![]() |
Citata:
|
Citata:
Bandziau visas - man vienodai.Tiesa , kaip suprantamesne nei delphi naudoju WOW 5.00.8 |
Citata:
|
Pas mane 10win, kažin šie win palaiko tuos softus, kurių nuorodas nurodėt?
|
sukasi ant win10 normaliai
|
Citata:
|
pries instalinant delphi isvalyk senus likucius
C: \ Programsx86 \ Autocom C: \ Programsx86 \ Delphi C: \ Users \ USER \ AppData \ Roaming \ Delphi C: \ Users \ ** USER ** \ AppData \ Roaming \ Autocom C: \ Users \ USER \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ SystemCertificates \ My , Del wow - gali buti ,kad reikalingus dalykus suvalgo antivirusas.Atjunk |
Citata:
|
Gal kas gali padeti is patirties? kiek mazdaug imone turi moketi jei naudojamas savo automobilis darbo tikslais?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
P.S. realaii priklauso nuo tavo pareigu ir turimos auto. Nes jei turi VW polo, tai manau neverta tiketis 600 EUR, bet jei turi nauja E klase, tai gal but ir 700 EUR bus mažai. |
Citata:
|
Citata:
Siandienos situacija tokia kad mano imone pradeda atstovauti viena prekes zenkla Pabalti,derinam salygas bedradarbiavimo...ir nezinau kiek uz auto prasyti,Ispanai irgi rankom mojuoja-tipo siulyk..nesu susidures..is pazystamu praktiskai visi turi imones transporta.. |
Pas ispanus daug prasyk, jie priprate prie dideliu skaiciu. Auto nuomos kaina auksciausia ten, 3x lietuviskos.
O venipake ir dabar moka 300e uz nuosava busa |
Mano austras uz tai kad naudoja savo auto gauna 0,4 EUR uz 1km. Kuras ir amortizacija tavo sanaudos. Jis gan patenkintas, masinai reikalavimu nera. Mums rytu europieciam duoda tik 0,3 EUR us 1km deja.
Kad moketu stabilia suma i men tai cia labai neblogai sakyciau motyvuoja, nes mum nedirbi-nevaziuoju nieko negauni. |
Sveiki kur rasti w220 salono peciuko saugikli neateina pliusas iki ezio storas raudonas lsidas su geltona juosta
|
UK gaudavau kazkas apie 50 p/mi uz viska - masina buvo nesvarbi
Lietuvoj tenka ir kazka pervezt ir masinos lyg ir geresnes reiketu taip ir mokama atitinkamai plius pilnas islaikymas |
Citata:
P.s. Pokemonus gaudai? :)) |
Tai zmogus arti 60.. dar neatrades saves tai visur save isbando :))
|
Citata:
|
Geriau nebekreipkit demesio i ji ir neatrasinekit i jo zinutes, tai visiem cia bus geriau. Isvengsit bereikalingu diskusiju, o zmogelis gal susipras, kad niekam jo pasakecios neidomios ir GAL neberasines . ;)
|
Pas mus firmoj duoda 90e į mėnesį ir kuras firmos. Bet pravažiuoja žmonės nedaug kilometrų, per savaitę iki 200 darbo reikalais. Plius kurą pilasi važinėdami savom reikmėms. Bet yra niuansas kd deklaruojant pajamas už šitą nuomą neblogai atskaito.
|
tipo 15proc. nuskaito GPM'ą VMI deklaruojant pajamas?
|
Citata:
|
Siaip imone sumoka tas kapeikas vmi. Man mokejo 300lt uz masina tai realiai imonei 360kainavo, 60lt mokesciu nueidavo, man nieko nereikejo niekam moketi
|
Gal zinot kur rast saugikli nes visus perejau visi geri ezys naujas o pliuso neateina
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
Citata:
Didelis dekui, pavydetina atmintis kolegos. :) Persiprasau :D |
w220 paliktas ziema aikstelej 2 savaitem,
kaip su airmatiku reikalai butu gryzus ? |
Citata:
Jei guli ant pilvo, beda. o koks klausimas buvo? |
jokio skirtumo, jeigu bijai pakisk plytas po kelimo pagalvem
|
ziurejau per top gear laida apie ackarika AMG - gal savo laiku ir buvo kazko vertas modelis, taciau lyginant su siuolaikinem auto gan kukliai vaziuoja. Tai ar verta kist piniga i ta nei rariteta nei kazkuom isskirtini auto?
|
Uz tokius pinigus kazka geriau vaziuojanti su V8 vargu ar paimsi, plius dar komfortiskas tuo paciu
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:30. |