![]() |
Europiniai priešrūkiniai žibintai skiriasi nuo ankliškų ar ne? Auto w203
|
turetu nesiskirti bet tiksliai nzn:)
|
Priesrukiniai nesiskiria.
|
Citata:
|
Citata:
|
su tais blacklistiniais nuo lapkričio 1d. jau basta- kas užsienyje blokuota po lapkričio 1d., pas mus nebeveiks, operatoriai blokuoja. Kolkas tik Tele2, tuoj prisijungs ir Omnis su Bite. Buvo priimta EU direktyva, kad jei vienoje iš EU blokuotas telefonas, neveiks visoje EU. Seniau buvo tokia duombazė, prie kurios jungėsi savanoriškai šalys, apie 12šalių lyg jau buvo, dabar įpareigotos visos šalys :)
|
Citata:
|
aisku gerai, bet tel keliaus i kitas salis tiesiog. Kai UK gyvenau tai brazilai dezem juos pas save i gimtine siunte. Ir daugelis kas gryzdavo namo dideliu skolu prisiimdavo nes zinojo kad niekas nei ieskos nei suras
|
As cia tik siaip mastau, tad Robi nesupyk. Kaip zadi irodyti, kad tavo telefonas, jeigu neturi dokumentu? Nu ir kas, kad keistas ekraniukas, irodysi, kad jis buvo tavo keistas? Nes tas vagis gali irgi, jeigu ji suras, gali sakyti, kad buvo keistas. Plius nemanau, kad be dokumentu irodysi, kad tai tavo nuosavybe, as nesakau, kad nepavyks, bet tam vagiui issisukti yra didesne galimybe, negu tau atgauti preke.. Nesvarbu, kad nuotraukos darytos, cia jei vagis protingas tai gali belekaip issivartyt, tiesiog daugybe klaidu pardavime, pati buvo mane apgave, nuo to karto, kad ir parduodu daigta ten 10-20 euru vertes, pasakau, kad is ranku pasiimtu.
|
tai bet jam butu sunku sugalvoti imei ir sms nusiusti pirkejui :)) sake lyg turi sms:)
|
Citata:
|
Citata:
|
Noriu w124 priekini bamperi susilipdyt is dvieju. Gal kas zinot graziu bamperiu tinkanciu pagal ploti plius minus? Svarbu apacioj priesrukines butu :D galvojau nuo w210 fl, bet ten daug suvedime reikalu nes jis platesnis.
|
Tai amg tada.
|
Citata:
|
Citata:
|
Chebra gal kas turejot zimmermann greziotus diskus? Kokie atsiliepimai?
|
Citata:
|
Citata:
|
Heeeeyyyy!!
Sveikinam sveikinam sveikinam!!! :1::1::1: NEXTZETT konkurso laurus nuskynė ne tik lietuvis, ne tik mūsų forumo narys, bet ir pats garbingasis Arisimo!! :ploja: :ploja: :ploja: https://scontent.fvno1-1.fna.fbcdn.n...b2&oe=58BD49AA |
Isgersiu uz jus kolega pepsio :pepsi:
|
Citata:
|
Anksciau ar veliau visiem isbyra. Reikia taupyti ant porceleno. Bandysim uz tara susideti :pepsi:
|
Citata:
|
Nenervuok mane su tais dantistais. Nemegstu as ju.....
Antras eileje pats blogiausias daktaras po urologo. Gal tureciau rasyti ondotologas, bet man visi jie daktarai vienodi... :pepsi: |
Citata:
|
čia jis žarnas plauna:xx:,pas Tulčina klizmas mineralinio vandens visiem stato,o jis nusprende per burna ir su pepsiu,nes kas diena po pora viedru išgeria
|
Sveikinimai kolega,turesi ka veikt su šitiek visko:)
|
sveikinimai, kolega, galėsi blizgint HUG'ą :love:
|
uzteks boeing 747 nublizginti :D
|
Na ne boeing, bet:
http://i619.photobucket.com/albums/t...psd6xaqpfq.jpg Manau ilgam užteks blizginimui. :aciu: už sveikinimus :lithuania: |
Citata:
|
Citata:
|
Zimmermann siap rimta firma, au visaa ju produkcija nebuna problemu.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Pavazinesim pamatysim. Dar viena karta buvau nusipirkes brembo max. Nu daugiau niekad nepirksiu. Surudijo susikraipe, zodziu... |
Na, paskutinius pora sykiu pasirinkau zimmermann, jokiu bedu po siai dienai nera buve. Man atrodo labai neblogas kokybes-kainos santykis.
|
Citata:
Ant galo dar liks ate raizyti diskai su keramikinem kaladelem. O prieki keisiu i zimmerman. O dabar sumeciau trw dtec kaladeles. Tai irgi maloniai nustebino. Gan gerai sudirba su disku. Raso kad 45% maziau dulkiu nors keramikines 70% maziau dulkiu. O minusas kad nera tokios tylios kaip ate. Dar toks vienas pliusiukas kad kaladeliu apsauga yra prilipdyta ir raudona. Duoda toki sportiskesni vaizda :pepsi: |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:05. |