MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

rafis 2016-06-10 14:52

as irgi manau 10metu ar senesniai masinai, ir nesvarbu tai bmw, mb ar tojota, svarbiausiai yra stovis, o ne komplektacija. Gero stovio masina paemus uz protinga kieki pinigu, gali prisimodeliuoti kokias tik nori komplektacijas.

Hunter 2016-06-10 15:23

Priklauso nuo modelio ir komplektacijų, kartais neapsimoka

pucenas 2016-06-10 21:27

http://m.autoplius.lt/skelbimai/nuot...61&subscribe=1
Buvau sen sita stebukla apziureti. Netikiu niekaip, kad rida gali buti 130k km. Bet vidui apart siektiek "pasisiausiusios" to "zomso" vidury tai kaip naujas. Nu nemoku pasakyti. Kiek as apziurejau cia masinu per ta pusantro menesio. Tai sitas i vienus vartus visom. Is isores atrodo daug geriau nei foto. Nu zodziu ispudi paliko nebloga. Vaziuoja irgi normaliai. Veikia viskas atrodo, tik db klausimas su tom ilgom sviesom. Nes ijungus jas xenonas persijungia, bet halogenine lempute atrodo niekur neisijungia. Zmona tai jau viskas sake perkam :)

Tomskis 2016-06-10 21:32

Tai ir pirk. Jei kas ir negerai su sviesom, nuvarysi matrixui, ir padarys uz 30e

pucenas 2016-06-10 21:39

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 435524)
Tai ir pirk. Jei kas ir negerai su sviesom, nuvarysi matrixui, ir padarys uz 30e

Kogero jis atsiras pas mane. Tik db klausimas subalamutino su tom sviesom. Seip radau pazystamo pazystama to merso savininka. Zodziu seip sake tikrai tvarkingas priziurimas i tt. Sutinka varyti bet kur i bet koki serviza silberi sako galiu atvaryti i kauna. Ar klaipeda zodziu panasu, kad zmogus nebijo ji patikrinti. Turi pats savo lauzyna. Sako sudejau viska viska fl. Mano akim kiek ziuriu i kitus fl. Tai atrodo viskas ir sudeta. Kaina dar paderinom siektiek. Tai db naktis tokia svarstymui. Tik man klausimas su tuo fl kai dejo. Juk tam senajam nera LED prieky db jau yra. Gal gal del to kazkas susiknise su tom ilgom? O gal as kazko cia nesuprantu :)

MRDetailing 2016-06-10 21:55

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 435525)
Kogero jis atsiras pas mane. Tik db klausimas subalamutino su tom sviesom. Seip radau pazystamo pazystama to merso savininka. Zodziu seip sake tikrai tvarkingas priziurimas i tt. Sutinka varyti bet kur i bet koki serviza silberi sako galiu atvaryti i kauna. Ar klaipeda zodziu panasu, kad zmogus nebijo ji patikrinti. Turi pats savo lauzyna. Sako sudejau viska viska fl. Mano akim kiek ziuriu i kitus fl. Tai atrodo viskas ir sudeta. Kaina dar paderinom siektiek. Tai db naktis tokia svarstymui. Tik man klausimas su tuo fl kai dejo. Juk tam senajam nera LED prieky db jau yra. Gal gal del to kazkas susiknise su tom ilgom? O gal as kazko cia nesuprantu :)

Gal nepajunge lempu iki galo ar dar kaskas... O gal tu nepastebejai, kad isijungtu halogenas arba pasikeltu trumpos??

pucenas 2016-06-10 21:56

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 435527)
Gal nepajunge lempu iki galo ar dar kaskas... O gal tu nepastebejai, kad isijungtu halogenas arba pasikeltu trumpos??

Trumpos tai tikrai pasikelia. Persijungia xenonas ten i ta tipo ilgas. Maciau tikrai. Tik del tos paprastos lemputes suabejojau dabar ;) o, kad nepajunge tai klausimas. Nes 2,5 metu sake vazineja jau su perdarytu. FL

Apple 2016-06-10 21:58

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 435521)
http://m.autoplius.lt/skelbimai/nuot...61&subscribe=1
Buvau sen sita stebukla apziureti. Netikiu niekaip, kad rida gali buti 130k km. Bet vidui apart siektiek "pasisiausiusios" to "zomso" vidury tai kaip naujas. Nu nemoku pasakyti. Kiek as apziurejau cia masinu per ta pusantro menesio. Tai sitas i vienus vartus visom. Is isores atrodo daug geriau nei foto. Nu zodziu ispudi paliko nebloga. Vaziuoja irgi normaliai. Veikia viskas atrodo, tik db klausimas su tom ilgom sviesom. Nes ijungus jas xenonas persijungia, bet halogenine lempute atrodo niekur neisijungia. Zmona tai jau viskas sake perkam :)

Tai ir pirk :) neapsikrauk papildomom mintim. Manau geras variantas. Sildomu sedyniu zomsiniam salonui nereikia praktiskai, jis visai kitaip sedisi :) nesala ir nekaista.
Xenon gal cia viskas gerai, gal pas R klase kitaip nei pas ML. Tu del visko taip suki smegenis, pats sau daug vargo apsikrauni :) As manau esminis dalykas - zmonai patinka. Nes jei tau patinka o jei ne, tai zinok vargo vakariene.... :D isles tau smegenis negyvai

pucenas 2016-06-10 22:01

Zmonai tai patinka juodai. As labiau norejau ml'o. Bet kad sita masina kaip ir jai su vaikais. Tai... Sy karta kaip sakant atsizvelgiu ir i jos norus :) nes gale atsisedo su vaikais. Tai rojus sake :)
Blem blem. Sakiau dabar nebus masinos be sildomu sedyniu. Nu va ir vel... Bet uz tai panoraminis stogas yra. Save guodziu :)))))

Sent from my iPhone using Tapatalk

vanix 2016-06-10 22:07

labai gerai atrodo R'as :) ta FL optika ir ledai stipriai pagerina bendra vaizda, nesukciau galvos del tu ilgu sviesu, imkit :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:44.