![]() |
Citata:
|
Normalu kad ilgai nelaiko iphone 5 baterija visgi senas telefonas. Mano penkto irgi nelaiko. Dabar visados nesioju power banka. Telefono baterija vidutiniskai laiko apie 1000 pakrovimu poto silpsta ir nebelaiko.
I iphone 5 nevertetu instaliuoti ios10 baisiai suleteja darbas. |
Kolega, pradėjo sunkiai krauti(ilgai) ipadą3. Pakeista baterija, bet vistiek ilgai kraunasi. Ką patartum?
|
Citata:
|
As turi iPhone 5, ir atsinaujinau i iOS10, bet visgi darbas paletejo, tad noreciau gryst prie senojo softo (dar to kur reikejo slidint, kad unlockint) ar imanoma? ar nebeveiks programeles?
Kaip tai atlikti nieko nesugadinant |
Tai jis ir yra 9.3.5 ir tai pasidarė tikrai ne po update.
|
man irgi aktualu.. uzsirakina kaip tvartas. tas home mygtuko paspaudimas, kad atrakint irgi be rysio.
|
Citata:
|
Citata:
As pats nedares, tai placiau negaleciau pakomentuoti. :pepsi: |
mane nervoja 5se kad pakelus uzsidega ekranas :S
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
ups :D susimaišiau pats, soriukas :)
|
Citata:
|
Laisvos vietos nedaug, bet argi nuo to krovimas gali pailgėti? Dirba jis pas mane normaliai, niekas nelagina.
|
Citata:
|
Na laikui esant pabandysiu. ;) :aciu:
|
šiaip logiškai mąstant ios versija nelabai turėtų turėt reikšmės krovimui, nebent tik naujesnė greičiau iškrautų. arisimo ar žiūrėjei kiek srovės ima kai krauna? bandei su skirtingais laidais, skirtingais įkrovikliais?
|
Citata:
|
Įkrovimui turi įtaką tik pakrovėjas ir laidas. Jei neoriginalus bent vienas iš jų - keisk į originalų :) Jei viskas originalu nešk į iDeal.
|
Citata:
Kažkas skundėsi i5 baterija, ji tragediška net ir naujo telefono buvo palyginus su 5S, o čia dar tiek metų praėję telefonui. Niekas taisyklingai baterijų nekrauna, tai užtenka pusmečio, kad sudrožti :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
As tai skaiciau, kad geriausiai pakraut iki ~85% ir vel pakraut kai nukrenta zemiau 40% taip ir darau metus laiko su savo Meizu.
|
Kroviau 3 metus belenkaip nesugdamas galvos. Dabar jau pusmeti problemos su baterija. Manau kad ji savo atitarnavo :pepsi:
|
Kad sunku cia taip kraut. Diena naudoji ir per nakti krauni. Diena kraut tai neisivaizduoju kaip.
|
Citata:
|
Citata:
|
O tai kaip samsunga nakti kraut? Dar sudegsi su visais namais :wacko:
|
keista, isedu I savo sena kibiriuka mersiuka, ir taip jis man gerai kriuksi, vaziuoja -kad nesinori jokio kito aparato. Turbut senatve:confused:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
o kaip fastcharge? gal cia sprendimas? |
Taigi power bank. Sprendimas. Arba automobili. Yra ideklu su baterijom. :pepsi:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Žodžiu - vien bėdos. beda ta, kad visi teleofnai po mano naudojimo per pusantru metu pradeda neatlaikyti dienos ir reikia keist. Kazkaip norisi bent 2 metus istempt, nes tada pataikai ant nauju modeliu, o su pusantru metu pasiimi nauja rageli ir uz pusmecio naujas modelis iseina. Nervina |
O kaip buti kai diena naudoji :) o nakti dar klube tusiniesi :xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:13. |