MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Robis 2016-08-07 12:16

Citata:

Pradžioje rašė vytis (Post 439760)

dabar palyginkime su wziko kliedesiais, kurio dešinvairį paršą 911 mažesnės vertės už nuomą siūlėsi 2k sumokėt už kelias dienas., kai šito merso nuoma gaunasi už tą sumą litais 2sav. :)

rafis 2016-08-07 12:52

Citata:

Pradžioje rašė Alkapone (Post 439759)
Rafis vėl nesnaudžia, mėto savo bajerius.

Kurie čia tie mano bajeriai?
Kad geriau su defektu gryzta, nei nuvazinetos
Ar kad lietuvoje su mazos ridos ir nepriekaistingos bukles masinoms yra neitiketinai mazai pirkeju?
:(

Robis 2016-08-07 13:04

Rafi, tiesiog norėjo pasakyti, kad tas CLK jau nudaužytas visas. Grįžo iš USA muštas, kaip ir minėjau stipriai sumaitotu priekiu buvo parduodamas su lietuviškais numeriais, tai vėl muštas. Ir kaip žinia kuo senesnė mašina, tuo atsainiau remontuojama būna :)

Grįžtant prie to CL, ten salonas Design skaitosi ar ne? Spalva superinė ir reta

Apple 2016-08-07 14:42

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 439755)
Maciau sakei jog nori w216. Kuom bloga e klase su tuo paciu motoru?
Negi vietos truksta? Valdomumas speju panasus,trauka ir sanaudos geresnes... na man w216 geresnis nebent tuo kad nagliau atrodo,ir siaip prabangesnis.. bet kam taip isisokti,gi ne zviozda esi..

o ko tu nusipirkai CL o ne CLK? nereiktų verkšlent per visas temas dėl ABC, langai be stoikiu irgi.

Alkapone 2016-08-07 14:48

Aš vis dar stengiuosi jį suprasti, bet pamažu man svyra rankos.

rafis 2016-08-07 15:10

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 439779)
o ko tu nusipirkai CL o ne CLK? nereiktų verkšlent per visas temas dėl ABC, langai be stoikiu irgi.

Ne apie mane cia eina kalba jeigu ka. O paklausiau, nes norejau suzinoti zmogaus nuomone, kuris realiai eksploatuoja clk ir nori cl.
As cl nusipirkau nes radau uz protinga kaina gera varianta. CLK man kazkaip moteriska masina siek tiek :) na be stogo kitas reikalas, bet paprasta coupe.. na nezinau.. jau geriau ml'a dzipa ar kazka tokio. bet velgi, as cia nei prie ko.

Citata:

Pradžioje rašė Alkapone (Post 439780)
Aš vis dar stengiuosi jį suprasti, bet pamažu man svyra rankos.

keista kad tik dabar tau tos rankos svyra, nes man labai nepatiktu kad zmones, nepasieke nieko gyvenime supratu apie mane is keliu pasisakymo forume :))

Alkapone 2016-08-07 15:17

O tamsta, mes pažįstami? :-) aj, tu tiesiog viską žinai :-)

rafis 2016-08-07 15:22

Citata:

Pradžioje rašė Alkapone (Post 439782)
O tamsta, mes pažįstami? :-) aj, tu tiesiog viską žinai :-)

VIen is slapyvardzio galima apie tave daug pasakyt :confused:
o siaip tai, gyvenki savo gyvenima ir ziurek saves.

Alkapone 2016-08-07 15:27

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 439783)
VIen is slapyvardzio galima apie tave daug pasakyt :confused:
o siaip tai, gyvenki savo gyvenima ir ziurek saves.

Būtent tai ir darau, tiesiog visad galvojau, kad tokioms nesąmonėms, gali būti kažkoks paaiškinimas. Jei iš mano slapyvardžio daug ką galima pasakyti, tai pagalvok, ką galima pasakyti iš tavo liguistų kliedesių forume. :wave:

rafis 2016-08-07 16:13

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 439749)
tai reik dziaugtis kad gryzo su akivaizdziu defektu, o ne nuvazinetas..
TU aisku is kito pasaulio kampelio, bet lietuvoje niekas neiperka sveikos su maza rida masinos..

atsakyk kas cia tau liguisti kliedesiai? - nes cia ir prisikabinai del kazkokiu priezasciu.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:41.