MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

wzikas 2016-10-18 09:40

ziuriu cia hebra rimtai i naudotas gumas nespjauna.

simaso 2016-10-18 10:17

klaida yra pirkt naudotas, nes dažnu atveju visvien tenka nusipirkt naujas, kad važiuotum kaip priklauso.

PetrasR 2016-10-18 10:43

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446716)
klaida yra pirkt naudotas, nes dažnu atveju visvien tenka nusipirkt naujas, kad važiuotum kaip priklauso.

Siaip teoriniam pamastymui: tu kai nusiperki naujas, tai po metu jos jau buna naudotos. Ir po metu, atejus naujam sezonui, tu visas laimingas dedi tas naudotas ir puikiai su jom vaziuoji issisiepes.

:)

simaso 2016-10-18 10:51

šiaip pamąstymui. jei nusiperki naujas padangas ir viskas su jomis ok, ar parduodi po metų?

Rawwslt 2016-10-18 11:02

Tai dabar mano pusbrolis nusipirko naujas padangas susitvarke vaziuokle ir uz poros menesiu sudauze auto nepataisomai. Ratai liko sveiki su padangom kurios pravazeve apie 1500km. Tai kodel nepirkti, nes devetos?

Apple 2016-10-18 11:02

Nespjaunu ir aš į naudotas, jei jos ne 4mm :) koks skritumas ar naujas imti 9-10 mm ar dėvėtas 7-8 mm. Naujos kitą sezoną bus tokios pat kaip dėvėtos.

Vasarines pirkau naujas, o žiemines turiu 7mm, tai man ką, jas dabar išmest ir pirkt naujas? O jei neturėčiau ir nusipirkčiau kitas 7 mm tai kas nuo to pasikeistų?

Apple 2016-10-18 11:03

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446719)
šiaip pamąstymui. jei nusiperki naujas padangas ir viskas su jomis ok, ar parduodi po metų?

Tu ką žydas, kad į klausimą klausimu atsakai?

simaso 2016-10-18 11:12

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 446722)
Tu ką žydas, kad į klausimą klausimu atsakai?

iš charakterio taip.stabdžių kaladėles ir diskus gal irgi naudotus perkat?

Willeris 2016-10-18 11:14

Citata:

Pradžioje rašė Vilius (Post 446713)
Pirkau as ten irgi pora komplektu. Buna kad krastai nukandzioti, bet galima susikeist su sveikom. Zodziu pasirankioti reikia. Buvo kelios kad varzta pagave ir paklijuota, bet ne beda. Kolkas patenkintas.

Būna visokių, bet kaip sakai, galima išsirinkt tikrai.

Vilius 2016-10-18 11:22

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446723)
iš charakterio taip.stabdžių kaladėles ir diskus gal irgi naudotus perkat?

Pateiksiu pavyzdi: Mano R20 gumos kainuoja komplektas apie 1K eur.
naudotas 7 - 8 mm ziemines nuperku uz kokius 400 - 500

Jeigu jos susibalansuoja, tvarkingos ir t.t. pravaziuosiu ziema 15K km, ir galimai keisiu masina, tai kam man tu nauju padangu kurias poto turesiu kitam savininkui padovanot, arba parduot komplekta uz 400 ?

PS. - taip, ilgiau su tuo paciu automobiliu kaip 2,5 metu nevaziuoju, tiesiog taip gaunasi
Pripirkau jau cia tu nauju pakankamai, tarkim vasarines dar apsimoka, vistiek daugiau km susisuka. Bet ziemines... tai...

simaso 2016-10-18 11:29

Citata:

Pradžioje rašė Vilius (Post 446725)

Jeigu jos susibalansuoja, tvarkingos ir t.t. pravaziuosiu ziema 15K km, ir galimai keisiu masina, tai kam man tu nauju padangu kurias poto turesiu kitam savininkui padovanot, arba parduot komplekta uz 400 ?

PS. - taip, ilgiau su tuo paciu automobiliu kaip 2,5 metu nevaziuoju, tiesiog taip gaunasi
Pripirkau jau cia tu nauju pakankamai, tarkim vasarines dar apsimoka, vistiek daugiau km susisuka. Bet ziemines... tai...

tai dėk R17 žiemai, nekainuos 1k :)

wzikas 2016-10-18 11:31

pvz su SUV ar dzipais patogu tiesiog imti universalias ar tas pacias ziemines drozt. Per pora metu vazinejimo galima ir kitiem zemaiciam perleist :) Vien padangu per montavimas siais laikais 20-30 eur, tai vien i metus uz montazke 40-60 eur moket irgi nekazka

Rawwslt 2016-10-18 11:32

Citata:

Pradžioje rašė Vilius (Post 446725)

Seip visados perku naujas padangas, bet jei pirkciau devetas tai kitaip daryciau.
Pririotetas saugumui. Tad zemynes naujos ir paprastai jos buna mazesnio diametro tad pigiau kainuoja. O vasara gali kad ir su zieminem vazineti. Tad galima ir devetu paziureti.

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 446727)
pvz su SUV ar dzipais patogu tiesiog imti universalias ar tas pacias ziemines drozt. Per pora metu vazinejimo galima ir kitiem zemaiciam perleist :) Vien padangu per montavimas siais laikais 20-30 eur, tai vien i metus uz montazke 40-60 eur moket irgi nekazka

Tu rimtai??? :unreal:

simaso 2016-10-18 11:35

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 446720)
Tai dabar mano pusbrolis nusipirko naujas padangas susitvarke vaziuokle ir uz poros menesiu sudauze auto nepataisomai. Ratai liko sveiki su padangom kurios pravazeve apie 1500km. Tai kodel nepirkti, nes devetos?

gerai, jei tokią proga pasitaiko, bet čia retai. čia kaip su aifonais, juos dažniausiai parduoda kai yra gavę drėgmės ar dar kokios priblemos, todėl geriausia pirkt naujus arba iš pažįstamo, kad žinotum, kaip juo naudojos. žmonės prisiperkąir poto vargsta.

Rawwslt 2016-10-18 11:41

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446729)
gerai, jei tokią proga pasitaiko, bet čia retai. čia kaip su aifonais, juos dažniausiai parduoda kai yra gavę drėgmės ar dar kokios priblemos, todėl geriausia pirkt naujus arba iš pažįstamo, kad žinotum, kaip juo naudojos. žmonės prisiperkąir poto vargsta.

As ju nepirkau nes man netinka. O jis per skelbima pardavinejo ir zmones nupirko.
Zmones perka daug ka deveto. Ratus, sbc blokus, sensorius visokius. Stabdziu dalis irgi.
Jeigu geras daiktas tik truputi buvo panaudota tai nematau problemos. Pabandyk nauja komanda is silberio nupirkti, tai atsisesi kai pasakys kaina.

MRDetailing 2016-10-18 11:44

Citata:

Pradžioje rašė Vilius (Post 446713)
Pirkau as ten irgi pora komplektu. Buna kad krastai nukandzioti, bet galima susikeist su sveikom. Zodziu pasirankioti reikia. Buvo kelios kad varzta pagave ir paklijuota, bet ne beda. Kolkas patenkintas.

Idomu realiai uzmontavus ir pavaziavus kaip tas protektorius beatrodo :) dabar tos foto tai grazios labai, kuomet net padangu protektorius su juodintoju pajuodintas :)))

PetrasR 2016-10-18 11:45

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446719)

O jeigu nusiperki nauja masina, ir su ja viskas ok, ar parduodi po metu?

Jeigu atsakymas 'ne', tai ka tada reiskia tie tukstanciai skelbimu su parduodamomis 1-2m senumo masinomis?

simaso 2016-10-18 11:46

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 446730)
As ju nepirkau nes man netinka. O jis per skelbima pardavinejo ir zmones nupirko.
Zmones perka daug ka deveto. Ratus, sbc blokus, sensorius visokius. Stabdziu dalis irgi.
Jeigu geras daiktas tik truputi buvo panaudota tai nematau problemos. Pabandyk nauja komanda is silberio nupirkti, tai atsisesi kai pasakys kaina.

tegul per kas ką nori, man vienodai, tik pasakiau savo nuomonę, ko būtent aš nepirkčiau naudoto :)

PetrasR 2016-10-18 11:50

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446733)
tegul per kas ką nori, man vienodai, tik pasakiau savo nuomonę, ko būtent aš nepirkčiau naudoto :)

Kiekvienas daiktas, nepriklausomai nuo to ar jis naujas ar naudotas, turi savo verte ir savo kaina. Nuo visiskai nauju is salono iki visiskai sudroztu, senu, "sliku".

Visi naudotini daiktai yra parduodami ir visus juos galima pirkti: kiekvienas pasirenka savo "kainos ir kokybes santyki". Aklai isbraukti kazkuria preke is sito saraso butu kvaila.

Rawwslt 2016-10-18 11:53

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446733)

Kai ejau dar i mokykla poto studijos. Nebuvo kalnai pinigu tai tekdavo rinktis devetas padangas arba restauruotas. Nieko nepadarysi jeigu visi kaka darytu pinigais, tai su naujom premium padangom vazinetu. :pepsi:

simaso 2016-10-18 11:57

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 446735)
Kai ejau dar i mokykla poto studijos. Nebuvo kalnai pinigu tai tekdavo rinktis devetas padangas arba restauruotas. Nieko nepadarysi jeigu visi kaka darytu pinigais, tai su naujom premium padangom vazinetu. :pepsi:

ir aš esu pirkęs ir nekartą naudotas padangas, esu pirkęs naudotus amortikus, naudotas stabdžių kaladėles ir t.t. bet yra posakis "skupas moka dukart" ir tuo nekartą esu įsitikinęs

Apple 2016-10-18 12:14

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 446735)

Ne, visi važiuotų su naujom S klasėm ir keistų jas kas sezoną, kad nereikėtų pirkti naujų padangų ir permontuoti :D

Markko 2016-10-18 12:15

Kurie HP geriau elitbook ar proobok? ar geriau koki thinkpada?

Vilius 2016-10-18 12:15

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 446731)
Idomu realiai uzmontavus ir pavaziavus kaip tas protektorius beatrodo :) dabar tos foto tai grazios labai, kuomet net padangu protektorius su juodintoju pajuodintas :)))

nu jeigu greicio diapozone nuo 120 iki 240 nedreba, nekaukia ir niekas nesidaro... tai kame beda ?

wzikas 2016-10-18 12:15

Skaitau normalu studentam sukt galva nes pinigu nera, bet dabar mane net nupurto nuo minties vaziuot i srota daliu ieskot ir su tais murziais bendraut. Tas pats su tom padangom - kazkur trintis po aiksteles ir rankiot sau komplektus. Net parduodamom auto mieliau kiniskas dalis sukrausiu nei naudotas

Apple 2016-10-18 12:17

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 446739)

Jei darbui ir intensyviam naudojimui tai tik ThinkPad.
ThinkPad turi dabar X serija iš Carbono. Labai lnegva, plona ir patvari. Aišku kaina atitinkama, bet :uuu:

Robis 2016-10-18 12:17

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446729)

totaliai nusišneki, yra žmonių kurie kas metus keičia, nes naujas modelis išeina. Tokių žmonių nemažai.

Vilius 2016-10-18 12:18

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 446741)
Skaitau normalu studentam sukt galva nes pinigu nera, bet dabar mane net nupurto nuo minties vaziuot i srota daliu ieskot ir su tais murziais bendraut. Tas pats su tom padangom - kazkur trintis po aiksteles ir rankiot sau komplektus. Net parduodamom auto mieliau kiniskas dalis sukrausiu nei naudotas

va cia jau didele klaida... geriau jau naudotas orginalas, negu naujas kinietiskas.. PVZ... nupirk radiatoriaus groteles kinietiskas, tai ta "zelata" nusilups po sezono... nupirksi is sroto naudotas org, tai ir vaziuos kaip priklauso. Nesnekant tvirtinimo tasku neatitikimus ir pan.

Apple 2016-10-18 12:19

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 446741)

Tai, kad normalios naudotos bus daug kartų geriau nei naujos siauraakiu.

Vilius 2016-10-18 12:21

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446726)
tai dėk R17 žiemai, nekainuos 1k :)

Tai kam tada isvis S klases mersa pirkt, ir poto sudet 17 ratus :) Arba tada ziemai subaru 96' metu nusipirkt ir varinet.. panasi logika butu :)

Markko 2016-10-18 12:21

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 446742)
Jei darbui ir intensyviam naudojimui tai tik ThinkPad.
ThinkPad turi dabar X serija iš Carbono. Labai lnegva, plona ir patvari. Aišku kaina atitinkama, bet :uuu:

Labai kaina didele,kasdien tampyti gaila..as db naudoju prooboka 430..bet total...s..apsitryne po metu...senas x201 iki dabar kaip naujas ...mastau apie x240 arba koki hp aukstesnes klases..tik tu hp labai daug...nuo ten 2450 iki 8430...koks geresnis..neaisku

Vilius 2016-10-18 12:22

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 446745)

faktas... vienam imones auto nusilupo protektorius nuo nauju kinietisku padangu... po 15K km

Willeris 2016-10-18 12:23

Citata:

va va, kaip dar galima lygint OE ir kitaiskas, kas per logika.. :D Na aišku, kai deda ant parduodamo, svarbu prasisukt pigiau, užtat ir būna visos kreivos, nesueinančiais kampais ir pan. tos mašinos.. :D

simaso 2016-10-18 12:32

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 446743)
totaliai nusišneki, yra žmonių kurie kas metus keičia, nes naujas modelis išeina. Tokių žmonių nemažai.

aš tą darbą dirbu, patys juos remontuojam, keičiam stiklus ir t.t. dažnai ateina su lavonais, kurie pastoviai išsikrauna ir t.t.. o aifonai parsiduoda kaip uogos, netgi senukai 4, 4s.
Citata:

Pradžioje rašė Vilius (Post 446747)
Tai kam tada isvis S klases mersa pirkt, ir poto sudet 17 ratus :) Arba tada ziemai subaru 96' metu nusipirkt ir varinet.. panasi logika butu :)

tai tada aš pasakyčiau kam pirkt mersą benzą galinga ir dėt dujas ?
Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 446739)

rekomenduoju thinkpada t serijos

wzikas 2016-10-18 12:41

Citata:

kartoju - parduodamom auto. Paskambini savo vadybininkui, sudiktuoji ko reikia, jie surenka, pasiemi ir gauni normalia saskaita. Nesigylinu kiek chromas laikys ar pan.

Su srotais nesenai teko ieskot nes nauja detale kosmosa kainavo. Tai paskambini, uzsakai, atvaziuoji ir pasideda... tai jei neranda, vaikstai ziuri ta ju chlama, poto jie pradeda ardyt ta masina, sulauzo, sulanksto, tikrini neveikia. Ar as turiu su tais murziais zaisti? Is dalies juos suprantu bet man maloniau i kokia signeda uzsukt

Pavidolis 2016-10-18 12:41

O kaip taisot iphone 5, kai išsikrauna palyginus greit? Kokios kainos?

simaso 2016-10-18 12:47

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 446753)
O kaip taisot iphone 5, kai išsikrauna palyginus greit? Kokios kainos?

kokia istorija aifono ? spėju naudotą pirkai?

vytis 2016-10-18 12:52

kas liecia padangas ,as asmeniskai tik uz naujas,su devetom esu pakankamai pasimokes. su zieminem 3 ziemas atvaziuoju ,vasarinem pora sezonu ,paskuj jas parduodu,kazkiek pinigeliu gryzta ir vel imu naujas.

Pavidolis 2016-10-18 12:53

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446754)
kokia istorija aifono ? spėju naudotą pirkai?

Ne mano, draugės tas :D Pirko naudotą seniau jau čia, bet tvarkingas, su dėžute, dokumentais ir pnš. Prieš kelis mėnesius tik pradėjo batarkė išsikraudinėt, o dabar jau net ir lėtai veikt pradeda kartais.
Sako, kad nebuvo supiltas ir pnš.

simaso 2016-10-18 12:54

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 446756)
Ne mano, draugės tas :D Pirko naudotą seniau jau čia, bet tvarkingas, su dėžute, dokumentais ir pnš. Prieš kelis mėnesius tik pradėjo batarkė išsikraudinėt, o dabar jau net ir lėtai veikt pradeda kartais.
Sako, kad nebuvo supiltas ir pnš.

nu tai batareiką pirmą reikia pasikeist ir tada žiūrėt, gal programiškai kažkas sodina. restore padaryt.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:27.