MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mano AMG :) W210 E50 AMG (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=396)

arbuzas 2011-02-18 10:15

Būtent, tegu šneka prie mašinos, o ne eSeMeSais. Nei mašinos matę, nei ką, gal ji ir 1000 Lt neverta. Derisi mat, iškart.

400E 2011-02-18 10:18

Išvis nesuprantamas man dalykas, kai perka mašina už 10klt ir rašo žinutes, tai paskambink ir pašnekėk su žmogum normaliai, tai ir tam pardavėjui kitaip atrodys ir pats kažką konkrečiau išsiaiškinsi, sužinosi, aš tai niekada nekreipiu dėmesio į tuos žinučių rašinėtojus :angry: kam tikrai reikia ir ruošiasi pirkt niekada nerašys, o pasuks ir atvažiuos pažiūrėt.

Mb 140 2011-02-18 10:27

tai musa kaina per SMS,po to dar atvaziave tiek pat musa,cia gi lietuviai ;)

arbuzas 2011-02-18 10:38

Nežinau, gal per daug asmeniškai priimu, bet mane tai net įžeidžia ir piktina. Blem ir taip, mano manymu "dovanoju" mašiną, o čia dar sako ir saldainių pridėk.

Mb 140 2011-02-18 10:46

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 131368)
Nežinau, gal per daug asmeniškai priimu, bet mane tai net įžeidžia ir piktina. Blem ir taip, mano manymu "dovanoju" mašiną, o čia dar sako ir saldainių pridėk.

tau tik taip atrodo,pradziai kai pardavineji savo masina visada atrodo kad ja pusvleciui atiduodi,bet kai niekas neperka tai nori duot kuo pigiau po to ir pamirst viska ;) niekam neidomu ar tu ja mylejai ar saugojai ;) visi nori kuo pigiau nupirkt
anksciau papuldavo kad ir lietuviskus mersus pikrdavau i kazachstana,tai patikek kai nuvaziuodavau paziuret,uztekdavo susakyt masinos defektus,psichologiskai zmogu nusmaugt,tai jis pats kaina taip mesdavo, kad apakdavom :D aisku yra ir principingu,bet tai nepadeda :D

yamato 2011-02-18 10:48

kaip už AMG, kaina gana juokinga :)
pabandyk įdėti į mobile.de :) autoplius.lt būtinai įdėk, nes užsieniečiai nelabai žiūri autogido, labiau autoplius ;)

arbuzas 2011-02-18 10:57

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 131372)
kaip už AMG, kaina gana juokinga :)
pabandyk įdėti į mobile.de :) autoplius.lt būtinai įdėk, nes užsieniečiai nelabai žiūri autogido, labiau autoplius ;)

Susidomėjimas yra, nemažas, nesiskundžiu. Šiandien vien ryte keturi skambučiai jau buvo. Manau, kad kaina tikrai gera, todėl apie kalbas "pigiau"...:confused: Sąžinės! :unreal:

Bombardier 2011-02-18 11:14

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 131375)
Susidomėjimas yra, nemažas, nesiskundžiu. Šiandien vien ryte keturi skambučiai jau buvo. Manau, kad kaina tikrai gera, todėl apie kalbas "pigiau"...:confused: Sąžinės! :unreal:

Patarimas, parašyk skelbime kad kaina galutinė, keitimai nedomina. Bus ramiau ;)

eSaS 2011-02-18 11:15

nesileisk i derybas,kaina galutine ir psio ! :)

dalampacki 2011-02-18 11:45

su lietuviais yra taip. Būtum uždėjęs 10k, derėtųsi iki 8. Mano galva, reikėjo prašyt 14k ir leist nusiderėt iki 12k. Nes dabar visi Lietuvos didieji perekupai pamato skelbimą ir puola rašyt sms, tikėdamiesi, kad nuleisi. O ko nepamėgint:)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:18.