![]() |
|
nuo kada muitą skaičiuoja tik pagal invoice? :D Taigi tikrina dar mašiną
|
tikrina;))
|
Man išvis atrodo, kad buvo stipriai luptas ir aptvarkytas, sudėtos detalės ir atrodo kad normaliai viskas... Aišku, čia tik spėjimas mano :)
|
nebenusišnekėk exxo dėl mokesčių :) Kitas dalykas, padarys kainą popieriuose nu sakykim 3k eu, pardavinėjant turėsi rašyt kainą tokią kainą, jei nenorėsi pelno mokesčio mokėt, ar bus durnas toks pirkėjas pasirašyt ant tokios sumos deklaruot? :)
|
del ko ir paklausiau del to muito - kaip galima buvo anksciau defektuot siai dienai uz tai stipriai baudzia ir nepasiraso taip lengvai. Galima prirasyt kad neveikia variklis/deze/kiti el gedimai. Bet vistiek muita kals koki 4-5k eur lengvai.
Is kitos puses sian buvau testdraive zmogus uzsimane renegado jeepo - cia quashqai ir mini visureigio konkurentas. Kainuoja tiek pat kiek tas mersas kupas, masina nors ir nebloga kaip darbine bet uz savus kruvinu prakaitu uzdirbtus.... ka as zinau |
Citata:
PS. paskuites kelios parduotos auto nuo 1k iki 2k eur pasirase net neknisdami proto |
draugas uz 2015 metu masinas camaro 900 challenger 950 Eur muito
uz 2014-2015 q7 pazistamo draugas sumokejo 1.8 ar tai 2k eur is kur jus trauket tokias po 5-6k sumas neisivaizduoju. |
neverta gincytis :)
|
O kokie mokesciai taikomi jei is sveicarijos auto ? Procentaliai kiek tiketis ? Auto matau lt bet su sveicariskais nr ir neregistruota lt. Cls 500 2007 285kw
MB E420 CDI 07' Ex. Audi S6 03' Ex. Audi A6 2.7T 02' |
Draugas už SL550 2009 m. apie 2 K eur mokėjo muito.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:09. |
|