MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

ShotGun 2016-07-21 08:04

Sita ML facebooke ankstyva pavasary pardavinejo uz 11-12. Del technines bukles nezinau nieko, bet salone, tai ir vairuotojo sedyne, ir porankis buvo kiaurai pratrinti, poralonai lindo lauk.

KK 2016-07-21 08:06

Aš skaitau tuos komentarus dėl ridų ir vistiek nesuprantu koks skirtumas ta rida ? :) Jeigu mašina gyva/tvarkinga ji važiavo ir važiuos toliau. Taip vizualiai atrodo nekaip tokie skaičiai, pasigirt draugams jau negalėsi, išankstiniai nusistatymai net neleidžia važiuot apžiūrėti tokio BET jeigu jo rida būtų atsukta iki 260-300 k su prierašu tikra rida visi sakytu "va čia tai variantas ir kaina gera"... :))))

Wzikas - Tai gal nebūtų viskas ant ribos jeigų iki taves ir pas tave būtų prižiūrėtas tvarkingai... :)

ShotGun 2016-07-21 08:27

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 438524)
Aš skaitau tuos komentarus dėl ridų ir vistiek nesuprantu koks skirtumas ta rida ? :) Jeigu mašina gyva/tvarkinga ji važiavo ir važiuos toliau. Taip vizualiai atrodo nekaip tokie skaičiai, pasigirt draugams jau negalėsi, išankstiniai nusistatymai net neleidžia važiuot apžiūrėti tokio BET jeigu jo rida būtų atsukta iki 260-300 k su prierašu tikra rida visi sakytu "va čia tai variantas ir kaina gera"... :))))

Wzikas - Tai gal nebūtų viskas ant ribos jeigų iki taves ir pas tave būtų prižiūrėtas tvarkingai... :)

Rida tai jokio skirtumo, bet kiaurai pradraskytos sedynes jau si ta pasako, ir daugiau nei rida skydelyje.

wzikas 2016-07-21 08:39

KK - jeigu masina perkama keletai metu tada paprasciau nuvarai i servisa ir lai siaucia keisdami viska is eiles. Bet as kai perku neilgam tai stengios imti masina kad nereiketu nieko investuot (nei tepalus, nei kaladeles), MLa emiau pries metus kazkas uz 7 zinodamas kad yra defektu, zinojau kad daug beges ir stebuklo cia jokio nebuvo. jeigu kiekviena masina tai preiketu remontuot tai man jau butu ne hobis o tikras darbas.

PS. tas juodas MLas jis net parudyjes matosi ant foto, tai gal ir verta ji imt bet daugiau 7k neduociau

Hunter 2016-07-21 11:45

Tai kaip ir geras variantas, kaip tik standartiškai 2k eur nuderėsi kaip visada

wzikas 2016-07-21 13:15

MLas geras SUVas, sito neneigiu ir man paciam patiktu geros komplektacijos faceliftas, bet prieFL yra pinigu ismetimas i ora. TIr zmona jau net i preFL GL nenori net ziuret. Naujo kebulo ML geriausias butu variantas, bet tiek moket ranka nekyla. Bandau gydyt ant GLK bet jis realiai mazas.

Nepamenu ar minejau kokie zmones atvaziuodavo to ML ziuret tai man ju gaila buvo. Lukesciai is auto dideli, finansai ko gero riboti, kazka kazkur girdejo bet vietoj to kad uz tuos pinigus paimti poros metu senumo japoniska SUV ir neturet jokiu bedu.... ne, lenda i tuos ML ir Qskes kaip uzprogramuoti

Tomskis 2016-07-21 14:20

Tai tu pravaziuok su ta qske ir japonu ir suprasi kodel taip zmones lenda

rafis 2016-07-21 16:12

Beda del tos 400k km ridos ta,kad ji buvo parvaryta(daznu atveju) su 500k km, arvyniota i 240 ir tada dar lietuvoj 150k km isukta..
Nes normaliai eksploatuojant auto per 400k km vos matosi naudojimosi zymes...

Hunter 2016-07-21 17:27

plepalai, viskas priklauso nuo vairuotojo ir nuo to kur naudota

Tomskis 2016-07-21 18:16

Na prie tokios ridos pradeda lyst kasekai kaip stabdziu diskai susidevi, kondiskes radiatorius istrupa ir t.t. varikliui, salonui itakos jokios, bet tokie smulkus islenda visokie kurie vistiek susideda bendroj sumoj.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:06.