![]() |
Kuo lengviau gyventi, tuo geriau. :pepsi:
|
Sveiki, kolegos šiuo metu atlieku Verslo universitetinį tyrimą, apie tai kaip žmonės prižiūri savo automobilius bei kiek pinigų išleidžia jų išorės priežiūrai. Nepagailėkit kelių minučių :D
http://apklausa.lt/f/automobiliu-pri...dvertised=true |
Citata:
Reikėjo pridėt kasdien.. :wacko: O šiaip atsakyta, sėkmės :) |
https://s17.postimg.org/lhs8ypc73/IMG_2805.jpg
Pagaliau susiprotejo isleisti, gaila kad bus luxury nissan navara. |
Citata:
|
Citata:
|
Nesu čiupinėjęs
|
wizikai, toks rimtas dielavaras, o galvoji apie padielkę. čia tas pats kaip pirkt rimto laikrodžio padielkę, man jau geriau išvis be laikrodžio vaikščiot. apsijuoksi prieš tuos, kurie supranta ir tiek ;]
|
Citata:
|
vasara siule naujus vogtus laikrodzius uz su 70% nuolaida, sveicarija, tikras auksas, akmenys. Bet taip pagalvojus sumoketi uz laikrodi 2-3k eur ir neturet jokios garantijos, tuo labiau jei kas suges ji net normaliai negalesi remontui atiduot tai gal geriau nereikia tos prabangos.
PS. moralistai gali but ramus - ten buvo keleta modeliu ir juos gan greitai ispirko vietoj, kiek nustebau bet tokia ta musu realybe |
tai kaip tik varguolio kompleksas, pas tuos, kurie nori pasivaizduot, kažkokia prabanga, nors ten ne laikrodis, o šudo gabalas ant rankos :) aš esu prieš replikas, jei neišgali nusipirkt yra pigesnių brandų.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kas nieko neišmano apie laikrodžius ir svarbu, kad rodytų laiką, tas akropoly nusipirks kokį emporio armani. ir nieko čia blogo tame nematau.
|
Citata:
O tie kas is mano is 100metru pasakys kur koks laikrodis. Mano klientu imoneje visi sales representative'ai nesioja brangius laikrodzius kuriu verte nuo 3000svaru iki 20000svaru, tiesa laikrodziai DEVETI, o ju klientai ateina su laikrodziais nuo 50000 SVARU. Taigi pabandyk tu pries toki atsistoti su padjobke, manau viskas aisku kuom baigsis. |
Citata:
As neko neverciu ir nerekomenduoju pirkti falsifikatu, taciau ir nebadau pirkstais i tuos kurie jas perka nes cia ir yra visas zaidimas - varguolis su geltonu rolexu atrodys vienaip o pasiturintis su tuo paciu laikroduku niekam abejoniu nesukels. Ironija |
Citata:
|
ar Tu nesupranti apie ką kalba eina? daigtas dažnai daug ką pasako apie pati daigto šeimininką. išvada: jei nešioji kažkokį vaflį, tai ir pats toks esi. neįsižeisk bet tokia mano nuomonė.
|
Citata:
Todel ir nustojau nesioti pigaus brando laikrodzius, jau geriau nieko, negu bet kas. |
o kas yra pigus laikrodis? Man žmona padovanojo kažkokį Le Mans už 700lt, tai čia ir nelygis? :)
|
Citata:
|
pagal prietarus nereiktų dovanot laikdrožio savo antrai pusei:confused: 700lt kasdieniam laikrodžiui, yra kaip ir ok. nei čia rimtas laikrodis, nei gaila drožt. aš nešioju už 100eur G shocką, jau kokie 4 metai.
|
Citata:
|
aš tai aplamai nemėgstu nešioti nei laikrodžių, nei grandinėlių, tai tas laikrodis užsidedamas per metus keletą kartų tik. Nuėjau pasižiūrėti net koks pavadinimas tiksliai, tai Jacques Lemans. Keista kaip garantiją tokią ilgą dar davė kai pirko, 10m atrodo, nors kaina tikrai nedidelė
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Tavo esamas laikrodis yra OK kiekvienai dienai, nors ir skaitytusi jis biudzetines klases, taciau ne toks pigus kaip, kad mano. Jau geriau toks nei tie iki 100EUR uz nauja. AISKU dar priklauso ir nuo paskirties bei aplinkybiu, jeigu reikalingas tiesiog laikrodis tada okey, taciau gink dieve, nebutu isaukiancio arba kopijuoto dizaino nuo kitu brandiniu laikrodziu. |
čia kaip kopija? http://encanteurscontinental.com/bou...ch-700x700.jpg
pas mane baltas ciferblatas ir juoda odinė apyrankė. |
Dabar nesioju kazkoki jean louis laikroduka, pasemiau uz eura is brolio (kaip zinoma negalima dovanoti laikrodziu), kiek sake nera pigus, tai bijau sudauzyt, o pats turiu 2 vostokus ssrs, raketa, bei kazkoki sportivnaja, visi idealus, norejau parduot, bet dabar jau gaila :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Jų yra šimtai.
|
nelabai yra prasmės diskutuot apie pigienas, visi jie vienodi. normalūs laikrodžiai yra automatiniai. dabar domiuos ir galvoju pirkt rimtesnį. renkuos iš trijų modelių, omega speedmaster, tag heuer carrera ir zenith el primero gal dar breitling navitimer.. kiek žinau lietuvoj tik viena parduotuvė yra vilniuj "ženeva". gal kas žinot dar kur pirkt ? ar kokią blatą turi ?:geda:
|
Citata:
|
geriausia kaina bus vis del to uzsinyje - uztektu net oro uoste uztaikyt ant nuolaidu ir bus kaina gerokai mazesne nei musu parduotuvei. Nenustebsiu jei net iki Varsuvos pavaziuojant jau ta kaina bus saldesne gerokai
|
Citata:
|
Citata:
|
https://s11.postimg.org/d1tmnydw3/IMG_2809.jpg
As irgi turiu laikroduka. Hmmmm. Nezinau kaip ivertint. Brangus ar pigus? ~400eur. :pepsi: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:04. |