![]() |
|
Citata:
Tipinis Gelikio savininkas :D ant lango ni mi takiji, zisn takaja :D dazniausiai ir numerio remelis pas tokius Rossija, arba kakaja zinsn takaja i masina :xx: juokingi savininkai baisiai :D nu taip baxurai, faktas, bet juokingi :) tiesa, katik uzkrove ant tralo CL500, 03m kur buvo berlyne :geda: lopu lopas esu... :daro: kas tokias nesamones gali pirkt, as neisivaizduoju.. tipo drambliuko svajonese daryt ismetima tiesu, det lpg ir t.t., bet kai grys speju ta pacia diena desiu i interneta :xx: |
žiūrėk dar, kad kokių netikėtų tik siurprizų nebūtų. Man tas CL patinka, draugas turi preFL, tikrai smagiai važiuoja, vietos viduje gerokai daugiau nei pas mane W207, minkštesnis stipriai net su R20 ratais :D didelį minusą dedu už prastą muziką. Jaučiu sekantis mersas bus jau CL'as, bet 216
|
Citata:
Bus ir amortikas koks nudveses visiskai, bus ir oro srauto matuokle ir zvakes ziurek pasikeist reikes, ir kebula padazinet.. Nes net uzvedus meta klaida abc, neaisku del ko, nors masina keliasi.. Bet as nesureiksminu. Man svarbu vaziuotu normaliai, o tie abc.. ne nauja masina.. blogiausiu atveju sumesiu paprastas sprendzynas - bus isvis neuzmusamas mersas. Beje, muzikos ten isvis nera, kokia cls'e tai man per akis, o ten fuflo.. reikia mirtinai stepro ir subo(bent jau). vaziuoja... na su 5g nekazka, va su 7g tai super, meldziuosi kad 7g butu :D nors labai abejoju. |
Citata:
|
Citata:
|
tai niekas is vilniaus nemate to juodo viliuko, ar ne is kauno sitas? 9 forte dar pamenu nuotraukos darytos buvo. Ar cia jau perekupu rankuose atsidures?
|
Citata:
Gyvai visai traukia aki |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:44. |
|