![]() |
|
nu jo matosi kad ratukai cia kazkokie naglesni, ar tikri ar padelkos nesigilinu aisku, bet tiesiog.
o salonas tikrai ne standartinis. gana retai buna tokios sedynes situose modeliuose kiek teko ziureti.. ir dar audio aparatura... na nezinau kazkaip ta kaina mazoka atrodo.. |
kad ventiliuojamas, tai retos? Standartinės sėdynės čia, nebesvaik
|
Citata:
|
Gale duslintuvai padrakoninti is viengubu i dvigubus. Truksta storkes galines, keyleso, distronico, webastos (cia ka matau is foto ir atsizvelgiu sau ieskant, aisku cia nera reikalingi dalykai) spalva salono pagal skoni, kilovatai tai gal is audi D2 S8 varikli dejo nebent :)) bus 225. Jei lyginai tik su cls 500 kaina nera itin pigi, vokietijoj matau po 10 11 mobile nemazai panasiu.
MB E420 CDI 07' Ex. Audi S6 03' Ex. Audi A6 2.7T 02' |
Salonas irgi kaip visu cls pagal mane bet sildomas ventiliuojamas 500modeliuose daznas
Citata:
jei seki mobile.de imesk akzkokiu idomesniu variantu cls'u. Mane aisku cia labiausiai suzavejo balta spalva. Kas manau cls'ui yra pagrindinis faktorius, del ko as galeciau ir 10Proc kainos damoketi. Komplektacija skurdi kaip penkisimtiniui... telikas mazas, uzuolaidos nera... pas mane ant cls'o traktoriaus yra ir uzuolida ir ventiliuojamos sedynes. siaip uzuolaida butinai reikalinga, ir keyles jei gerai veikiantis. o ten ventiliuojamos kedes tai pas mane ant dyzelio yra nieko as ten tos ventiliacijos nesuprantu :geda: |
Citata:
|
Citata:
|
|
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-4731769.html kaip jum sitas ? Pagal vin radau musima tai nera didelis buves. Sau galvoju ziuret
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:29. |
|