![]() |
as irgi uz sita varianta, 177AG. Beje labai pasisekes MB variklis, buvo dedamas i E (W210), i S (W140) ir i G klases.
|
bet 3.0td mieste apie 12l tai ant su baku nuvaziuoji apie 500km o su 2.9td apie 660km, jei daug vazinejant tai atrodytu mazas skirtumas, bet kai as mazai prasuku per diena tai man atrodo daug :) aisq kaip sakot del ekonomijos tada 2.2d bet ten 70kw netokiai masinai vaziavau su tokiu, sunku sunku.. su 2.9td pravaziavau normaliai jei norint pajaust galia tada mechanine ir man atrodo uztektinai rauna :)
|
2,2 CDI padorūs 105 kw o ne kokie pavargę 70...
|
pritarimas, cdi trauka ne ka blogesne nei kad to 130 kw, o ekonomija tai skirsis jau gerokai, visdelto 4 ir 6 cilindrai :)
|
Tevas turi 2.9td mechanika. Kuro jam ima iki 7 litrus mieste, uzmiesti 5. Aptarnavimas pigus, pagal knygute tepalus rekomenduoja keisti kas 20000km, nebijo baltarusisko ir dazyto dyzelio kaip cdi modeliai, o pagal taupuma tai jam prilygsta nebent 2.2cdi. Beto jame yra auksto slegio siurblys nes dar ejo 2.5td variantai su 150ag tai ten paprastas siurblys ir jie ima jau 10 lt 100km nes pats turiu c 250td. arba nebent dar 2.7 cdi tai turetu imti panasiai, bet jau 3.2 cdi ir td tai tikrai po 10 ims. Dazniausios 2.9td problemos tai tarpinee pramusa, bet ja lengva pasikeisti ir paciam.
|
jei vazinesi kaip zmogus, tu su 3.2cdi i 8l 100 km tikrai tilpsi :) bet jei tu ji draskysi taip is peties, tau ir 20l bus mazai :) galiu pasakyt is patirties, kad sitas variklis tikrai geras, super tiesiog, trauka super, ekonomiskas, dirba tyliai ir graziai :)
|
Citata:
|
Manau pagrindiniai atrankos kriterijai turi buti
1. kiek pinigu zmogus gali skirti masinos pirkimui 2. ko jam reikia, galios ar taupumo? Jei turi tik 20 000 Lt, apie 3,2 cdi manau neverta galvoti, uz 5700 euru nelabai ka paimsi. |
Zinoma 2.9td ;) jamk mano uz 7,5 euro :) komplektacija puiki, o placiau gali paskaityti apie ji cia: http://mb1.lt/showthread.php?t=582
O jei rimtai, as jau gera pusmeti vazineju, visiskai jokiu problemu su auto, mieste iki 9litru (automatas pas mane). Uzmiesti apie 6-7 autopilota ijungus. Kolkas jokiu bedu nei ziema prie salciu, nei apskritai, pakeiciau dezes ir variklio tepalus nusipirkes ir viskas, dar buvo sugedes galinio lango pakelejas, o seip super traktoriukas :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:22. |