Citata:
Pradžioje rašė wzikas
(Post 439215)
Tai jei visi 4 amirtikai tik 1k eur kainuoja, nors ir naudoti bet vistiek su siokia tokia garantija, tai tikrai nesuprantu rafinuoto kam eilini karta ta tema prikeli. Kiek esi max su masina pavazeves km ne darbo reikalais?
|
matai ABC yra ne airmatic. Ten ne tik amortizatoriai kelia problemas. Ten yra eile elementu, kurie megsta sugest, ir kainuoja neadekvaciai daug ir siuo klausimu kalbant, as ne remonto bijau, man tiesiog idomu pats faktas, daikte, kuri as isigijau isimti viena detale ir ideti kita. Nenumirciau jei ir visus amortikus reiketu pasikeist... bet tiesiog, norisi man uzsiimti kastravimu-nors uzmusk :D
Citata:
Pradžioje rašė vampyras
(Post 439202)
kaip mazas vaikas testuoji kantrybe, tu rimtais nori bano. :crazy::cenzura:
|
Testuoju kantrybe kam? Tau? Jei neturi kantrybes, cia yra tavo beda, ne mano. Forumo taisyklese niekur neparasyta jog negaliu paklausti klausimo apie tam tikras modifikacijas, kurios kaip kam atrodo neadekvacios.
Prasau buti tolerantiskam ir neiziedineti kitu forumo dlyviu, ir nesvarbu kaip jie apsisprende, i 5,0 idet 1,9tdi ar is spyruokliu sudet abc vaziuokle, ir vice versa.:wacko:
|