![]() |
Hm.. Pas mane 90L balionas :D
O del BY duju tai pasidomekit kas netingit, idomiu faktu suzinosit. Tiksliau pasidomekit LT dujomu kokybe ir standartais, tada suprasit kodel isejo kalba apie BY ir RU dujas :D Tomski, pamirsai dar pamineti kad tektu pastoveti pasienyje kokias 5val bendrai sudejus |
jei darbo diena ryte nuvaziuosi, tarkim pirmadieni, tai po poros val busi jau vel vilniuje. savaitgali tai gali tekti ir 6val pastovet i viena puse, ivairiai buna, nu bet del 100lt galima prastumti pora valandu.
|
neturiu noro ir laiko vaziuot del pigiu duju i BY tiesa sakant. Dabar pildamas dujas Lietuvoj ir taip labai pigiai iseina vazinet, palyginus kaip vazinejau ant benzo :)
|
bet tai primesk dar dvigubai pigiau vaziuotum, galetum pastoviai pedala ant kickdawno laikyt :)
|
:D as isivaizduoju kad ir dabar jau jam kick down retai nustoja veikt kai 2 kartus pigiau kuras kainuoja
|
Tomski, zinok as ir ant benzo vazinedamas niekad neskaiciuodavau kiek ryja ir specialiai kazhkaip nestengiausi taupyt vaziuodamas, ne tiek daug prasuku tesiog. Reiketu vazinet daugiau gal pirkciau masina ekonomishkesne :) Duju iranga man atsipirks po 5k km, tai pagalvojau kodel gi ne :)
|
buvau vel pas dujininkus, pasirodo permazas slegis buvo ruduktoriuje ar kazhkas panasaus, pareguliavo, tai dabar lyg ir vienodai vaziuoja ant duju kaip ir ant benzo net ir dugna spaudziant :seile2:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:42. |