Citata:
Pradžioje rašė Artunas
(Post 439808)
Rafis, gauni pirmą įspėjimą už forumo teršimą, bei nepagarbą kitiem forumiečiam.
Po antro eisi atostogų.
|
Prie ko čia man tie įspėjimai? Kad ant manės užvažiuoja - pradeda stumti, ką aš turiu tylėt? Reikia įspėjimus dalinti tiems, kas pradeda pilt kerasą, o ne tam, kas "atsišaudo".
Šiaip o šių forumo dalyvių žodžiuose, gerbiamas moderatoriau, nepagarbos nematai?
Citata:
Pradžioje rašė Alkapone
(Post 439785)
Būtent tai ir darau, tiesiog visad galvojau, kad tokioms nesąmonėms, gali būti kažkoks paaiškinimas. Jei iš mano slapyvardžio daug ką galima pasakyti, tai pagalvok, ką galima pasakyti iš tavo liguistų kliedesių forume. :wave:
|
Citata:
Pradžioje rašė egidijus dk
(Post 439798)
Atsargiai Rafis krutc bahurs yra saugokites
|
šaip ne vienam forume esu, bet šis forumas tikrai vienas šališkiausiu forumu dalyviu atžvilgiu, taip kartais pasvaigimu buna iš mano pusės, bet čia dabar normaliai bendravau, ir iš oro užsidirbau įspėjimą, dėl to, kad kažkoks, matyt moderatoriaus draugelis atejo į pokalbio vidurį ir sugalvojo "rafis svaigsta" galima ant jo užvažiuot...
Esmė tokia, tave pavadina "debilu", tu turi tylet ir nuryt. Atgal šitam forume negali nieko atsakyt, nes jei atgal ta pati žodi pasakysi ant to, kuris tave taip pavadino, geriausiu atveju abu gausit įspejimus, o šiuo atveju matome, gaus tas, kuris apsigindamas pasakys tą blogą žodį atgal :xx: :wave:
|