![]() |
|
Mano darboviete nera geografiskai prirista. As dirbu vejo jegainiu industrijoje ir nuolat per projektus lakstau, per visas salys kur tik kviecia imuosi darbu, tad man jokio skirtumo atvaryti pas seima keliom savaitem pailseti ar I Lietuva a
r I koki Kazahstana ar kur kitur. Sent from my H60-L04 using Tapatalk |
Kryme sako dabar daug laisvės, wzikas irgi sakė ten jėga
|
Citata:
Kad Rusijoj gyvent gerai reikia turet kiausu ir nebijot per galvas lipti. O mes jau pripratom kad ant atsipalaidavimo viska turet |
Citata:
Egoistas :xx: Pamastyk apie seima ne tik apie save. Zmonai, vaikui gyventi bet kur negalima. Tarp kitko daug kas pasidare vaiku su lietuve moterim gryzta cia auginti juos. Jei esi aukstemene toj pacioj anglijoj, vokietijoj - tai ok, o jei esi darbo liaudis, ten vaikus auginti gan sunku. Taip, perspektyvos jiem geresnes mokantis vietine kalba, bet... yra daug nuansu. |
Citata:
USA |
Usa ir as galvojau. Bet kiek save jiems reklamuoju, niekaip jie manes nenori, matyt isizeide kad zmona mano emigravo is ten savo laiku.
UAE buvau, viskas tinka apart klimato! Jis ant tiek ziaurus, kad sunkiai isgyventi ten. Buvau ten ne atostogu komfortabiliam viesbutyje, o darbo komandiruoteje... ziauru kai reikia dirbti salygose arti pirties+ pagal visus saugos taisykles darbo drabuzes ir darbo irankiu kruva ant taves prikabinta. Sent from my H60-L04 using Tapatalk |
Olandija, Vokietija - ir civilizuotos salys ir klimatas malonus ir soc garantijos geros
|
USA viskas gerai, tik reikia nesusirgt sunkiom nedraudiminem ligom.
|
Citata:
|
Citata:
Pries pora menesiu skaiciau ir straipsni apie tai, jog statistiskai JAV iseinant i pensija, reikia turet sukaupus ~230k$ co payments ir out of pocket gydymui. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:27. |
|