![]() |
ziuriu cia hebra rimtai i naudotas gumas nespjauna.
|
klaida yra pirkt naudotas, nes dažnu atveju visvien tenka nusipirkt naujas, kad važiuotum kaip priklauso.
|
Citata:
:) |
šiaip pamąstymui. jei nusiperki naujas padangas ir viskas su jomis ok, ar parduodi po metų?
|
Tai dabar mano pusbrolis nusipirko naujas padangas susitvarke vaziuokle ir uz poros menesiu sudauze auto nepataisomai. Ratai liko sveiki su padangom kurios pravazeve apie 1500km. Tai kodel nepirkti, nes devetos?
|
Nespjaunu ir aš į naudotas, jei jos ne 4mm :) koks skritumas ar naujas imti 9-10 mm ar dėvėtas 7-8 mm. Naujos kitą sezoną bus tokios pat kaip dėvėtos.
Vasarines pirkau naujas, o žiemines turiu 7mm, tai man ką, jas dabar išmest ir pirkt naujas? O jei neturėčiau ir nusipirkčiau kitas 7 mm tai kas nuo to pasikeistų? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
naudotas 7 - 8 mm ziemines nuperku uz kokius 400 - 500 Jeigu jos susibalansuoja, tvarkingos ir t.t. pravaziuosiu ziema 15K km, ir galimai keisiu masina, tai kam man tu nauju padangu kurias poto turesiu kitam savininkui padovanot, arba parduot komplekta uz 400 ? PS. - taip, ilgiau su tuo paciu automobiliu kaip 2,5 metu nevaziuoju, tiesiog taip gaunasi Pripirkau jau cia tu nauju pakankamai, tarkim vasarines dar apsimoka, vistiek daugiau km susisuka. Bet ziemines... tai... |
Citata:
|
pvz su SUV ar dzipais patogu tiesiog imti universalias ar tas pacias ziemines drozt. Per pora metu vazinejimo galima ir kitiem zemaiciam perleist :) Vien padangu per montavimas siais laikais 20-30 eur, tai vien i metus uz montazke 40-60 eur moket irgi nekazka
|
Citata:
Pririotetas saugumui. Tad zemynes naujos ir paprastai jos buna mazesnio diametro tad pigiau kainuoja. O vasara gali kad ir su zieminem vazineti. Tad galima ir devetu paziureti. Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Zmones perka daug ka deveto. Ratus, sbc blokus, sensorius visokius. Stabdziu dalis irgi. Jeigu geras daiktas tik truputi buvo panaudota tai nematau problemos. Pabandyk nauja komanda is silberio nupirkti, tai atsisesi kai pasakys kaina. |
Citata:
|
Citata:
Jeigu atsakymas 'ne', tai ka tada reiskia tie tukstanciai skelbimu su parduodamomis 1-2m senumo masinomis? |
Citata:
|
Citata:
Visi naudotini daiktai yra parduodami ir visus juos galima pirkti: kiekvienas pasirenka savo "kainos ir kokybes santyki". Aklai isbraukti kazkuria preke is sito saraso butu kvaila. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Kurie HP geriau elitbook ar proobok? ar geriau koki thinkpada?
|
Citata:
|
Skaitau normalu studentam sukt galva nes pinigu nera, bet dabar mane net nupurto nuo minties vaziuot i srota daliu ieskot ir su tais murziais bendraut. Tas pats su tom padangom - kazkur trintis po aiksteles ir rankiot sau komplektus. Net parduodamom auto mieliau kiniskas dalis sukrausiu nei naudotas
|
Citata:
ThinkPad turi dabar X serija iš Carbono. Labai lnegva, plona ir patvari. Aišku kaina atitinkama, bet :uuu: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
Citata:
Su srotais nesenai teko ieskot nes nauja detale kosmosa kainavo. Tai paskambini, uzsakai, atvaziuoji ir pasideda... tai jei neranda, vaikstai ziuri ta ju chlama, poto jie pradeda ardyt ta masina, sulauzo, sulanksto, tikrini neveikia. Ar as turiu su tais murziais zaisti? Is dalies juos suprantu bet man maloniau i kokia signeda uzsukt |
O kaip taisot iphone 5, kai išsikrauna palyginus greit? Kokios kainos?
|
Citata:
|
kas liecia padangas ,as asmeniskai tik uz naujas,su devetom esu pakankamai pasimokes. su zieminem 3 ziemas atvaziuoju ,vasarinem pora sezonu ,paskuj jas parduodu,kazkiek pinigeliu gryzta ir vel imu naujas.
|
Citata:
Sako, kad nebuvo supiltas ir pnš. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:27. |