![]() |
masina special for verksniai, kurie verkia kad jiems apdauzo dureles prie maxymkos
|
Nera ko dauzyti dureliu kitiem nei prie maximos nei prie norfos. Jei kam kyla noras padauzyt masinos dureles tuomet nusispardai sau veidrodelius ir eini toliau prekintis apsipatenkines
|
Ir tie sudai ant duru keiciasi. Gali uzsidet kitos spalvos:)
|
Greiciausiai jau nurasyta bus draudimo
|
Citata:
|
viskas taip, tik nelabai realybeje tie langai ir darinejami kai yra kondiske
|
kas antras mano sutiktas zmogus, bijo kondiskes kaip velnias kryziaus. As asmeniskai naudoji tik kondiske, bet ne karta ir ne du girdejau, kad zmones jos paniskai bijo ir vietoj to naudoja atidarytus langus :)
|
Citata:
|
Citata:
|
O jau galvojau kad praejo tie laikai :D idomu butu paklausyti tu bijanciu kondyskes ka jie galvoja apie dujas :D turetu buti linksma
|
Tai nebutinai bijoma tu kondicionieriu. As suprantu, kad 25-35 metu vyras gali ir 18 laipsniu uzsistatyt su max vejeliu ar ant auto, ir bedu nebus, bet idekit keliu menesiu kudiki I toki salona, viena kart susirgs ir kai savaite su persalimo liga reiks kazkam ji gydyt/slaugyt, tai kondicionierius kartais lieka tuo malonumu, kuriuo naudojies vaziuodamas vienas :) Nekalbu apie tada, kai tikrai karsta, bet pvz 19-20 laipsniu ir sauleta diena kondicionieriaus matyt nejungiu vaziuodamas su vaiku.
|
na jus turbut suprantat, kad tokiems zmonems irodinek faktais ir kuo nori, bet nusistatymas nr1 ir nieko nepadarysi. As asmeniskai nieko pries kondicionierius. Darbe jie yra, masinoje jis yra, noreciau ir namuose :D
|
kondiškė superinis dalykas, reikia merse susitvarkyt. nuo kokių modelių tinka kondiškės radiatorius w163 2.7cdi ? kokios kainos naudotų? ;]
|
turbūt bus paprasčiau naują nusipirkti, kad ir kitaicą.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
O siaip tai vaikus geriausia laikyti steriliam siltnamyje filtruojamu oru ir su vilnonem kojinem |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tada originala dek. gal ir atlaikys 5, gal ir 8, o gal tik 3. kitaicai daugiau metu neatlaiko, nebent ziema garaze masina laikai
|
laiko ir kitaicai, tik reikia ziuret kad nesiliestu su gelezim
|
Citata:
|
Cia as uz tiek galiu gauti jeigu pasiimsi Vilniuje
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Mano nuklydimas, kuriuo esu labai labai patenkintas :) Ilgai ieškotas Lexus GS300 2003m. Facelift, beveik pilna komplektacija (kaip pridera italui, trūksta šildomų sėdynių) :)
|
Citata:
Tamsoj labai grazus :) |
Kazkaip bande akiniuoti daryt bet mano manymu nelabai pavyko Lexui :)
|
bande jie ir banga daryt, bet irgi nelabai gavosi
|
Isore ju tikrai nebloga, turi kazka savo, bet viduje jau liudesys po MB
|
grazus tie lexusai is isores, ne taip banalu kaip koks E60, kuri pamates net nusisuku, kaip nuo ryzos mergos.
|
Citata:
|
Citata:
|
Graziausia to laikmecio masina w210
|
Citata:
|
Del kokybes nezinau. toyotos man pakako.
O ir dizainas skonio reikalas :) |
Citata:
|
Nu jau tik nereikia taip ziauriai...
|
ne nu kokybe ne seato, bet ir ne MB... :) ciut prabangsne tajota.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:36. |