MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Markko 2016-09-07 22:33

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 442622)
tu blaivam paaiskink geriau :D
P.s. nu as tikrai nutoles pasijutau :geda:

Neisgeres nesuprasi :xx:

Darius 2016-09-07 22:33

http://www.delfi.lt/temos/eligijus-masiulis/

aleximo 2016-09-07 23:17

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 442610)
realizuot turiu as kur save ir masiulis maziausiai man aktualus, nereikia isizeist :)

:isveik:

aleximo 2016-09-07 23:33

.

Citata:

Pradžioje rašė a-1 (Post 442591)
Nu 2km ne atstumas, pats pasirinkai vaziuot, nors is fotkiu matos, kad ten puse masinos perdazyta, nesiskusk:)

Klausyk o kur jus burejai bunat kai praso zmones paburt? :) :vaiduoklis: o tai visada pasirodot po antrakto ir pradedat "tu ka nematei kad puse masinos su teptuku uztusuota?" :)
Pats nesu toks rimtas burejas tad nesigailiu, ir su kitais pasidalinau, ranku niekas nelauzo uz tai :fire:

Somesword 2016-09-08 06:36

Citata:

Pradžioje rašė aleximo (Post 442629)
Klausyk o kur jus burejai bunat kai praso zmones paburt? :) :vaiduoklis: o tai visada pasirodot po antrakto ir pradedat "tu ka nematei kad puse masinos su teptuku uztusuota?" :)
Pats nesu toks rimtas burejas tad nesigailiu, ir su kitais pasidalinau, ranku niekas nelauzo uz tai :fire:

tas pats buvo kai w220 pirkau, ne vienas nepadejo. tik po to kai nusipirkau ir pradejo bedos list, atsirado komentuotoju daug.
taip yra , buvo ir bus...

pucenas 2016-09-08 07:28

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 442617)
pas mane bakelius uzvirint brangiau 20e nekainuos. tik nezinau kam trukdytu tas garsas, nes jis superinis.

Na superinis ne superinis cia kiekvienam savaip :) aisku as nepirkciau nei uz ka tokio belekaip "isoperuoto" (nebent jau labia geros bukles butu ir uz labia pigiai) bet seip, kas taip daro an durniaus, tai tikrai nepanasu, kad "myletu" masina ir ja priziuretu, taip kaip tu ir sakai palopai ir gerai, kol vaziuoja tol gerai :)

:ot:

rafis 2016-09-08 08:05

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 442634)
Na superinis ne superinis cia kiekvienam savaip :) aisku as nepirkciau nei uz ka tokio belekaip "isoperuoto" (nebent jau labia geros bukles butu ir uz labia pigiai) bet seip, kas taip daro an durniaus, tai tikrai nepanasu, kad "myletu" masina ir ja priziuretu, taip kaip tu ir sakai palopai ir gerai, kol vaziuoja tol gerai :)

:ot:

nepirktum, todel matyt ir vazineji su masina, kuria jau ismest pries 5metus reikejo.
Tiesa, galiu atsakingai pareiksti, draugas pries metus vazinejo su AMG ml'u 08m. Garselis ten buvo tikrai superinis.. Jis ta ML i vokietija pardave, dabar vazineja su kita paprastesne masina, dyzeliu, tad gal nera toks objektyvus. Bet su juo susitikau prie sviesaforo pries kelias dienas, vaziavom i ta pacia vieta. Tai spustelejau siek tiek stipriau nuo sviesaforo, kad patriuksmautu duslintuvas. Ir kagi, kai sustojom toje vietoje kur ir abu vaziavom, jis manes paklause, koks cia ismetimas? AMG? :)
ir tai paklause zmogus, turejas tikra amg ir ji eksploataves virs metu.. Taigi tavo nuomone apie duslintuva nemanau kad yra reiksminga per daug.. Taip tai nera amg ismetimas, bet tai yra grazus garsas, ir daugelis amerikos forumuose pasidare si "moda". Ir jo tikrai nereiketu lyginti su chameleoniniais stiklais. Cia mano nomone. Bet jau tau vistiek atrodo priesingai, tai tebunie. Nepirktum, tai nepirktum, atsiras kas nupirks, gal :wave:

pucenas 2016-09-08 08:12

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 442638)
nepirktum, todel matyt ir vazineji su masina, kuria jau ismest pries 5metus reikejo.
Tiesa, galiu atsakingai pareiksti, draugas pries metus vazinejo su AMG ml'u 08m. Garselis ten buvo tikrai superinis.. Jis ta ML i vokietija pardave, dabar vazineja su kita paprastesne masina, dyzeliu, tad gal nera toks objektyvus. Bet su juo susitikau prie sviesaforo pries kelias dienas, vaziavom i ta pacia vieta. Tai spustelejau siek tiek stipriau nuo sviesaforo, kad patriuksmautu duslintuvas. Ir kagi, kai sustojom toje vietoje kur ir abu vaziavom, jis manes paklause, koks cia ismetimas? AMG? :)
ir tai paklause zmogus, turejas tikra amg ir ji eksploataves virs metu.. Taigi tavo nuomone apie duslintuva nemanau kad yra reiksminga per daug.. Taip tai nera amg ismetimas, bet tai yra grazus garsas, ir daugelis amerikos forumuose pasidare si "moda". Ir jo tikrai nereiketu lyginti su chameleoniniais stiklais. Cia mano nomone. Bet jau tau vistiek atrodo priesingai, tai tebunie. Nepirktum, tai nepirktum, atsiras kas nupirks, gal :wave:

is kur tu zinai su kuo as vazineju? :) :) ir kada mano masina reikejo ismesti, taip varksas esu ir vazineju su "valdiska" masina, zmona vazinejas su senu mersedesu ( dvigubai brangesniu negu tavo) bet tai juk ne pimpalu ilgi susirinkom pasimatuoti. as pasakiau savo nuomone, kurios niekam nepersu tik pasakiau, kad nepirkciau ir tiek.tavo nuomone apie savo automobiliu dauguma senu forumieciu zino, ledines ir t.t. tai cia ir su tuo ismetimu itariu panasiai, bet juk buna zmones klysta, gal as labia klystu ir tas garsas superinis, bet as nepripazystu tokiu "modu" kaip tu sakai. :ne::ralis:

rafis 2016-09-08 08:30

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 442640)
is kur tu zinai su kuo as vazineju? :) :) ir kada mano masina reikejo ismesti, taip varksas esu ir vazineju su "valdiska" masina, zmona vazinejas su senu mersedesu ( dvigubai brangesniu negu tavo) bet tai juk ne pimpalu ilgi susirinkom pasimatuoti. as pasakiau savo nuomone, kurios niekam nepersu tik pasakiau, kad nepirkciau ir tiek.tavo nuomone apie savo automobiliu dauguma senu forumieciu zino, ledines ir t.t. tai cia ir su tuo ismetimu itariu panasiai, bet juk buna zmones klysta, gal as labia klystu ir tas garsas superinis, bet as nepripazystu tokiu "modu" kaip tu sakai. :ne::ralis:

Tai gal pradekim nuo pradziu?
Prie ko cia mano duslintuvai, jei kalba ejo apie cls, ir buvo uzduotas konkretus klausimas, ka matote blogo?
As pareiskiau savo nuomone, o tu kaip sarginis suo uzsokai ir pradejai pasakot apie mano cl'a? kam to reikejo? prie ko cia mano cl'as? eik ir pasakok koks jis blogas jo temoje,arba kai idesiu jo skelbimus.

pucenas 2016-09-08 08:34

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 442642)
Tai gal pradekim nuo pradziu?
Prie ko cia mano duslintuvai, jei kalba ejo apie cls, ir buvo uzduotas konkretus klausimas, ka matote blogo?
As pareiskiau savo nuomone, o tu kaip sarginis suo uzsokai ir pradejai pasakot apie mano cl'a? kam to reikejo? prie ko cia mano cl'as? eik ir pasakok koks jis blogas jo temoje,arba kai idesiu jo skelbimus.

Man uzkliuvo tavo zodis tiurlinguotas. Nes as asmeniskai tame cls nemaciau nieko tiurlinguoto, apart idomaus stiklu
Tamsinimo. Ir pasakiau kaip mano nuomone yra pritiurlinguotas tavo ismetimas (cl'o). O tamsta pradejot aiskinti apie masinu ismetima ir tt :)

Darius 2016-09-08 08:59

Ir vėl blevyzgos skelbimų puslapyje :boks:

rafis 2016-09-08 09:15

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 442643)
Man uzkliuvo tavo zodis tiurlinguotas. Nes as asmeniskai tame cls nemaciau nieko tiurlinguoto, apart idomaus stiklu
Tamsinimo. Ir pasakiau kaip mano nuomone yra pritiurlinguotas tavo ismetimas (cl'o). O tamsta pradejot aiskinti apie masinu ismetima ir tt :)

Na jei tua toks tamsinimas neasocijuojasi su turlingu....Kaime kas antra "naglesne" masina su tokiu tamsinimu vazineja :)) mol pareigunu apgavimas, tipo tamsinta, bet netamsinta :xx:
O apie mano masina isvis nera ka kalbet, pasakei, nes norejai "ikast" ir tiek. Tema skirta ne apie asmenines masinas, o apie parduodamas. Del tavo to "ikandimo" kiek fludo privarem? Ir taip kaskart, kazkam rafio masina nepatinka, ar poziuris, pasako kazka, o ka as? dievas sukure kalbos dovana, tai ir bandau atsikirst.

aleximo 2016-09-08 09:28

.

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 442647)
Na jei tua toks tamsinimas neasocijuojasi su turlingu....Kaime kas antra "naglesne" masina su tokiu tamsinimu vazineja :)) mol pareigunu apgavimas, tipo tamsinta, bet netamsinta :xx:
O apie mano masina isvis nera ka kalbet, pasakei, nes norejai "ikast" ir tiek. Tema skirta ne apie asmenines masinas, o apie parduodamas. Del tavo to "ikandimo" kiek fludo privarem? Ir taip kaskart, kazkam rafio masina nepatinka, ar poziuris, pasako kazka, o ka as? dievas sukure kalbos dovana, tai ir bandau atsikirst.

Rafi tai jei tema skirta paruodamom masinom aptari ir buvo uzduotas aiskus klausimas:
"Gal kazka matote pagal sita skelbima? Ir prasymas patarti i ka atkrepti demesi ziurint ja?"

Kokio tada atsiprasau daikto tu rasai ne pagal klausima ir vieta savo atsakyma(siuo atveju "ikandima" kaip tu pats vadini):
"O ka tu nori isgirsti apie nuspardyta mersa? imk pigiai ir aplopyk, pavazinek o tada parduok tokiam paciam kaip tu(idomu ka cia turejai omenyje? ne ikast?) pirkejui uz pigiai".

Ir tu dar stebiesi kodel taip peikia tave visi ir adminai siulo atostogas.

Arteja eiline pilnatis ir vel paumejimas is tavo samprotavimu sprendziant?

Marius000 2016-09-08 10:17

Ant kiek reik neturet ka veikt, kad uzsiimt tokiom blevyzgom, vienas gavo atostogu, tai nors kazkiek sumazejo veju forume.

Somesword 2016-09-08 10:24

Citata:

Pradžioje rašė Marius000 (Post 442650)
Ant kiek reik neturet ka veikt, kad uzsiimt tokiom blevyzgom, vienas gavo atostogu, tai nors kazkiek sumazejo veju forume.

kuris cia gavo ?

Marius000 2016-09-08 10:37

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 442651)
kuris cia gavo ?

Wzikas

Somesword 2016-09-08 11:28

jeigu gavo , tai baigesi. uzvakar parasyta jo tema.

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 442547)
Keleta klausymu kas gerokai erzina sioj masinoj:

1) vairuotojo sedynes apatine dalis kur kojos guli nepakankamai aukstai pasikelia, neimanoma rasti patogia padeti kad kojos ore nekabetu

2) ar naudojates tuo drebanciu vairu - ar cia tik autostradine funkcija?

3) ar posukiu jungiklis kietokai jungiasi jei pastoviai jungi posuki o ne 3 kartus mirktelt?

4) ar buna kad deze aktyviam rezime jungia akiviazdziai per zema pavara?

5) ar galima priprogramuot kad langai automatiskai uzsidarytu uzrakinan auto?

6) kas bande pakeist tuos plastikinius apgailetinus pypsiukus duru uzrakinimo i kokius metalinius ir kad sulystu i duru vidu?

wzikas 2016-09-08 12:20

baigesi, baigesi, nors apmaudu kad tu MLu gatvese kaip siuksliu o klube tik keli zmones turi kazko sviezesnio idomesnio ir nei vieno MLo. Jau nekalbu apie GLE kuriuos irgi pamego dailiosios lyties atstoves. Tiek to, po keliu metu gal apie ju problemas galima bus padiskutuot.

Sita gelika kaunietis pirko kai tik prasidejo karas UA, galvojau ten ir keliaus. Stovi iki siol, nereik nei afrikoj nei azijoj tokio, Uzsalde pinigeliu truputi :(
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...&pageNumber=19

Somesword 2016-09-08 12:33

neisivaizduoju kaip 6 tonu ar kiek masina patemptu toks variklis.... O automatai savigynai ieina i kaina ? :D

KK 2016-09-08 15:14

Ar teko girdė ? matyt ? pačiupinėt ?
https://www.auxbeam.com/88621846
Youtube video atrodo tikrai neblogai ir skirtumas nemenkas.

Rawwslt 2016-09-08 15:22

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 442675)
Ar teko girdė ? matyt ? pačiupinėt ?
https://www.auxbeam.com/88621846
Youtube video atrodo tikrai neblogai ir skirtumas nemenkas.

As visgi rinkciausi xenonus. :pepsi:

oldtimer 2016-09-08 16:18

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 442662)
neisivaizduoju kaip 6 tonu ar kiek masina patemptu toks variklis....

Tarsi senuose sunkvežimiuose buvo motorai po 500ag ir 1000Nm. Ir nieko, patempdavo, ne tik save. O tiek daug ir nesvers.

Hunter 2016-09-08 17:18

aha ypac unimog'ai visokie su 2.3 benzu

Hunter 2016-09-08 17:20

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 442661)
baigesi, baigesi, nors apmaudu kad tu MLu gatvese kaip siuksliu o klube tik keli zmones turi kazko sviezesnio idomesnio ir nei vieno MLo. Jau nekalbu apie GLE kuriuos irgi pamego dailiosios lyties atstoves. Tiek to, po keliu metu gal apie ju problemas galima bus padiskutuot.

Sita gelika kaunietis pirko kai tik prasidejo karas UA, galvojau ten ir keliaus. Stovi iki siol, nereik nei afrikoj nei azijoj tokio, Uzsalde pinigeliu truputi :(
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...&pageNumber=19

tokie skirti ne kariauti, o saugotis

Hunter 2016-09-08 17:22

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 442662)
neisivaizduoju kaip 6 tonu ar kiek masina patemptu toks variklis.... O automatai savigynai ieina i kaina ? :D

Automatus galima už palyginti juokingą kainą ir pačiam išsirinkti e-shop'e, esant norui, net lietuvišką http://thunderarmory.lt/?product_cat=thunderarmory-ar15

vilfoot 2016-09-08 19:08

čia ne lietuviški ginklai,tiesiog lietuviai juos surinkinėja.ginklai verti dėmesio,aišku,kaina tik kandžiojasi.USA tokie kur kas pigesni yra :)

Hunter 2016-09-08 19:45

Lietuviški, ginklai moduliniai, todėl nėra skirtumo kur jie surinkti, svarbu kur gauna serijinį numerį

vilfoot 2016-09-08 20:09

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 442689)
Lietuviški, ginklai moduliniai, todėl nėra skirtumo kur jie surinkti, svarbu kur gauna serijinį numerį

ten nėra nei vienos detalės,kuri būtų pagaminta Lietuvoje, tik tiek kad viskas surenkama Lietuvoje,yra registruojamas Lietuvoje ir gauna lietuvišką serijinį numerį.čia grynai tik moraliniu požiūriu ginklas tampa lietuvišku :)

Hunter 2016-09-08 20:53

Visi ginklai skaitomi pagaminti ten kur gauna serijinį numerį.
O jeigu taip, tai "lower receiver" yra pagamintas Lietuvoje, nes čia gauna numerį t.y. išfrezuojamas iš metalo gabalo prieš tai nelaikyto ginklu. Ar čia jau reikia, kad ir geležies rūda iš kurios gaminamas ruošinys būtų kasama Lietuvoj? Ar kad ir frezavimo staklės būtų pagamintos iš Lietuvoje liejamo plieno ir kasamos rūdos?

BETMENAS 2016-09-08 22:09

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 442643)

Gal kas galit paaiškinti, kaip ištikrūjų yra su ta plėvele? Nesuplėšo tech? Mačiau yra ne tokių ryškių, norėčiau priekinį stiklą užsitraukti, kur kokybiškai daro su garantija? Dėkui

Rawwslt 2016-09-08 22:13

Car scents automobiliniai kvapukai. Ar kas turejote? Ar galite papasakoti kas pas jumis to kvapuko viduje buvo?

BETMENAS 2016-09-08 22:47

Turėjau, puse metų prabuvo automobilyje, kvapas patiko neirzlus ir ilgai išliekantis, toliau darbo kambaryje stalčiui guli ir nenustoja kvepėt jau turbūt du metai jam

O kas viduje nežinau kaip apibūdinti net :)

https://s21.postimg.org/dtg4cj85f/kvap.jpg

Tomskis 2016-09-08 23:07

Cia kokstai stebuklas ar kas? Ilgai kvepes? Kur pirkti?

vytas85 2016-09-09 00:00

tie neblogi kvapukai,bet geriausia kvapuka esu gaves kai uzsakinejau castrol tepala ir atejo kartu keli kvapukai dezeje,nu blemba geras kvapas,pardaviau masina zmogus po dvieju men raso zinute klausia,kur gavau tu kvapuku:xx:

Rawwslt 2016-09-09 05:47

Citata:

Pradžioje rašė BETMENAS (Post 442717)
Turėjau, puse metų prabuvo automobilyje, kvapas patiko neirzlus ir ilgai išliekantis, toliau darbo kambaryje stalčiui guli ir nenustoja kvepėt jau turbūt du metai jam

O kas viduje nežinau kaip apibūdinti net :)

https://s21.postimg.org/dtg4cj85f/kvap.jpg

As nusipirkau visa dezute ju. Ir kai viena atidariau ziuriu kaip stiklo vatos gabalas. Bet vadinasi toks ir turi buti :)

EdwinB 2016-09-09 16:58

Vytas85 - kaip atrode gal atsimeni tas kvepaliukas?

Hunter 2016-09-09 18:11

Citata:

Pradžioje rašė vytas85 (Post 442722)
tie neblogi kvapukai,bet geriausia kvapuka esu gaves kai uzsakinejau castrol tepala ir atejo kartu keli kvapukai dezeje,nu blemba geras kvapas,pardaviau masina zmogus po dvieju men raso zinute klausia,kur gavau tu kvapuku:xx:

Ne į temą, bet priminė vieno veikėjo istoriją.. Papildomai pinigų už mašiną nepervedė ir šeimom bendraut nepradėjot? :D

Somesword 2016-09-09 18:45

O nedekojo kad labai gera masina pardavei jam ir negali atsidziaugt koks tu geras zmogus ? :)

Kiek jus galit apie tapati :D

Artunas 2016-09-09 20:07

:3::3::3:

vanix 2016-09-09 20:17

O kas cia tokio, kai pirkejas dekoja uz masina? :) man asmeniskai latvis po poros savaiciu po CL'o pardavimo parase zinute, padekojo ir parase, kad ziauriai laimingas tokia priziureta masina nusipirkes, buvo malonu :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:06.