![]() |
Daug pas ka yra garazas, tik jis atlieka sandeliuko funkcija
|
Citata:
Siaip dabar man rodos visuose vw eina elektriniai peciai, tai sildyt pradeda momentaliai, nesvarbu kad variklis saltas |
Citata:
|
Ant kitų būna kad jos automatiškai nuo temperatūros lauko uzsikuria. Ant mano W203 su pulteliu, tai iš buto be problemų uzsikuria ir pučia ant langų. Ateini jau i šiltą mašina. Už šlapią webasta nieko geriau dar nėra sugalvota.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Nesvarbu man papriestarauti. Slapia salona prades sildyt kai isils antifrizas, tai antifrizas isils per 20min ir tai iki 40 laipsniu. O sausa syla labai greit, po keliu min jau karsciausioj padeti. O variklio temperatura nemanau kad kam aktuali, jeigu salone silta :) Ir siaip gali vaziuot su masina ir papildomai isijunges but sausa webasta, jeigu paprasto peciaus neuztenka, gali isvis peciuko nejungti ir pan. Neveltui turbut slapios kainuodavo po 500lt, sausos po 2000lt. Ir slapia webasta veikia 30min ir viena laika gali uzprogramuot, o sausa kad ir para be perstojo. Bet kokiu atveju aisku geriau slapia nei jokios
|
Citata:
|
nu tai ne tik uzkurt bet ir sveikiau silta kurti o jei ir automatas tai ir deze sklandziau dirba :) as ir uz slapia :)) masina kaip moteris:))
|
Citata:
|
Uzprogramuot gali keturis kartus, bet ijungt taimeri tik viena. Negali nustatyt kad isijungtu tarkim 3 nakties ir 8 ryto. Atminti keturi variantai bus, bet panaudot gali tik viena. Tai jau masinoj nepamiegosi su tokia, isbandytas reikalas
|
Citata:
|
Citata:
|
Pas mane buvo fordas su webasta, tai irgi galedavau uzstatyti daug laikų, bet pas mane jei po suveikimo neuzsivezdavo antro rato nedarydavo. (gal akumo apsauga), bet jei uzvedi ir uzgesini, tai sekantis nustatytas laika sprasidedavo.
|
Citata:
|
Nu gerai gerai, teisus jus, reiskia dar ne visus variantus maciau:) nepykit
|
turbut paliko tomskis palikta kompa ir kazkas kitas cia parase :)) kitaip neisivaizduoju :DD
|
Pusę jo post išvis ignoruoti reikia, nusišneka ne ką mažiau nei wzikas.
|
Tai ko neignoruoji? Tu gal maisai foruma su debatais? Jis ir sukurtas diskutavimui, zodzio reiksme pasinagrinek.
|
Nustokit viena karta pestis forume! Geriau susitikit ir pasimuskit bus idomiau... :xx:
:pepsi: |
Citata:
|
bmw'istas sako bmw'istas žino :D
|
jooo, dar tik 10 vakaro o as jau gatavas, niekaip rusu nepergeriu, niekaip, atrodo normali vakarienie po darbo ir vel beluga, ruskij standard ikra, forshmak, borsh ir lietuviu nacionalistas skersas. Ka reikia greit priimt dusha ir uz pusvalanduko judam i naktine Maskva, duok Dieve man stiprybes, broliai mano. Amen
|
Citata:
Nieko nesupratau :wacko: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Kažkaip šiandien tik Lithuania auksinė kol gipsą sukau su kaimyno ėjo. :geda:
|
Citata:
|
reikwjo i meeta atriedet o :zenklas: ir ant stogo galejo pernakvot :)
|
Citata:
|
Priimsim, priimsim ;) :isgert:
|
Citata:
|
Na, kiekvienam savo. Man Viskis arba auksinė, kitos nepernešu. ;)
|
Citata:
|
Is mano draugu visiem keista, kad nezinau kitos auto apart MB, bet man ji yra istrigus iki gyvo kaulo. Nuo mazens tik Mb vairuoju, siuo metu man 25. Net ir suzadetinei MB ieskom. Keista kai kartais forume pasiziuri kai kazkas nusiperka graba, chebra savo w209 nupirkau uz 1400 eur. Dauztas buvo visas priekis, bet tuo laiku investavau visus pinigus tik i jy... Ir siuo metu turiu savo dziaugsma, nezinau gal per daug siandien :vynas: bet MB man yra viskas :)
|
Citata:
|
kai buvau jaunas esu labai daug auksines isgeres.. dabar tiesiog brendziuka labiau renkuosi nes metes gert beveik stipriuosius gerimus.. ir alaus kiekviena savaitgali prasidarau :) o samagona geriu per kaledas su dede klaipedoj :) gauna is kaskur neblogo su aromatais:)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:53. |