idek vandens, padaryk mazas skylutes ir lauk kol sutems tada galesiu paleisti. Dar pafotkint ir atsiusti i e pasta nuotraukas :wacko:

Dar tokia asocijacija yra? :D

Rawwslt 2016-09-06 10:34

Citata:

Pradžioje rašė DNL (Post 442475)
Dar tokia asocijacija yra? :D

Siandien suzinojau kad yra :pepsi:

Rawwslt 2016-09-06 11:43

http://i1253.photobucket.com/albums/...sfewwzegk.jpeg
Operacija pavyko! Foto nekokybiska nes ponas buvo nenusiteikes pozuoti! :pepsi:

Tomskis 2016-09-06 13:28

Augink namie:)

Rawwslt 2016-09-06 13:34

Seip geriau butu kad jis prie namu gyventu o ne namie :xx: Per nakti jie gali sugauti iki 3000 vabzdziu. Isgaudytu man uodus :) Ir be jo prie manes gyvena visokia fauna.

tikmarius 2016-09-06 19:52

teks dresuoti :D

Rawwslt 2016-09-06 19:59

Siandien kurenu zidini! Treniruoju kad negalima lysti i kamina :xx:

tikmarius 2016-09-06 20:35

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 442518)
Siandien kurenu zidini! Treniruoju kad negalima lysti i kamina :xx:

betmenas - pradžia :D

Rawwslt 2016-09-06 20:42

Pasiseke kad vienas tik. Buna kad visa kolonija isimeta :cenzura:

tikmarius 2016-09-06 20:47

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 442524)
Pasiseke kad vienas tik. Buna kad visa kolonija isimeta :cenzura:

Bent jau bus asmuo, pas kurį bus galima kreiptis šikšnosparnių reikalais ir problemomis :D

Robis 2016-09-06 21:16

https://www.drive2.ru/b/2930019/

pas mus perikupai tokių varkių dar nedaro? :xx:

ShotGun 2016-09-06 21:32

As sodyboj vasara uzkuriau zidini, o pasirodo kamine biciu avilysbuvo susimetes, tai puse spieciaus i lauka, puse i namus suskrido:) Linksma nebuvo:)

Markko 2016-09-06 22:05

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 442531)
https://www.drive2.ru/b/2930019/

pas mus perikupai tokių varkių dar nedaro? :xx:

Robi,cia hibridas :xx:

Tomskis 2016-09-06 22:39

Kazkaip manau kad feikas, kaip galva prisukt, tarpines neprispaus ir jos ne tokia forma, nebus prie ko spaust kai paskutines sieneles nera. O ir krabas nebe 6 ventiliu bus, nebent pirkejas nepastebetu

Robis 2016-09-06 22:46

o kur ten paprastas žmogus pamatys, kuris nešarina :)

pucenas 2016-09-07 12:39

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 442553)
O ka tu nori isgirsti apie nuspardyta ir priturlinguota mersa? :))
Jami pigiai,aplopai ir vazineji,tada parduoti tokiam paciam kaip tu pirkejui uz pigiai.

Apsviesk mane, kur cia vieta pritiurlinguota?

Rawwslt 2016-09-07 13:03

:cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::nerv::nerv::n erv::ohne:Turiu itarimu kad nesibaige mano istorija su siksnosparniais!!! Girdejau vel rekencius kamino dugne! Manau kad ten lizdas ir jie atsivede jaunikliu! Gal yra kokiu priemoniu juos isvaryt graziuojiu? Nieks nieko negirdejas?

rafis 2016-09-07 17:53

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 442561)
Apsviesk mane, kur cia vieta pritiurlinguota?

paziurek i langus zmogau :xx:
cia panasi situacija kaip veidrodiniai langai :xx::xx::xx: ir siaip cia dabar "mados klyksmas" pas tuos visus stovetojus prie panoramos ar kur ten wilniovski gengai stovi|?

pucenas 2016-09-07 17:59

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 442573)
paziurek i langus zmogau :xx:
cia panasi situacija kaip veidrodiniai langai :xx::xx::xx: ir siaip cia dabar "mados klyksmas" pas tuos visus stovetojus prie panoramos ar kur ten wilniovski gengai stovi|?

Manau daug paprasciau panaikinamas tiurlingas, nei tamstos "vamzdis" vietoi ismetimo 😄 20€ ir langai nuplesti

Martynukas 2016-09-07 18:27

O ką asociacijos prezidentas į tai?

vampyras 2016-09-07 18:55

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 442565)
:cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::nerv::nerv::n erv::ohne:Turiu itarimu kad nesibaige mano istorija su siksnosparniais!!! Girdejau vel rekencius kamino dugne! Manau kad ten lizdas ir jie atsivede jaunikliu! Gal yra kokiu priemoniu juos isvaryt graziuojiu? Nieks nieko negirdejas?

ei tu graziai elkis su mano giminaiciais :D
aukstas daznis, kurio ir meskenai katinai nemegsta.
https://www.google.de/search?q=marde...VhAKMQ_AUIBygC

givunu nenuzudo, bet neblogai pagasdina :)

aleximo 2016-09-07 20:50

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 442572)
žiūri į pigiausius variantus ir poto dar skundies :)

Pastebejau kai buvo imestas tik valanda su uzrasu "skubiai". Taigi naujas skelbimas ir skubiai. Ir pirkau nei karta gerus kai dege zmonems parduot ir esu pats pardaves taip gera masina uz tikrai pigiau nei rinkos kaina kai reikejo. Tiesiog 2km atstumas ir tikimybe net ir tik 10% kad ten gal bus patenkinamas man tiko, pasidalinau su visais forumieciais nes ne visiems 2km iki jos ir gal sugaistu laika(ne visi perka brangiausia arba is mobile). Bet nematau prasmes kazka aiskit, dabar visi megejai "leptelt" sedi komentaruose naujienu apie Masiuli, ten linkiu geriau realizuot save :wave:

a-1 2016-09-07 20:57

Citata:

Pradžioje rašė aleximo (Post 442589)
Pastebejau kai buvo imestas tik valanda su uzrasu "skubiai". Taigi naujas skelbimas ir skubiai. Ir pirkau nei karta gerus kai dege zmonems parduot ir esu pats pardaves taip gera masina uz tikrai pigiau nei rinkos kaina kai reikejo. Tiesiog 2km atstumas ir tikimybe net ir tik 10% kad ten gal bus patenkinamas man tiko, pasidalinau su visais forumieciais nes ne visiems 2km iki jos ir gal sugaistu laika(ne visi perka brangiausia arba is mobile). Bet nematau prasmes kazka aiskit, dabar visi megejai "leptelt" sedi komentaruose naujienu apie Masiuli, ten linkiu geriau realizuot save :wave:

Nu 2km ne atstumas, pats pasirinkai vaziuot, nors is fotkiu matos, kad ten puse masinos perdazyta, nesiskusk:)

Rawwslt 2016-09-07 21:07

Isejau i kiema dabar tai skraido ziurkes aplink nama! :) Neprisiskambinau jam siandien matyt atsibodau. Bandziau siandien per kompa paleisti 22khz. Nulis reakcijos. Jie rupuzes girdi iki 60khz. Yra keli variantai. Pripilt vandens i kamina arba atidarius kamino valymo dureles pripurksti areozolio nuo parazitu sunims. Bet gal lai gyvena? Pats nezinau ka daryt... :wacko: Jeigu netriuksmaus kai as miegu ir nesmirdes kakis gal paliksiu as juos. Dar gerai butu kad i mano zidini nelistu. Tik tiek reikalavimu :xx:

Trojus 2016-09-07 21:14

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 442593)
Isejau i kiema dabar tai skraido ziurkes aplink nama! :) Neprisiskambinau jam siandien matyt atsibodau. Bandziau siandien per kompa paleisti 22khz. Nulis reakcijos. Jie rupuzes girdi iki 60khz. Yra keli variantai. Pripilt vandens i kamina arba atidarius kamino valymo dureles pripurksti areozolio nuo parazitu sunims. Bet gal lai gyvena? Pats nezinau ka daryt... :wacko: Jeigu netriuksmaus kai as miegu ir nesmirdes kakis gal paliksiu as juos. Dar gerai butu kad i mano zidini nelistu. Tik tiek reikalavimu :xx:

vis i namus o ne is namu.depresija apims,pasisneket galesi,gyvas kaminas :)

simaso 2016-09-07 21:59

Citata:

Pradžioje rašė aleximo (Post 442589)

realizuot turiu as kur save ir masiulis maziausiai man aktualus, nereikia isizeist :)

rafis 2016-09-07 22:09

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 442574)
Manau daug paprasciau panaikinamas tiurlingas, nei tamstos "vamzdis" vietoi ismetimo 😄 20€ ir langai nuplesti

pas mane bakelius uzvirint brangiau 20e nekainuos. tik nezinau kam trukdytu tas garsas, nes jis superinis.

vampyras 2016-09-07 22:17

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 442610)
realizuot turiu as kur save ir masiulis maziausiai man aktualus, nereikia isizeist :)

kas per kirminas tas masülis :) matyt vel kazka praleidau :)

Markko 2016-09-07 22:22

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 442620)
kas per kirminas tas masülis :) matyt vel kazka praleidau :)

Nustok gerti :xx:

vampyras 2016-09-07 22:26

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 442621)
Nustok gerti :xx:

tu blaivam paaiskink geriau :D
P.s. nu as tikrai nutoles pasijutau :geda:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:09.