mano draugas , toks krapštukas, padaro (restauruoja) jei domina galiu pasidalinti jo technologija,bet tai labai imlus laikui ir darbui ,procesas.
Iš kinu jis parsisiuntes, stiklo idaužom taisyti , skysti. detale nuimama, sušveičiama 150-180-240-320 šveičiamu popieriumi-priklausomai nuo lako stovio.Po šveitimo,suspaustu oru nupučiamos dulkes, plaunama nefrasu,arba spiritu ,ypač itrukimo vietos kad išplauti purva,džiovina apie para,+20,ar šiltesnej temperaturoj su aktyvia ventiliacija.tuomet seka skysto stiklo užliejimas i trukimus,kartais prireikia keleto sluoksniu, vel šveitimas,gavus norima paviršiu ,lakuojama NC baldiniu laku 3-5 sluoksnius ,po to švelnus šveitimas ir poliravimas-paviršius kaip pianino.... |
Citata:
|
Citata:
|
https://mb1.ltd/files/1584971003_99b...b51feab4db.png
Taip atrode perlakavus (iskilimai matesi vistiek) |
Citata:
|
Citata:
|
neturiu, bet mates ir vairu restauruotu ir centine koncole,,labai gerai atrode.... kainos tai net neklausiau, kaip rašiau ,kad tai galima daryti tik sau....
|
Autoriau, gal esi keites dirzo itempimo guoli/rolika? As cia konstruoju viena dalyka ir man aktualu butent S320 itempimo dirzo parazitinis rolikas. Detales kodas a1042000470, jei turi kad ir blogas, man matavimui reikalingas, nupirkciau nauduota uzianti ar kitaip bloga, man matavimams reikalingas. Jeigu tiks, tada pirkciau nauja.
|
Citata:
|
Manau as greiciau jo prireiksiu. Apie 30 Eu, bet ka man daryti jeigu jis netiks mano konstrukcijai..
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:48. |