Citata:
Pradžioje rašė vytis
(Post 431645)
nu papasakok pas kuriuos mersus ''gaidzio sedynes'' :D
|
na su w221 neteko kazkaip daug vazinet neuzkabinau.
Gaidzio sedynes eina pas "ml w163 ml w164, mb s w140 w220 w215 w219 w211 w204.
Nera jos gaidzio sedynes, tiesiog nera tokios komfortiskos kaip tarkime bmw comfortines sedynes. Aisku mersas gal irgi turi kazkoki koziri, bet jis greiciausiai beveik nesutinkamas, arba sutinkamas kokiuose iskirtinuose modeliuose.. s600 ar amg... kai tuo tarpu bmw kepa belekokiuose ir 4 cilindru ir 6 cilindru ir dyzliniuose varikliuose :)
man asmeniskai cls'o sedynes suklelia juoka pagal masinos isvaizda, verte, ir kt dalykus.
Kaip pasato sedynes.. Cia ne pagal grozi, ne pagla nuovargi sdint, o pagal funkcionaluma kalba eina.
Mano atveju man didelis miusas kai sedyneje sedint ir vairuojant, turi galva laikyti neatremes i pogalvi, o laikyti it stovetum. Nu didziausia nesamone. Merse jei atremiu galva i galvos atlosa man tiesiog neina vairuoti, nes galva buna uzversta. Kai tuo tarpu pas bmw jau nekalbu kad soniis galvos palaikymas yra(kas merse retai sutinkama) bet dar ir sedyne per puse lenkiasi ganetinai stipriia ir galvos nereikia tiesiog laikyti, ji atsiremusi savo patale guli.
dar pasikartosiu, kalbu apie musu gyvenimo lygi atspindincius automobilius, pagal verte ir amziu.
http://www.bimmerfest.com/photos/dat...m/PA280346.JPG
|