![]() |
|
macia une viena skelbima is sios aiksteles uz gan patrauklia kaina, nezinau ar patikima kontora? Ar pilnai patikrina masina pries atvezant?
|
Citata:
|
Citata:
o siaip tie perekupai(dileris) standartiniai ir tuo paciu normalus. parduoda masina uzsivedancia kr vaziuojancia, o kas giliau, t.y. kiek daliu dazos, kiek i vaziuokle kisi, kaip deze jungia begius - tokiu dalyku nekomentuoja ir tipiniam pirkejui lietuviui netiks tokia masina 100% |
Citata:
senai sakiau, europoje kol nera bendros duom bazes apie ridas, kaip pvz jav, galetu apskritai spidometras suktis iki 100t km, kol garantine masina, toliau ridos neberodyt. |
matėt autoplius naują funkciją, ale įvertina mašinos vertę? :xx:
Pasirodo W211 mersai lt parduodami visi mažai bėgę, nes 76 proc. W211 mažiau bėgę už maniškį su 305 kkm :xx::xx: |
Tikrinau pora masinu per ta autopliuso ivertinima, paskui emprekis patikrinau, tai visai taikliai zinok ir nemokamai. Gal jie is emprekio ima kainas
|
Kartais prasilenkia su logika. Mano ML įvertino 23500 :) realiai neįmanoma už tokią sumą parduoti.
|
mano irgi gerokai daugiau ivertino, uz tiek imanoma parduot nebent jei Silberio aikstelei stovetu ir manageriai pastoviai dirbtu tuo klausymu
|
Na mano masinas gan tiksliai ivertino :)
Dar ten galima pasirinkti bukle, jei prasta bukle kaina gan tenkina, jei bederybu pirktu uz tiek atiduociau :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:09. |
|