![]() |
Citata:
|
Atsikėliau džiaugsmingas ir staigiai nulėkiau į dušą. Su šypsena veide atėjau į virtuvę su mintimi, ką gi man padovanos žmona, bet ji net užmiršo mane pasveikinti.
- Nieko sau! - pagalvojau, - Na, vaikai tikrai prisimins, - bet ir jie užmiršo. Jūs įsivaizduojate kokių jausmų apimtas aš keliavau į darbą? Užėjau į savo kabinetą, o sekretorė Julija man švelniai tarė: - Labas rytas, bose, sveikinu gimtadienio proga. Pasijutau šiek tiek geriau. Kažkur vidurdienį Julija užėjo į kabinetą: - Viršininke, o nueikime papietauti kartu! Juk šiandien Jūsų gimtadienis! Mes nuėjome. Po trečio Martinio Julija pasakė: - Bose, važiuojam pas mane namo. Juk darbe reikalų nebeliko, o šiandien Jūsų gimtadienis. Ir mes nuvažiavome. Kai atvažiavome, Julija pašnibždėjo man į ausį: - Bose, sėskitės štai čia, ant sofos, o aš nueisiu ir užsimesiu ką nors patogesnio! Ir ji išėjo... Prabėgus maždaug 5 minutėms atsidarė durys ir atėjo Julija su tortu, o jai iš paskos: žmona, vaikai, tėvai, kolegos, draugai, kaimynai ir visi prijaučiantys. Aš sėdėjau ant sofos NUOGAS ir galvojau: "Atleisiu bl... šitą ......". |
|
:juokiasi::juokiasi::juokiasi: Keista reklama :)
|
irgi kazko nesupratau su ta reklama ka cia tokiu paveiksliuku norejo pasakyt :D
|
Neisikertu nei as kas cia per rekalma, nebent paredaguotas uzrasas ar nuotrauka :)
|
O viduj pardavineja :D
|
Redakcijai rašo Kristina:
„Susipažinau su vaikinu. Ėmėme nuomoti butą. Nuompinigius mokėjome po lygiai, per pusę... Po metų sužinojau, kad butas - jo. “ |
Cia gal ateina naujas prekybos tinklas i Lietuva :D
Citata:
|
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/GJvwY9QVDXA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Joga :)
|
Citata:
|
faktas, bet sita is geriausiu bent jau man :D
|
vedes ir turi vaiku gali ziureti kiekvienais metais ir vistiek juokinga :D
|
Du anglai žaidžia golfą. Netoliese praeina laidotuvių procesija.
Vienas iš anglų nusiima kepurę ir palenkia galvą. Kitas nesupranta: - Nemaniau, kad tokį aistringą golfo žaidėją kaip Jus, gali atitraukti kažkokia procesija... - Sere, supraskit mane teisingai: vis dėl to, aš su ja pragyvenau 40 metų... |
ziauriai http://www.youtube.com/watch?v=r0oiz4ec1sc :)
|
Darbe jie 3 bet dirba tik 1.
? Valstybes institucijoje .. kuomet kabinete 2 darbuotojos ir 1 ventiliatorius. |
Tada bus vienos storos kitos plonos, vienos grazios kitos baisios :D
|
Citata:
|
|
Tuk tuk!
-Kas čia? -Policija -Ko jums reikia? -Pasišnekėti -Keliese esate? -Tryse Tai šnekėkitės tarpusavy |
|
|
:thumbsup:
http://i.pikstra.com/lTN/5HBayN0.jpg |
|
|
„Nesijuok, kad kaimyno pirtis dega“ – Pirčiupių gyventojas;
„Laksto kaip akis išdegęs“ – A. Breivikas; „Akys yra sielos veidrodis“ – A. Butkevičius; „Brangus tėvam vaikas, bet ir čia turi būti saikas“ – A. Jonaitienė; „Gyvenimas be vyro – kartesnis už pipirą“ – J. Einikienė; „Mylėk žmoną kaip dūšią, krėsk kai grūšią“ – G.Einikis; „Nevedęs – kaip vilkas, vedęs – kaip šilkas“ - E. Vareikis; „Sėdi kaip ant adatų“ – E. Dragūnas; „Skubūs darbai – vieni vargai“ – Maxima. |
|
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/XV9rJwEOCus" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
|
|
Vyras geria juodai, diena iš dienos, tik prabunda ir pas draugelius.
Pabodo žmonai toks gyvenimas, vieną kartą kai vyras gatavas miegojo, ji paėmė prezervatyvą ir sukišo vyrui į užpakalį. Ryte žmona nubunda ,vyro nėra lovoje, mato- vyras indus plauna, skalbia, valgyti daro... Žmona ir klausia: - Ką čia darai, ko neini pas draugus? - Nebeturiu aš draugų,- piktai atsako vyras. - Petriuk, kaip čia taip atsitiko, kad Marytė pastojo? - Na, žinote, čia jos tėtis kaltas... - Kaip, tai??? - Na, aš jau buvau beveik ištraukęs, o jis įėjęs į kambarį, kad spirs man į užpakalį! |
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/DCGKieEqYuI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
:juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi: :juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi: :juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi: :juokiasi::juokiasi: venskiene dar nubego :D
|
Citata:
|
Susiginčijo amerikietis, prancūzas ir lietuvis apie tai, kas yra laimė. Amerikietis sako:
– Laimė, kai stovi savo vilos terasoje ant jūros kranto, geri brangų martinį ir stebi tavo prabangioje jachtoje žaidžiančius vaikus. Prancūzas sako: – Ne, laimė – tai, kai guli 5 žvaigždučių viešbutyje su dviem gražuolėmis meilužėmis ir žinai, kad namie laukia jauna žmona. Lietuvis sako: – Ne, laimė yra, kai savo 3 aukštų name geri brangų šampaną, aplink sukasi tarnai ir tarnaitės, vairuotojas blizgina naujo mersedeso dureles, o staiga prie vilos privažiuoja trys autobusai – pirmame „Aras“, antrame – Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba, trečiame – Valstybinė mokesčių inspekcija, – ir tavęs klausia: „Čia Miško gatvė 18?“, o tu atsakai: „Ne, čia Miško gatvė 16″ |
|
<iframe width="640" height="480" src="//www.youtube.com/embed/MKms4cveAgY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:09. |