![]() |
|
Citata:
tai pagal tave s klase sena kas perka? semku privalke pacaniukai ir narko baronai? |
Citata:
Nepergyvenk, man awd masinu islaikymas jokiu rupesciu nekele ir tykiuosi nekels, bet vienaracius lai zmones be fantazijos renkasi |
Citata:
|
Citata:
As nors siek tiek domiuosi masinom, i tokius keistus dalykus kaip stabdziu diskai demesi atkreipiu paskiausiai. Ne ziede vazineji kad tie stabdziai reikalingi. O ir siaip amg apdaila ir yra apdaila, o stabdziu diskas nera apdailos detale. Negi dabar susidejus amg apdaila reikia keisti visa vaziuokle i amg, ir motora? |
kai tik apdaila susideda dar nieko, bet daznai buna ir lipdukus uzklijuoja 6.3 :) pasiziuri i stabdzius ir juokas ima )))
|
Citata:
Aš tik noriu pasakyti, kad nereikia persistengt... Skelbimuose nei vieno S65, o mieste kas ketvirtas W221 "S65 AMG". |
2 Attachment(s)
:daro:
|
Skirtumas yra, bet 99.99999proc zmoniu tokio dalyko net nepastebi. Lygiai tas pats ir su ženkliukais s500 vietoj s320. Vieni ženkliukus deda, kiti iphone kopijas perka, treti "proda" rankinukus perka, ketvirti abibas treningus. Kiekvienam savo. Viskas priklauso prieš kokią auditoriją demonstruojasi
|
o as turiu liga, kiekvienam pasiziuriu i stabdzius su amg bamperiais :D vadinasi esu is tu 0.1 proc. :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:50. |
|