![]() |
|
Citata:
|
bet vampyras sakė, kad negalima imti S, CL ir ML e63 dėl variklio perkaitimo ir varžtų trūkimų. Kuo toliau, tuo labiau pradedu jo klausyti :)
|
Citata:
|
Citata:
planavau det skelbima tik reikia tikrai grazias foto sukraut. Nors jeigu jau degi AMG tai sitas visiskai is kitos operos, netgi labai. Dar kaip alternatyva ten galima koki FX50 bandyt, maniske i sita po FX35 perlipo tai FXas uzkabino rimtai. Atrodo dinamika tokia pat kaip ir sito reminio, bet ten pojuciai visai kitokie |
Toks lexusas po Apple ML'o butu downgrade konkretus :)
|
Man nestovi nei and infiniti, nei ant Lexus, nei ant Toyota. Keisčiau į tokio tipo automobilius nebent jei man tai būtų finansaiškai naudinga (pvz sutiktų su 23 000 EUR ML'o verte). Kitu atveju tai susu sudai tokios masinos (cia mano nuomone ir nenoriu nieko izeisti).
Realiai didžiausias noras - parsiplukdyti iš USA 166 ML'a benza. Kai parduosiu šita ir jei staigiai nebus gero varianto, tai imsiu kokį likvidų modelį (w211 pvz) ir užsiimsiu rimtom 166 su 5 litrų motoru paieškom. O visi kiti variantai nebent labai gero stovio ir už protinga kaina, kitaip nelabai noriu. |
Jo, 166 MLas benzininis kur kas protingesni pirkinys (y) Ir kainos ju jau tapo priimtinos jei nesikrausi labai del komplektaciju
|
infiniti grazus kol i vidu neilipi
|
Na nežinau kaip ten tas vidus baisus, pamenu 2009 gruodį pažystamas nupirko FX50S, bent jau tuo metu man vidus labai tiko ir patiko :) Einu pažiūrėsiu foto, kaip šiai dienai vaizdas :D
|
nepasakyčiau, kad vidus baisus, tų pirmos kartus FX vidus tai tikrai tragedija, šitie antros kartos normaliai atrodo.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:09. |
|