MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Rawwslt 2016-11-06 13:46

Kuo lengviau gyventi, tuo geriau. :pepsi:

karolis1 2016-11-06 17:09

Sveiki, kolegos šiuo metu atlieku Verslo universitetinį tyrimą, apie tai kaip žmonės prižiūri savo automobilius bei kiek pinigų išleidžia jų išorės priežiūrai. Nepagailėkit kelių minučių :D

http://apklausa.lt/f/automobiliu-pri...dvertised=true

Willeris 2016-11-06 18:46

Citata:

Pradžioje rašė karolis1 (Post 448359)
Sveiki, kolegos šiuo metu atlieku Verslo universitetinį tyrimą, apie tai kaip žmonės prižiūri savo automobilius bei kiek pinigų išleidžia jų išorės priežiūrai. Nepagailėkit kelių minučių :D

http://apklausa.lt/f/automobiliu-pri...dvertised=true

"Kaip dažnai prižiūrite savo automobilį VASARĄ?"

Reikėjo pridėt kasdien.. :wacko:

O šiaip atsakyta, sėkmės :)

Rawwslt 2016-11-06 19:01

https://s17.postimg.org/lhs8ypc73/IMG_2805.jpg
Pagaliau susiprotejo isleisti, gaila kad bus luxury nissan navara.

karolis1 2016-11-06 19:08

Citata:

Pradžioje rašė Willeris (Post 448372)
"Kaip dažnai prižiūrite savo automobilį VASARĄ?"

Reikėjo pridėt kasdien.. :wacko:

O šiaip atsakyta, sėkmės :)

Truputi per velai apie tai pagalvojau, siaip turejau omeny tai, kad ar plauni/remontuoji/siurbliuoja ar panasiai :D dekui uz atsakymus:)

wzikas 2016-11-07 08:05

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 448383)
replika išorėje nebūtinai bus ir viduje viskas vienodai.

ar esi ciupinejes replicas? verta jas bandyt tiesiog kaip grazu aksesuara? Noretusi kad bent butu metalas ir normali oda o ne plasmase ir koks vinilas. Del viduriu tai nelabai ir pergyvenu, pats kinietiska flagmana hujveju turiu ir neturiu pretenziju

Robis 2016-11-07 09:02

Nesu čiupinėjęs

simaso 2016-11-07 09:29

wizikai, toks rimtas dielavaras, o galvoji apie padielkę. čia tas pats kaip pirkt rimto laikrodžio padielkę, man jau geriau išvis be laikrodžio vaikščiot. apsijuoksi prieš tuos, kurie supranta ir tiek ;]

wzikas 2016-11-07 09:52

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 448392)
wizikai, toks rimtas dielavaras, o galvoji apie padielkę. čia tas pats kaip pirkt rimto laikrodžio padielkę, man jau geriau išvis be laikrodžio vaikščiot. apsijuoksi prieš tuos, kurie supranta ir tiek ;]

varguliu kompleksai, jaunuoli ;) Asmensiskai pazystu ne viena verslininka kurie net neslepia turintys laikrodziu kopiju ir juos devi ivairuose renginuose. I diskusija veltis neketinu nes is esmes man neidomi kitu zmoniu nuomone siuo klausymu.

wzikas 2016-11-07 10:00

vasara siule naujus vogtus laikrodzius uz su 70% nuolaida, sveicarija, tikras auksas, akmenys. Bet taip pagalvojus sumoketi uz laikrodi 2-3k eur ir neturet jokios garantijos, tuo labiau jei kas suges ji net normaliai negalesi remontui atiduot tai gal geriau nereikia tos prabangos.

PS. moralistai gali but ramus - ten buvo keleta modeliu ir juos gan greitai ispirko vietoj, kiek nustebau bet tokia ta musu realybe

simaso 2016-11-07 10:24

tai kaip tik varguolio kompleksas, pas tuos, kurie nori pasivaizduot, kažkokia prabanga, nors ten ne laikrodis, o šudo gabalas ant rankos :) aš esu prieš replikas, jei neišgali nusipirkt yra pigesnių brandų.

Markko 2016-11-07 10:42

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 448394)
varguliu kompleksai, jaunuoli ;) Asmensiskai pazystu ne viena verslininka kurie net neslepia turintys laikrodziu kopiju ir juos devi ivairuose renginuose. I diskusija veltis neketinu nes is esmes man neidomi kitu zmoniu nuomone siuo klausymu.

As irgi esu pries kopijas laikrodziu,saves neapgausi.. bet kai kurie megsta,ypac tie kurie nori demesio ne pagal galimybes..kopija gerai sueina pvz..bicas su 222 ir hublotu..gali patiketi drasiai..bet jis is esmes gali sau leisti originala..o primesk koki 220 ir hublota...juokingai atrodo..bet kiekvienas gyvena kaip nori..

wzikas 2016-11-07 11:45

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 448402)
As irgi esu pries kopijas laikrodziu,saves neapgausi.. bet kai kurie megsta,ypac tie kurie nori demesio ne pagal galimybes..kopija gerai sueina pvz..bicas su 222 ir hublotu..gali patiketi drasiai..bet jis is esmes gali sau leisti originala..o primesk koki 220 ir hublota...juokingai atrodo..bet kiekvienas gyvena kaip nori..

ziurek paprasciau - vieni megsta grandines, kiti koki salika ar peteliske uzsimauna, treti tik laikrodi is visu aksesuaru nesioja. Jei prie kokio rudo dirzo priderini rudo dirzelio laikrodi tai gal ir nera didelio skirtumo ar ten koks tisotas ar montblankas ar breitlingas. Grazu, laika rodo ir ne poslai - viskas

MRDetailing 2016-11-07 11:55

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 448407)
ziurek paprasciau - vieni megsta grandines, kiti koki salika ar peteliske uzsimauna, treti tik laikrodi is visu aksesuaru nesioja. Jei prie kokio rudo dirzo priderini rudo dirzelio laikrodi tai gal ir nera didelio skirtumo ar ten koks tisotas ar montblankas ar breitlingas. Grazu, laika rodo ir ne poslai - viskas

Neskleisk tos savo ,,padjobkiu,, propagandos. Eik dar lempas bei sparnus su buferiais klijuot nuo w222 ant w220 juk cia normalu ,,svarbeuse,, imidzas :)

simaso 2016-11-07 12:32

kas nieko neišmano apie laikrodžius ir svarbu, kad rodytų laiką, tas akropoly nusipirks kokį emporio armani. ir nieko čia blogo tame nematau.

MRDetailing 2016-11-07 12:36

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 448415)
kas nieko neišmano apie laikrodžius ir svarbu, kad rodytų laiką, tas akropoly nusipirks kokį emporio armani. ir nieko čia blogo tame nematau.

Butent.

O tie kas is mano is 100metru pasakys kur koks laikrodis. Mano klientu imoneje visi sales representative'ai nesioja brangius laikrodzius kuriu verte nuo 3000svaru iki 20000svaru, tiesa laikrodziai DEVETI, o ju klientai ateina su laikrodziais nuo 50000 SVARU.
Taigi pabandyk tu pries toki atsistoti su padjobke, manau viskas aisku kuom baigsis.

wzikas 2016-11-07 12:41

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 448409)
Neskleisk tos savo ,,padjobkiu,, propagandos. Eik dar lempas bei sparnus su buferiais klijuot nuo w222 ant w220 juk cia normalu ,,svarbeuse,, imidzas :)

manau ne toj pozicijoj esi kad man nurodynet ka daryt tureciau, tikrai ne tas atvejis.
As neko neverciu ir nerekomenduoju pirkti falsifikatu, taciau ir nebadau pirkstais i tuos kurie jas perka nes cia ir yra visas zaidimas - varguolis su geltonu rolexu atrodys vienaip o pasiturintis su tuo paciu laikroduku niekam abejoniu nesukels. Ironija

wzikas 2016-11-07 12:46

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 448417)
Butent.

O tie kas is mano is 100metru pasakys kur koks laikrodis. Mano klientu imoneje visi sales representative'ai nesioja brangius laikrodzius kuriu verte nuo 3000svaru iki 20000svaru, tiesa laikrodziai DEVETI, o ju klientai ateina su laikrodziais nuo 50000 SVARU.
Taigi pabandyk tu pries toki atsistoti su padjobke, manau viskas aisku kuom baigsis.

Tame ir esme kad biedziai viska visada geriau ismano nei tikrai pasiturintys. Zino kuom kas skiriasi, matyt domisi tuom. O ka pasiturintis, na nueina karta i desimtmeti i parduotuve, paziuri pora modeliu ir perka viena ar ten pasako ka draugas rekomenduoja. Nei jis zino kad yra kitu gamintoju nei ten gylinasi labai. Na as pvz masinom domiuosi bet tam tikruose modeliuose nesigaudau - pvz net bmw nezinau nei kiek jos vertos nei kuom skiriasi jau nekalbant apie ekzotiskesnius modelius.

simaso 2016-11-07 12:55

ar Tu nesupranti apie ką kalba eina? daigtas dažnai daug ką pasako apie pati daigto šeimininką. išvada: jei nešioji kažkokį vaflį, tai ir pats toks esi. neįsižeisk bet tokia mano nuomonė.

MRDetailing 2016-11-07 13:05

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 448425)
ar Tu nesupranti apie ką kalba eina? daigtas dažnai daug ką pasako apie pati daigto šeimininką. išvada: jei nešioji kažkokį vaflį, tai ir pats toks esi. neįsižeisk bet tokia mano nuomonė.

Tiesa :).

Todel ir nustojau nesioti pigaus brando laikrodzius, jau geriau nieko, negu bet kas.

Robis 2016-11-07 13:28

o kas yra pigus laikrodis? Man žmona padovanojo kažkokį Le Mans už 700lt, tai čia ir nelygis? :)

pucenas 2016-11-07 13:29

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 448430)
o kas yra pigus laikrodis? Man žmona padovanojo kažkokį Le Mans už 700lt, tai čia ir nelygis? :)

tai aisku, Robi reikejo rasyti bent jau kad 700e o ne litu :) :) :) :) :)

simaso 2016-11-07 13:33

pagal prietarus nereiktų dovanot laikdrožio savo antrai pusei:confused: 700lt kasdieniam laikrodžiui, yra kaip ir ok. nei čia rimtas laikrodis, nei gaila drožt. aš nešioju už 100eur G shocką, jau kokie 4 metai.

pucenas 2016-11-07 13:39

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 448432)
pagal prietarus nereiktų dovanot laikdrožio savo antrai pusei:confused: 700lt kasdieniam laikrodžiui, yra kaip ir ok. nei čia rimtas laikrodis, nei gaila drožt. aš nešioju už 100eur G shocką, jau kokie 4 metai.

G - shock superinis laikrodis, turiu 2 net. :good: :good:

Robis 2016-11-07 13:42

aš tai aplamai nemėgstu nešioti nei laikrodžių, nei grandinėlių, tai tas laikrodis užsidedamas per metus keletą kartų tik. Nuėjau pasižiūrėti net koks pavadinimas tiksliai, tai Jacques Lemans. Keista kaip garantiją tokią ilgą dar davė kai pirko, 10m atrodo, nors kaina tikrai nedidelė

amerika 2016-11-07 13:48

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 448434)
aš tai aplamai nemėgstu nešioti nei laikrodžių, nei grandinėlių, tai tas laikrodis užsidedamas per metus keletą kartų tik. Nuėjau pasižiūrėti net koks pavadinimas tiksliai, tai Jacques Lemans. Keista kaip garantiją tokią ilgą dar davė kai pirko, 10m atrodo, nors kaina tikrai nedidelė

kad ilgesnes negu 36menesiai garantijos neduoda gamintojai

simaso 2016-11-07 13:54

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 448433)
G - shock superinis laikrodis, turiu 2 net. :good: :good:

casio apskritai yra geras kokybės ir kainos santykis. g shockai, nei jie gražus, nei ką, bet neužmušami. su juo ir maudaus ir sporto salėj ir garaže :)

pucenas 2016-11-07 13:54

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 448434)

as irgi turiu JL F1 serijos, bet man dave man atrodo, kad 3 metus tik garantija.

MRDetailing 2016-11-07 13:55

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 448430)

Tarkim as turejau toki kurio verte buvo 150LT naudoto, o naujo iki 300litu. Zinoma jis dar buvo aukso spalvos, tai vien del sios priezasties as jo nebenesioju :)\

Tavo esamas laikrodis yra OK kiekvienai dienai, nors ir skaitytusi jis biudzetines klases, taciau ne toks pigus kaip, kad mano. Jau geriau toks nei tie iki 100EUR uz nauja. AISKU dar priklauso ir nuo paskirties bei aplinkybiu, jeigu reikalingas tiesiog laikrodis tada okey, taciau gink dieve, nebutu isaukiancio arba kopijuoto dizaino nuo kitu brandiniu laikrodziu.

Robis 2016-11-07 14:09

čia kaip kopija? http://encanteurscontinental.com/bou...ch-700x700.jpg
pas mane baltas ciferblatas ir juoda odinė apyrankė.

Matuzas 2016-11-07 14:14

Dabar nesioju kazkoki jean louis laikroduka, pasemiau uz eura is brolio (kaip zinoma negalima dovanoti laikrodziu), kiek sake nera pigus, tai bijau sudauzyt, o pats turiu 2 vostokus ssrs, raketa, bei kazkoki sportivnaja, visi idealus, norejau parduot, bet dabar jau gaila :D

Apple 2016-11-07 14:40

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 448443)
čia kaip kopija? http://encanteurscontinental.com/bou...ch-700x700.jpg
pas mane baltas ciferblatas ir juoda odinė apyrankė.

Ne, Jacques yra laikrodžių gamintoja. Jie nieko nekopijuoja ir jų turbūt niekas nekoipjuoja, nes neverta :)

wzikas 2016-11-07 14:48

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 448454)
Ne, Jacques yra laikrodžių gamintoja. Jie nieko nekopijuoja ir jų turbūt niekas nekoipjuoja, nes neverta :)

kaip ir Seico koks - tiesiog geri patikimi nebrangus laikrodziai.

Apple 2016-11-07 14:55

Jų yra šimtai.

simaso 2016-11-07 15:40

nelabai yra prasmės diskutuot apie pigienas, visi jie vienodi. normalūs laikrodžiai yra automatiniai. dabar domiuos ir galvoju pirkt rimtesnį. renkuos iš trijų modelių, omega speedmaster, tag heuer carrera ir zenith el primero gal dar breitling navitimer.. kiek žinau lietuvoj tik viena parduotuvė yra vilniuj "ženeva". gal kas žinot dar kur pirkt ? ar kokią blatą turi ?:geda:

Robis 2016-11-07 15:51

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 448462)
nelabai yra prasmės diskutuot apie pigienas, visi jie vienodi. normalūs laikrodžiai yra automatiniai. dabar domiuos ir galvoju pirkt rimtesnį. renkuos iš trijų modelių, omega speedmaster, tag heuer carrera ir zenith el primero gal dar breitling navitimer.. kiek žinau lietuvoj tik viena parduotuvė yra vilniuj "ženeva". gal kas žinot dar kur pirkt ? ar kokią blatą turi ?:geda:

eBay

wzikas 2016-11-07 19:26

geriausia kaina bus vis del to uzsinyje - uztektu net oro uoste uztaikyt ant nuolaidu ir bus kaina gerokai mazesne nei musu parduotuvei. Nenustebsiu jei net iki Varsuvos pavaziuojant jau ta kaina bus saldesne gerokai

Markko 2016-11-07 19:32

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 448493)
geriausia kaina bus vis del to uzsinyje - uztektu net oro uoste uztaikyt ant nuolaidu ir bus kaina gerokai mazesne nei musu parduotuvei. Nenustebsiu jei net iki Varsuvos pavaziuojant jau ta kaina bus saldesne gerokai

Saldi kaina WAW nebus..nebent kursu

Tomskis 2016-11-07 21:02

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 448396)
vasara siule naujus vogtus laikrodzius uz su 70% nuolaida...

Jei tai butu tiesa, tai toks rimtas kentas kaip tu nerasytu to viesoj erdvej, didziausiu asilu reiktu buti, telefonu tokiu dalyku net nekalba

Rawwslt 2016-11-07 21:33

https://s11.postimg.org/d1tmnydw3/IMG_2809.jpg

As irgi turiu laikroduka. Hmmmm. Nezinau kaip ivertint. Brangus ar pigus? ~400eur. :pepsi:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:04.