![]() |
Citata:
|
http://i1253.photobucket.com/albums/...ps8giae4y0.jpg
Naujas pirkinys watch 2 :xx: |
Cia kas tokio neskaitant laikrodzio?
|
Cia obuolio laikrodis antros serijos :xx:
|
Ka jis daro? As vaikui nupirkau gps laikrodi, tai nors matysiu kaip is mokyklos eina, ir paskambinti i ji galiu, sos mygtukas yra ir pan. O ka taviskis daro? Zingsnius skaiciuoja? Ta daro ir mano telefonas huawei:)
|
Cia kazkox nesusipratimas apple. Nzn man tie laikrodziai tai nekazka...
|
Nu viska daro. Cia kaip telefono asisistentas. Sitas irgi turi gps. Dabar as ji kankinu tai negaliu visko tiksliai papasakot.
|
Gps visi sportiniai turi, bet sim korta i ji nesideda ir sekimo jis neturi speju. Zingsniamati turetu turet, daugiau nzn ka, per BT prie ragelio jungias, rodo skambinancio varda? Viskas? Tokie laikrodziai po 3$ ebay, tik be grauztuko zenklo:)
|
Citata:
|
Citata:
|
Samsung s6 moka, w213 atrakinti, pasikrauti be laido, uzrakinti, uzvesti, prisiminti auto vieta, paziureti kuro kieki, iskviesti pagalba, uzsakyti servise termina, isparkuoti iparkuoti.
ka moka obuolio produktas? pasikrauti :D |
Citata:
|
Tomski gelbek.. kur spyna su raktu uz dvaca paimt.. :)
|
Www.pigiausiosdalys.lt bangai pirkau seip zodis spyna tai yra duru uzraktas, o ko tu ieskai nzn:) ar sirdeles, ar rankenos ar spynos. Jei sirdeliu tai minsko pl. Gali rasti visa komplekta, rakta galima pritaikyt savo, yra manualas kaip ta padaryt
|
minske sian buvau, tuscia. sirdeles reik, rakta pagal save buciau padares, bet pasirodo, kad kliju pripilta i mano spyna, kad neprasuktu. :) dekui, ieskosiu
|
Citata:
Ir viska gali mano senukas iphone5. Tik minusas kad be laido negali pasikrauti. O seip obuolio laikrodukas viska gali isskirus parkavima nes ten per Bluetooth. :pepsi: |
Citata:
|
Tomski, pigiausios dalys uzveme 200eu uz 1 serdi su raktu :D
|
Citata:
|
kazkaip sunkiai viskas dabar darosi. man i subine ivaziavo tai pabraize bamperi, o bagazine galejai atidaryt tik atsiremes i bamperi ir is jegos traukdamas. remas buvo lenktas anksciau, tai man ir sita paskaiciavo, 370eu ismokejo. dabar ziuriu problematiska..
|
Jeigu suma arti 1k eur jau skaitau apsimoka eksperta samdyt.
Kaip jus isivaizduojat vazinet su skirtingom padangom ant vienos asies? Cia neretai masinai galima difus suvaryt. Nereikia deretis su tais draudimais, pasiulai savo variantus - jei ne informuoji kaip darysi toliau. |
Citata:
|
Citata:
|
Tai jeigu atiduosiu i servisą tvarkyti, tai nejaugi paleis su dviem skirtingom padangom ant priekinės ašies?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Ferngesteuert ein- und ausparken, wenn Sie nicht im Fahrzeug sitzen. Mit dem Mercedes me connect Dienst und der zugehörigen Smartphone-App „Remote Park-Pilot“ für Android und iOS ist das nun möglich. |
Man ML'e nepasijungia ananasas prie Comando, čia turbūt neišsprendžiama bėda? :) visi kiti rageliai veikia puikiai.
|
Citata:
Taigi raso möglich :) |
Nu man su vokieciu kalba sunkiai einasi bet daimlerio mobile puslapi raso su kokeis telefonais ir kokiom ios jie atlikinejo testus ir veike. Ten yra pridetas komentaras kad jeigu netoks ios tai gali kilti bedu. Na dar ir androidus perzvelgiau tai irgi negausa isskyrus samsunga.
Berots nuo 2012 metu galima suinstaliuoti apple car play ir android auto. Tad manau lygios teises padarytos. |
Citata:
Siom dienom connect me veikia ribotai ir toliau, o visas funkcijas moka tik vieno gamintojo vieno modelio telefonas ir tik turintis originalu vodavon numeri tiksliau sim korta :D |
Gal dabar ir susipjove nes kiek ziurejau bandymus tai kaip ir gerai sekesi. Net kad ir negraziai masina numeti ji pati pasitaiso. Kolkas daimleris nepanaikino mokomosios medziagos ir paliko obuolius kaip galimybe naudotis ir jais. Praktikos dar neturiu ant sito reikalo tad negaleciau tiksliai pasakyt kaip obuolys priparkuoja. Manau jeigu eina nusipirkti w213 tai telefona pasikeisti i tinkama butu vieni juokai. :pepsi: Tarpkitko man patinka tiek samsungas tiek iphone. :)
|
Dar nenusipirkau naujo telefono :) Niekaip negaliu apsispresti samsung note7 ar iphone 7plus. Vis nueinu i parduotuve paciupineju ir iseinu :xx:
|
Zmona keliom val paliko ant avarinio, akumas nuduso. Laidais uzsikure lengvai.
Ar galiu kraut po kapotu kur isvesti + - ar iki akumo bagaznike lyst? |
Citata:
|
Citata:
Tai ka, galiu kraut po kapotu? |
Drasei.. visada taip darau.. visoms auto :) ir ne savo per 9 metus bedu nebuvo niekam :)
|
Citata:
|
Kokias dvi dienas mirksetu avarinis ir neiskrautu akumo. Matyt akumui sakes arba yra nuotekis.
|
Citata:
Merso akumui jau 4 metai, gal laikas keist. Ziemos neatlaikys |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:24. |