![]() |
|
tai aisku, kad ten visas kinietis, nes originalas kainuotu kaip visos masinos kaina :D is kur paskaimiecius tiek saibu ant apdailos bus?
Ten ir kapotas nesueina ir lempos nesueina, niekas nesueina... |
Citata:
|
Ziauru su tais skelbimu puslapiais. Plesia kainas dideles, o numeriu nepaslepia, auto.pliuse daznai jau pastebiu, kad foto prastai rodo. Autobiliui reiketu geresnio ir paprastesnio dizaino, tai butu geras puslapis :)
|
užtat šedou blek
|
kai per tel ziurejau ,net nemaciau kad priekis nesueina :D is gamyklos be ksenonu isejo,nes nera net lempu apiplovimo ,tech apziurai turbut reiktu isiminet kaip kokiam golfuj :D zodziu ,bekt nuo tokios masinos kuo toliau ,nes ten radikaliu sprendimu jauciu nepagaileta kaimiecio :D
|
http://ru.m.auto.plius.lt/objavlenij...o=2005&make_id[67]=11016&last=1
Siandien nupirkta. Vertinkit. Po keliu dienu bus pristatymas :) |
Citata:
|
[QUOTE=sharrasitto;429057]atrodo labai tvarkingas ir svarus automobilis. pranesk laikui begant kaip seksis eksploatuoti, ar vaizdas atitinka realybe[/QUOT]
Butinai pranesiu ir pristatysiu. Viskas bus detaliai aprasoma mano automobilio temoje. Kadangi cia tikrai yra daug MB ekspertu, ir kiek paskaiciau foruma visi mato, netgi kebulo nelygumus ir tarpus, tad svarbi jusu nuomone ir kritika. Kol kas negirdejau, jog kokie kebulo tarpai nesueina :) man asmeniskai kazkaip bagazines dangtis keistokai atrodo. Bet gal taip ir turi buti. Prisipazinsiu nezinau, nes tai pirmas mano MB.. :) |
[QUOTE=Sausainis;429058]
Citata:
|
Sitas S'as turi but tikrai tvarkingas. Is paziuros tik sedyne priekine issedeta, daugiau per kompa nelabai matau prie ko prikibt :)
Aj ir dar uz tokia kaina noretusi, kad Keyless butu |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:50. |
|