MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Rawwslt 2016-10-19 22:14

Citata:

Pradžioje rašė aleximo (Post 446886)
http://autoplius.lt/skelbimai/merced...s-5007256.html

Apeikit kilometro spinduliu, 430 km kelione i sikna.
Svarbiausia kad zmogus sutiko atvazioti iki Bauskos suprasdamas kad juodai meluoja ir klientas pamates visiskai kita vaizda ja nupirks vistiek. Idiotas konkretus vienu zodziu.

Galvojau smagu agregata turesiu :)

Pasakok kas patiko kas nepatiko. Dabar cia nieko konkretaus neparasiai :pepsi:

aleximo 2016-10-19 22:28

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 446887)
Pasakok kas patiko kas nepatiko. Dabar cia nieko konkretaus neparasiai :pepsi:

Nieko ten nepatiko. Pagal jo versija viskas super, apart to kad priekinis bamperis siek tiek ilenktas bet pataisomas, latviskas ledas(cia ok, pakeist neproblema).

Pakeitimui - dangtis priekinis, lempa desine, groteles, telikas, toliau nesigilinau.
Perdazyt galini bamperi, galiniai sparnai turi starta su veziu, vargu ar uztektu stogo poliravimo, manau irgi perdazymas.
Deze viskas kaip ir patenkinamai, slubuoja hidraulika tik(jungiant stovint i D kelis kartus juntamas nedidelis smugis).
Vaziuojant 60 km/h toks jausmas kad ten guzas ant rato ar kazkas pakaboje, nes kitu greiciu nejuntamas tas smugiavimas jau.
Pastovus urzgimo garsas, ar tai kuro siurblys ar uzsiklinines stogo varikliukas pastoviai dirba tusciom, nesiaiskinau net.
Salonas patenkinamas, bet cia jau subjektyviai kiekvienam.
Isibegejus 120-130km/h toks jausmas kad atsidaro ventiliavimo angos stoge.
Puse arkliu mire, bet tai normalu tokiam amziui.
Stogo net neprasiau darinet, pasakiau kad man jau salta ir kad jis mudakas.

Smulkmenu dar buvo, bet neesme. Tikejausi trukumu, bet tai jau naglumas.

Rawwslt 2016-10-19 22:33

Citata:

Pradžioje rašė aleximo (Post 446888)
Nieko ten nepatiko. Pagal jo versija viskas super, apart to kad priekinis bamperis siek tiek ilenktas bet pataisomas, latviskas ledas(cia ok, pakeist neproblema).

Pakeitimui - dangtis priekinis, lempa desine, groteles, telikas, toliau nesigilinau.
Perdazyt galini bamperi, galiniai sparnai turi starta su veziu, vargu ar uztektu stogo poliravimo, manau irgi perdazymas.
Deze viskas kaip ir patenkinamai, slubuoja hidraulika tik(jungiant stovint i D kelis kartus juntamas nedidelis smugis).
Vaziuojant 60 km/h toks jausmas kad ten guzas ant rato ar kazkas pakaboje, nes kitu greiciu nejuntamas tas smugiavimas jau.
Pastovus urzgimo garsas, ar tai kuro siurblys ar uzsiklinines stogo varikliukas pastoviai dirba tusciom, nesiaiskinau net.
Salonas patenkinamas, bet cia jau subjektyviai kiekvienam.
Isibegejus 120-130km/h toks jausmas kad atsidaro ventiliavimo angos stoge.
Puse arkliu mire, bet tai normalu tokiam amziui.
Stogo net neprasiau darinet, pasakiau kad man jau salta ir kad jis mudakas.

Smulkmenu dar buvo, bet neesme. Tikejausi trukumu, bet tai jau naglumas.

Nu brolis Latvis bande laime :xx:
Nepaejo lavono iskisti :pepsi:

Slapyvardis 2016-10-19 23:50

Yra Vilniuje 170 2.3 kompressor, juodas. Skelbimuose nera kiek zinau. Nu ir jei jau apie roadsterius, tai yra ir 129 300-24

Apple 2016-10-20 07:38

Citata:

Pradžioje rašė Slapyvardis (Post 446891)
Yra Vilniuje 170 2.3 kompressor, juodas. Skelbimuose nera kiek zinau. Nu ir jei jau apie roadsterius, tai yra ir 129 300-24

129ta tai minimum 500simtini imt. tie 300 ir 320 mano akimis nulio vertės.

wzikas 2016-10-20 08:10

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 446899)
129ta tai minimum 500simtini imt. tie 300 ir 320 mano akimis nulio vertės.

O jei bus ledinis 129 u puse kainos penkialitrinio? Vistiek nulio vertas? Nebuk toks kategoriskas

Tomskis 2016-10-20 08:29

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 446903)
O jei bus ledinis 129 u puse kainos penkialitrinio? Vistiek nulio vertas? Nebuk toks kategoriskas

tada nuo w124 nelabai ir skirtumo yra. Senas, nevalinantis, c124, A124, praktiskai tas pat

wzikas 2016-10-20 08:35

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 446910)
tada nuo w124 nelabai ir skirtumo yra. Senas, nevalinantis, c124, A124, praktiskai tas pat

nezinau tavo autoparko bet as noreciau kuo daugiau gatvese matyt SLu nes jie grazus ir nesvarbu kokie ten varykliai sudeti. Ir 124 tvarkinga irgi pamatysiu nes man geri prisiminimai nuo sio kebulo

PS. man jau senai nei SL500 nei CLK500 nera valinantys, taip, kasdien su srautu judet ir gal pirmam nuo sviesaforo startuot. Dabartiniai moteriski dzipai geriau vaziuoja nei tie roadsteriukai

Bzzz 2016-10-20 08:38

Sitas suprato, kad jam 3l per mazai, tai bent lipdukais apsiklijavo :D :D http://m.autoplius.lt/skelbimai/merc...5D=678&first=1

Apple 2016-10-20 08:39

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 446912)
nezinau tavo autoparko bet as noreciau kuo daugiau gatvese matyt SLu nes jie grazus ir nesvarbu kokie ten varykliai sudeti. Ir 124 tvarkinga irgi pamatysiu nes man geri prisiminimai nuo sio kebulo

PS. man jau senai nei SL500 nei CLK500 nera valinantys, taip, kasdien su srautu judet ir gal pirmam nuo sviesaforo startuot. Dabartiniai moteriski dzipai geriau vaziuoja nei tie roadsteriukai

Startuot pirmas nuo sviesoforo gali ir su 1,6 dyzeliu.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:37.