![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Smagiau, bet žiurint kiek ir ką gaivint ten reikia. Jei reikia lyst prie kėbulo( o pigesniem reikia ir dažniausiai daug) dažnas rankas nuleidžia :)
|
kosmosa kainuoja normalus darbai prie masinos. tikrai retas kuris jaunas gali leist sau 10k investuot i masina ir poto dar kist ir kist. net bnv fanam malonumai brangsta, nebeina nupirkt krepsu uz kapeikas, ka kalbet apie normalius modelius.
ps galima stot i vagenu kluba koki, arba mx3 :D |
Citata:
|
Citata:
Tu man pasakoji, kai as dirbu prie A222 maibacho, apie kazkokius bumerangus, ir ju slapta grupe, kai tuo tarpu as pasakoju apie pakviestus 30 klientu i jo pristatyma? Kolega nepyk,bet praeita savaitgali, kazkuris is musu pralaido, reiksmingai. P.P.s. nekisk bambaliu i sita foruma, nes cia bus maziausiai vienas veikejas, kuris MB matys ir zinos daugiau, negu kruciaucias bumeristas lietuvoje. P.P.P.s labai atsiprasau visu forumieciu, ir zinoma labiausiai Markko. :love: |
man tai nuoskauda dabar pries bnv nes nuo kregzdes prasileidau :confused:
|
Citata:
Nu gal ne po poros metu, ne taip issireiskiau, bet po 5 metu jau kaina bus padidejus ir zymiai tu masinu, net nekalbu apie tokias masinas kurios 75 metu ir t.t. Atrodo 5 metus masina pastoves ir vsio jei ragas bus, turekit atitinkamas salygas laikyti masina ir beveik nieko neatsitiks, dar ne tiek metu masinos stovejusios buna parduodamos kaip naujos, o cia tik jus sugebat pavydo asaras nubraukt, kad cia vat tas sutrunyje bus, tai dar anas. maziau svaikit |
Citata:
|
Turbūt turėjo omeny apie kadett arba olympia modeli. Jų originalios dalys labai brangios
|
Citata:
Domiuosi kurų priedų naudojimu ir Lietuvoje nr. 1 kontrargumentas prieš jų naudojimą, kad pradeda kimštis kuro sistema kuro bake esančiomis nuosėdomis. Ar tai būna visų gamintojų priedams - nežinau ir tai bandau išsiaiškinti. Kad priedai po 5-10 metų bus žiauriai paklausūs, aš beveik neabejoju. Didėjantys ekologijos reikalavimai, mažėjantys varikliai ir važiavimas trumpomis atkarpomis užkimšinėja kanalus ir to išvengimui žmonės pradės naudoti priedus arba degalinės pradės siūlyti dar brangesnį kurą su daugiau kuro priedų. |
Labas vakaras, gal kas kokių minčių turit. Žodžiu šaltą motorą užkūrus užsidūmina 5- 10 min stipriai baltu dūmu , apsukos šokinėja 0,5 - 1,2 aps. Pasijungiau diagnostika, nieko nematau, maniau purkštukai grybauja, bet užšyla +-50 laipsniu, visos bėdos baigiasi važiuoja kaip važiaves. Neturiu laiko šią savaite į servizą nulėkt. Benzinas. Dėkui
|
Citata:
|
Citata:
bumerangai, nepyk, man jie tik oras. Labai atsiprasau ju fanu. P.s. eina jie visi po :cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura: :) |
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas cia uzsiima auto dalim? Yra w209 dauztu priekiu 03m. avantgarde, sidabrinis. Priekis mustas gan normaliai, aisku variklio skyrius ir radiatorius neliestas. Dalim nera noro didelio pardavinet tai perleisiu kazkam.
|
Citata:
|
Citata:
|
Toks jausmas, kad vėl krizė atėjo, su kuo neprašneki, visiems prekyba stojusi įvairiose srityse:confused:
|
Robi, rekomenduok iphonui programėlę, kad normaliai skanuotų QR codus. Nes kiek siunčiuosi nieko gero.
|
Kur Kaune nusipirkt originalius valytuvus?
|
Citata:
|
Citata:
Pas mane tokie patys stovėjo. |
Citata:
|
Citata:
|
Arisimo, pas mane šitas:
QR Reader for iPhone by TapMedia Ltd https://appsto.re/lt/rGS9v.i |
Rekomenduokit kas Kaune uz gera kaina galetu pakeist W211'am 2.2 prefl automatine deze?
|
kas vilniuje galėtų sukalibruoti su Starr ABC važiuoklę?
|
Galima pabandyt.
|
parašyk savo kontaktus, ne man reikia, žmogus seka temą, kol atrašys kas :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Bus ir jau yra ,anglai su savo brexit pridirbo,musu imone apie 40 procentu veže produkcijos i britu salas,bet dabar jau keletas menesio niekas nevyksta,buvo jie kokius tris kart atvažiave,bet nori visko už ta pačia kaina o svaras nuvažiaves i ....
|
brexit visiskai negroja cia,brexit apsisaugojo nuo ateinancios bangos.svaras kils.Cia akcijos nekilnojamojo turto,bonkroto rizikos vel parsiduoda rinkoja...o tai reiskiasi kad vel bus krize ir sunki labai.pirma buvo tik pradzia,dabar drokstels taip,kad sunkiai atsikelsim :)
|
Citata:
|
Neskleiskit ereziju apie krizes, uztenka praeita krize zurnaliugos sukele, pasake bus batai, pradejo zmones taupyt, maziau pirkt, pas pardavejus automatiskai krito pardavimai, atleido darbuotojus ir nuejo uzdaras ratas. Sakykit visiem kad viskas tik geryn, pirkit viska ko reikia ir nebus jokiu kriziu
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:27. |