![]() |
Na, viską jau iškeitei, beliko tik dėžė :(
|
Citata:
|
Jungi star, lendi i pavaru dezes kompa, ir deaktivuoji sankaba hidrotransformatoriuje.
Tada darai bandoma vaziavima, jaigu bedos transformatorius, jaiga beda tebera kazkas kitas. Patikra uztrunka 30-60min |
Sveiki, pas mane irgi sutrukcioja automatine greiciu deze, ka reiktu pakeist keiciant tepalus dezei? neperseniausiai buvo situacija kad begio nepermeta ir po kurio laiko smugis dezei buvo ir truputi sutruksciojo variklis veliau uzsidege chekas, uzgesines ir vel uzvedes varikli chekas issitryne... gal cia kazkokia elektronine dali reikia pakeist? Auto MB E270 w211 2002m. avantgard komplektacija
|
Citata:
|
Citata:
|
ten turbut keite,restauravo tai kažkur kitur...?
|
Citata:
|
na geriau jau 50 euru brangiau ,bet jau bent latviu restauruota imt,o dar geriau vokečiu ,tik kaina jau skirsis visu 100 ar net daugiau,bet ir garantija yra metam...
|
Galit kas nors pasakyti kame beda? taigi isdestysiu situacija: man vaziuojant is vietos ir vaziuojant toliau lyg pirma pavara ar antra pavara nepersijungia i aukstesne pavara lyg uzstrigimas butu, kame bedos? buvau sustojes ir stovedamas bandziau perjungti i visas pavaras, nuo parkingo iki D ir atgal pora kartu, nepadejo... tik padejo keisciausias dalykas kad sustojes ir ijunges is D i parking ir isjunges varikli paspaudinejau iki 5 kartu gazo pedala iki galo ir bandziau uzsivest ir pradet vaziuot tada uzstrigimas pradingsta... :) gal cia kazkokia adaptacija ivyko? :) buna vienakart i savaite tas uzstrigimas :) Auto: MB E270 W211 automatas
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:01. |