MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

sapnelis 2011-05-20 13:59

Nu ir...? :D

samagonas 2011-05-20 22:43

kaip po streso pilnos savaites, karosiuku dejau..... :)))) Gyvenimas vel pagrazhejo :xx:

Tomskis 2011-05-20 23:02

kazko nepanasus i karosus :)

mb1 2011-05-20 23:03

skaniai atrodo, tiksliau turetu gerai trasketi :D

samagonas 2011-05-20 23:11

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 148092)
kazko nepanasus i karosus :)

man vikas karosai,kas vandeni juda :xx: nezhinau kaip lietuvishkai Boquerón :xx:
Citata:

Pradžioje rašė mb1 (Post 148094)
skaniai atrodo, tiksliau turetu gerai trasketi :D

Jau sutrashkinau, dabar eisu The Event ,priesh paskutine serija pazhiuresiu ir bus gyvenimas nusisekes :xx:

mb1 2011-05-20 23:19

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 148087)
kaip po streso pilnos savaites, karosiuku dejau..... :)))) Gyvenimas vel pagrazhejo :xx:

pamirsau paklaust, ant ko kibo? slieko? sraiges? :)

samagonas 2011-05-20 23:23

Citata:

Pradžioje rašė mb1 (Post 148102)
pamirsau paklaust, ant ko kibo? slieko? sraiges? :)

chia ilga istorija :xx::xx::xx: rytas baisus buvo, tai daviau leschiu savo kompanjonui,poto susitaikem :xx: jis man kaip kaltes atpirkima,karosu maishiuka imete i mashina. Chia ne lietuvishkas varijantas,jei smulkiau pasakosiu,kolegos mersistai,visai nesupras :xx:

mb1 2011-05-20 23:30

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 148108)
chia ilga istorija :xx::xx::xx: rytas baisus buvo, tai daviau leschiu savo kompanjonui,poto susitaikem :xx: jis man kaip kaltes atpirkima,karosu maishiuka imete i mashina. Chia ne lietuvishkas varijantas,jei smulkiau pasakosiu,kolegos mersistai,visai nesupras :xx:

Manes tai visai nestebina :) ispanai pilni netiketumu - mums lietuviams :) nu bent jau man :)

Klausyk, kada kiek ir kam aukot reikia, nu zinai kada ubagauja zmogus man visu gaila, bet as linkes sprest is veido :)

samagonas 2011-05-20 23:38

Citata:

Pradžioje rašė mb1 (Post 148115)
Manes tai visai nestebina :) ispanai pilni netiketumu - mums lietuviams :) nu bent jau man :)

Klausyk, kada kiek ir kam aukot reikia, nu zinai kada ubagauja zmogus man visu gaila, bet as linkes sprest is veido :)

Nematau, arba nezhiuriu i ubagus,kad nepritrauktu savo energija ir manes i svo gyvenimo buda :xx: Sevilijoj ,yra anegdotas kad shviesoforas turi keturias spalvas, raudona-geltona- zhalia ir juoda, nes ant kiekvieno shviesoforo stovi negras su servetelem ir prasho kapeiku :) Nezhinau ar Murcijoj tas pats varijantas ? Tai kapeiku duodu tik tiem,kurie katalikai, arba nors pripazhysta mano tikejima,kitatikius vaikau :xx: Turiu kelis ishsiauklejas.... ai nesakysiu smulkmenu,kad prieshu neuzhsidirbti :)))) bet kai praleidi daug valandu uzh vairo,tai visokiu nesamoniu prisigalvoji,kad tik save palinksminti

Aistė 2011-05-20 23:41

Siandien bomzhus Lietuvius matem. is tolo dvioke. ejo i parduotuve alkoholio pirkti. tokiais istinusiais pamelusiais veidais :d

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:42.