![]() |
Citata:
|
atlikta
|
prabalsuota
|
reik tai reik, padaryta :)
|
10balsu +:lithuania:
|
+10 :good:
|
Dar karta dekoju visiems balsavusiems, bet itariu kad sunku bus aplenkti konkurentus. Truksta dar apie 700 balsu:wave:
P.S. Per velai draugas paprase pagalbos :confused: |
+9
|
|
|
Citata:
|
Taigi, kaip pirmasis sniegas? Niekur nepaslydot? :)
|
O pas jus jau sniego yra?:geda:
|
Citata:
|
Taip, Klaipėdos rajone jau yra sniego, teko matyti viena mašiną į griovį įlėkusią, pats irgi vos neįlėkiau :blush:
|
mb124 gal tu su vasarinemis padangomis vis dar ?
|
Praktiškai gale vasarinės :xx: kai pirkau prieš metus buvo M+S uždėtos, tai praėjusią žiemą išvažinėjau, vasarą, ir dabar dar važiuoju, bet labai kietos jos, dabar pirksiu normalias žiemines nes užteks rizikuoti keliais šimtais litų :)
|
kažkada buvo diskusija apie W220 sužeminimą naudojant tas traukutes nuo šakės į daviklį... didinant/mažinant traukutės ilgį, gali keisti automobilio aukštį, gal kas pamenat, kaip jos vadinasi? :geda:
|
Citata:
priekis sau, galas sau vaziuoja :wacko: viskas savaitgali teks detis ziemos paketa :confused: |
Citata:
|
Citata:
|
|
Citata:
|
tureti nenoreciau bet apipjaustyciau su mielu noru :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
o man visai grazu tie perdarymai i eskinius, tai tiek pat grazu kaip uzdet ratus r17, o ne gamyklinius skardinius r15, tai ne tiuningas kazkoks, o tiesiog masinos atnaujinimas
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Ne tai pas mane paraše yra nurodyti gamybos metai:) O tu bent žinai kuom universalas senos tipo skiriasi nuo eshkes? Tik išoriniai požymiai, be akivaizdaus skirtumo lempose ir kapote?
|
Citata:
Citata:
|
platūs moldingai ėjo nuo 89, o vairas kaip w210 su airbagu jau net pas mane stovi 92 metų s124 ir airbagas su visais pajungimais yra
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
butum ne tai kad isskirtinis, o tai kad neidomus aplinkiniams, nes jis tiesiog negrazus, eske atrodo naujoviskiau.
|
pavyzdžiui aš ruošiuosi užsidėti kairėje pusėje angliško varianto veidrodį platų kaip būna dešinėje pusėje. Nusipirkau pabandymui už 10 Lt. Jei patiks dėl geresnio matomumo, tai ir paliksiu tik dangtelį nudažysiu mašinos spalva. Tai ką - irgi bus mašinos gadinimas?
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
Citata:
O dėl kapoto, tai išskirtiniu nebūsi, daug tokių. Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:03. |